Otteluseurantaketju SM-liiga 15.02.2011

  • 114 860
  • 402
Tila
Viestiketju on suljettu.

Teddy_H

Jäsen
Suosikkijoukkue
T-73, Pantserfaust
Kuka antaisi Pelicansille maalintekijän? Vain umpisurkea viimeistely pitää HPK:n mukana pelissä. Paikkoja helposti 4-6-maaliin ja todellakin paikkoja, joista olisi pitänyt maalit tehdä.

Pahaa pelkään, että HPK piristyy toisessa erässä, koska ei osattu itse tappaa peliä ensimmäisessä.

Älä suotta pelkää. Ei Kerho ole oikein muissakaan peleissä suuria pelillisiä nousuja tehnyt jos ottelu on alkanut kehnosti.
 

ftr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Huuhkajat, Borussia Dortmund
Olihan Tapparalla tuossa silti jotain maalipaikkoja, vaikka karmealta näyttikin. Ässät karvaa niin ylhäältä, että näyttäisi olevan tilaa puolustuspäässä. Noista 3-1 hyökkäyksistä vaan pitäisi rokottaa sitten vaan isolla prosentilla eikä siirrellä vastuuta. Maalin edestäkin oma pelaaja parit kerrat löyty, mutta ei napsunut.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Jokereilla semmoinen asenne, ettei vahingossakaan päästä voittamaan tätä peliä. Kun ei JYP muuten maalia saa niin pitää Pihlstömmille antaa läpiajo. Ja kun sekään ei riitä niin potkitaan sitten omiin. Hyvää toimintaa jätkät, eipä tarvitse pisteitä pelätä tänään.
 

Viru$

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllähän se vaan niin on, että Jokereiden heiveröinen puolustus on vaikeuksissa oman maalin edessä. Älyttömän hasardialtista ollut pakkien pelaaminen avauserässä. Luonnollisesti Robotit höyryävät laskelmoidusti, joka puolella kenttää. Hyvin harva tuolta enää nousisi kahden maalin takaa ohi, ei ainakaan tämän hetken Erkan Jokerit.
 

alanurkka.

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Ensimmäinen erä kiekkoiltu Oulussa. Huml teki Kärppien ja Pesonen KalPan maalin. Varsin jäähyrikas erä ja Salomäki&Kauppinen-case jäi puhuttamaan, mutta en jaksa väitellä asiasta, jokaiselta kuitenkin löytyy oma mielipide. Toivottavasti Kauppiselle ei käynyt mitään pahemmin. Toivottavasti peli pysyy tuomareiden käsissä jatkossa, jäähyjä kuitenkin tullut jo iha riittämiin.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Radioselostuksen perusteella (uusi nettiliittymä on vielä avautumatta) vaikutti siltä, että Ässät teki paremmin paikoista maalin. Tapparalta mainittiin hukatut vastahyökkäykset. Jäähyjä jäi kuulemma viheltämättä molemmilta.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Siinä oli kyllä Kovanen-Melart-pari pahasti kahvilla tai oikeastaan koko kenttä. Maalin syntyessä pakkikaksikko veti käsikyykkää samalla puolen maalia.

Melart meni vissiin vielä kysymään Kovaselta, että missä mun oikeasti pitäisi olla, sen verran hienosti kurvaili suoraan Kovasen syliin? Ekan erän perusteella, Melartin olisi pitänyt jäädä Helsinkiin.
 

ernestipotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Melart meni vissiin vielä kysymään Kovaselta, että missä mun oikeasti pitäisi olla, sen verran hienosti kurvaili suoraan Kovasen syliin? Ekan erän perusteella, Melartin olisi pitänyt jäädä Helsinkiin.

Ekan erän perusteella koko jengi olisi voinut jäädä Stadiin. Onneksi vastassa on TPS, muuten peli olisi jo 3-0 tai 4-0
 

Imagined

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jesse Puljujärvi, Jari Viuhkola, Kärpät
Joo Oulusa mielenkiintonen erä. Kärpät pelaa pykälää paremmalla tasolla, kuin ennen taukoa. Harmi vaan, että hyvin toiminut Salomäen ketju meni nyt sekaisin.. Toivottavasti ei pelikieltoa kuitenkaan tule.
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
No jaa, Ässien vahva karvaus on kyllä toiminut myös ihan älyttömän hyvin..

Ei tuossa tarvitse paljoa karvata. Tapparan pelaaja saa kiekon, nostaa pään, ei ketään ylhäällä. Sitten lyödään jarrut, syötetään huono syöttö kaverille ja Ässäpelaaja liukuu irtokiekkoon. Monesti kyllä vastustajan hyvä peli saa toisen näyttämään huonolta, mutta tänään Ässät pelaa ihan normaalia peliää ja Tappara paskoo alleen.

Doell ja Toporowski karvaa ässäpakilta kiekkoa, Strömberg ajaa kolmantena syvään, pakin lyhyt neppi hyökkääjälle ja ylivoimahyökkäys Tapparan päätyyn.

Tuolla ei kukaan kirvesrinta tiedä mitä mitä kaveri tekee ja vielä vähemmän tietää mitä itse pitäisi seuraavaksi tehdä. Hirveennäköstä.
 

Sinner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin I.F.K (Rikollislauma) , NP#10 DEFC#16
Eli HIFK ei osaa pelata isommassa kaukalossa? Kerrohan paljonko pienempi kaukalo on vaikkapa Espoossa kuin meillä.

Hei...kyllä ne isot pahat kissat vielä tulevat. Ollaan ainakin näytetty, ettei sarjan paskinta jengiä vastaan kannata tulla rotsi auki.

En osaa mittoja sinulle antaa, mutta onhan tuo nyt jo silmämääräisestikin pienempi. En myöskään väittänyt TPS:ää sarjan paskimmaksi jengiksi. Eli tarkoitukseni ei ollut vähätellä tepsiä vastustajana. Johan me teille tässä pudottiin joku kausi sitten, koska lienee...

edit: Vedän sanoja takaisin jos jossain (Espoossa?) on todellakin suurempi kaukalo. Jostain syystä se ei siltä kyllä ainakaan näytä.
 
Viimeksi muokattu:

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Morrison niittaa Lukon 1-0-johtoon. Tärkeä avausmaali, jess.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Hyviltä paikoilta päässyt SaiPa laukomaan, nyt vain Dale limppu sisään!
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Jokereilla ei ole mitään saumaa pudotuspeleissä tuolla pakistolla. Ei mitään. Puolivälierät ovat Jokereille tällä kaudella hyvä suoritus.
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Morri tekee heti maalin. 0-1 Espoossa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös