Otteluseurantaketju (ma-ti yö) 3. Finaali: Boston - Chicago

  • 14 708
  • 89

Petr T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks | Kärpät | SoJy
Iso ero on jo siinä, että Chicagolta ei juuri nyt löydy toimivia, hyvin yhteen pelaavia ketjuja, kun taas Bostonilla jokainen ketju toimii erinomaisesti. Harmi, että tuo Hossan loukkaantuminen sekoitti pakkaa entisestään.

Ihan hyviä paikkoja on tosin Hawksillekin siunaantunut, mutta on vedelty mihin sattuun. Rask ei ole edes tänään joutunut noita pahimpia paikkoja torjumaan. Olisi varmaan ottanut nekin silti kiinni, on tuo niin huikean varmaa työskentelyä mieheltä.
 

Ektar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Boston Bruins
Krejci estää läpiajon koukkaamalla ja menee jäähylle.
 

ipaz

Jäsen
Jos on Bollandilla ollut tänään surkea ilta, niin kyllä on Kanekin on ollut huono. Syötöt jatkuvasti ihan minne sattuu ja vedot löysiä roikkuja. Lisäksi Bostonin aktiivinen alivoima on myrkkyä Hawksille kun eivät saa pidettyä kiekkokontrollia.
 

Siivu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Ilves
Suorastaan järkyttävää, ettei Ghigacon tasoisessa orkanisaatiossa ymmärretä Ilveksessä vilpitöntä nöyryyttä oppineiden pelaajien arvoa joukkueelle. Näkeehän sen sokea Reettakin ketkä nämä tärkeät pelit hoitavat kotiin.

*** - Rask
** - Paille
* - Hade
 

Ektar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Boston Bruins
Pientä myllyä näyttäis tulevan lopussa. Ei mitään oikeeta tappelua kuitenkaan.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Vasta 2-1, mutta kyllä tää haisee Bostonin kannulta. Chicagoa viedään käytännössä joka osa-alueella.
 

penzwei

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Tuukalle playoffien kolmas nollapeli ja sarja 2-1! "It's tough because the ice gets shitty at the end of the periods" Hyvä Tuukka!
 

Ooben

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals, NHL
What time is it in Boston??
 

Liitteet

  • TuukkaTime.jpg
    TuukkaTime.jpg
    56,5 KB · kertaa luettu: 1 106

Knoxville87

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, TPS
Chicagon ei tarvitse olla huolissaan yhtään mistään. Se on täydellisesti rakennettu, täysin suvereeni joukkue, jota vastaan kellään ei ole mitään palaa. Runkosarjan pistetahti oli sellainen, että sillä olisi 82 pelin kaudella tullut yli 130 pistettä. Se jo kertoo, että muiden on ihan turha edes yrittää.

Don Tamin lainaus: "Win the right game" pitänee jälleen paikkaansa.
Tuskin mitkään runkosarjan murskavoitot tässä vaiheessa lohduttaa.

Mutta ei tuossa voinut olla huomaamatta Hossan puuttumista. On vaan todella tärkeä lenkki Inkkareille monella osa-alueella. Kummasti on Kanelta ja Toewsilta palo kadonnut, eikä YV:ssä Keith dominoi viivaa enään samaan malliin, mitä muuan Red Wings sarjassa.
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Joo tiukahko vääntö, pienet asiat vaikutti tähän. Tässä pelissä Boston pystyi paremmin haastamaan 1v.1 taistelut ja ajoittain hallitsi kuin taas edellisissä otteluissa.
Ikävästi yhteen mieheen puskee kaikki schaisse Bollandilta samanlainen meltdown kuin Toewsilla Wingsejä vastaan. Ehkä Toews tästä nostaa päätään ja herättään Chicagon taistelemaan. Näennäistä rypistelyä Chicagolta ja iso plussa olisi jos Q saisi Chicagon yv:n tekemiset kuntoon.

Boston ottaa minusta aivan liian paljon jäähyjä. Boston rokotti omalla 3-5yv:llä. Vastaava Chicagolta viime pelissä 1.10min 0 vetoa.
Statseista Vedot 35-28 ja blokit 17-7 Bostonille. Seidenberillä 6 blokkausta. Aivan huikea miten kaveri pelaa joukkueen eteen.

Pelin ykköstähdistö imo

*** Paille
** Bergeron
* Kelly

Mitä Stälberin peliin tulee niin minusta herra toi juuri kaivattua vauhtia. Vaikka täällä väheksytään Hossan tärkyyttä niin voin sanoa, että tämä on suuri menetys jos ei pysty pelaamaan enää tänä keväänä.

Välihuomiona, täällähän kuhisee fiksuakin porukkaa Chi kannattajista. Parit trollaajat vain on pääseet maalaaman huonon maineen Chi leiriin.
 

Lexaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juventus
Pelin ykköstähdistö imo

*** Paille
** Bergeron
* Kelly
Ilman sinivalkoisia värilasejakin *** tähteä menee kyllä Raskille tai vähintään edes kaksi tähteä. Nollapeli tälläiseen paikkaan on aina huikea saavutus ja tuntuu että Rask vain parantaa kokoajan. Pelit kun on vähämaalisia niin maalivahdin merkitys vain korostuu. Hienoa lätkää kyllä ollaan pelattu! Chicago varmasti tulee vielä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös