Otteluseurantaketju SM-liiga 06.10.2009

  • 96 482
  • 333

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
En jaksa referoida. Kaikki mitä HIFK teki oli hienoa. Jokereilla ei mitään, paitsi Riksman.
En kuullut enkä nähnyt mitään, mutta tuskin Tami fanittaa kumpaakaan. Vihaa vaan toista enemmän. Ties vaikka olisi hamunnut Aran pallia kauden alla. (nämä kaikki hatusta).
 

Heino

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit -2013
Joo. Eipä osunut tulosveto. Kaikinpuolin aneeminen tiistai-ilta ilmeisesti nordiksella. Ei muuta kun ne kuuluisat peilit takas ifkn pukukopin seinälle.
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Niin, sen verran vois lisätä vielä, että Jokeri-pelaajat taklasi koko pelin aikana ehkä viisi kertaa. Todellista antijääkiekkoa, mutta maalit ratkaisee ja jokerit teki ne rankkareista.
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Niin, sen verran vois lisätä vielä, että Jokeri-pelaajat taklasi koko pelin aikana ehkä viisi kertaa.

Huimaa kehitystä on siis tapahtunut näiden 10 pelin aikana. Kohta hätyytellään kymmentä taklausta per/ottelu ja sen jälkeen ehkä jopa kolmea maalia.

Hitaasti hyvä tulee vai miten se meni...
 

iibor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Jokerit
Aikuisten oikeesti olis kyllä tosi ihquu niinq jos joskus sais lukea positiivistakin Jokerien pelistä, siis jonkun muun kun Aran sanomana. Luotetaan(edelleen), että tällä kaudella ryhdytään vihdoinkin pelaamaan sitä huippulätkää eikä mitään saatanan kilpparipuolustusta.
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Jokerilta loitava taistelu, puolustus teki Juuson hommat todella helpoksi ja voitto varsinaisella ei olisi ollut mikään vääryys.
Nieminen piti jullit pelissä ja tuomarit auttoivat hyvin, mutta eivät antaneet julleille tarpeeksi ylivoimaa. Puolet jokereiden jäähyistä olivat tyypillistä jullit-Jokerit kamaa ja urhon studio ihmetteli vain miksi ifk saa selkään taklauksista jäähyjä.
näin se menee, ja tamille iso kumarrus ja takapuoli tämän jullin suuntaan!
Voiko ihminen enempää osoitaa tietämättömyyttään jääkiekosta.
 

Tuljakov

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, PaKa
Turha kai siitä Tammista on syyttää, että Jokerit esitti tänään samaa höttöä kuin viime kaudella. Moni Jokeri-kannattajakin on tainnut todeta tyytymättömyytensä esitykseen otteluseurannassa. Ihmettelen vain miksi sama asia Tammisen lausumana on niin hirveän väärin joidenkin mielestä.

Minusta hän oli lähellä totuutta ja uskon, että IFK:n seuraavat tv-pelit ilman Jokereita tulevat olemaan parempaa viihdettä kuin tänään. Tamihan totesikin pari kertaa kuinka hänen mielestään jääkiekkoa pelataan nimenomaan yleisölle. Sen lausunnon pohjalta ajatellen näin ottelun aivan samoin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös