Otteluseurantaketju ma 19.4.2010 (6. välieräpelit)

  • 116 745
  • 382
Tila
Viestiketju on suljettu.

Weasels

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kyllä siinä on kaksi oikeaa joukkuetta finaaleissa vaikka tepsukoiden ohella Kalpan puolella olinkin. Tepsin mukana loppuun asti.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Hehheh, kyllä leijut.
Ihan jämäkästi tuolilla istun.

Moraalinen mestaruus tarkoittaa sitä, minkä JYP on saavuttanut aina, kun se on pelannut vähintään välierissä. Muut ovat vain voittaneet väärin. Vähän sama homma kuin Suomella arvokisoissa. Oikeasti Suomella on kymmenkunta arvokisakultaa, IIHF vain juonittelee ja väärin voitatuttaa turnauksia. Tiedän sen, olen tutkinut asiaa.

Minulla on Dufvan kuva lompakossani, mutta ei siitä sen enempää. Minulla oli myöskin Jyväskylän kuva lompakossani, mutta se kului puhki, enkä ole löytänyt sopivan tarkkaa tilalle. Ideana on, että kykenen paikallistamaan kartalta ainakin Hippoksen ja Mummon Pullapuodin.
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
MIRACLE ON THE ICE!

X2
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Ilmaisen tunteeni hillitysti alla:

Pallokerho!
 

Deanwick

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyväskylä, Seattle ja kansainvälinen kiekko
Jeps, onnea vain TPS ja HPK, paremmat joukkueet voittivat niinkuin Playoffissa aina. Tapelkaahan sitten reilusti, ettei tule jälkeenpäin sanomista.
 

El Guaje

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Anaheim Ducks, Spurs
Kuka on muuten Varpunen?
 

Meister

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tepsille ja Kerholle onnea finaalipaikasta. Ehdottomasti TPS:n puolia pidetään täällä! HIFK-leftoverit ei vaan saa juhlia mestaruutta jossain toisessa seurassa ;)

Edit. Ja niin Suikkanen on paljon mielyttävämpi koutsi kuin Tukka-Jukka!
 

Micqou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Avs, Mikko Rantanen, (HPK)
Sehän on sitten vuosi 1993 all over again!
Näitä finaaleita oltiin muuten katsomassa.. Silloin TPS-katsomossa raikasi kovana muuan "Raaaaimo Summanen, Raimo Summanen, Kapustan tappaja" - biisi, joka aiheutti kyllä silloin suurta vitutusta..

Mutta superhieno finaalisarja tulossa ja melkeenpä aivan sama kumpi mestaruuden vie.. Ehkä jopa hieman TPS:n bandwagonissa mennään (tiedän, saattaa kuulostaa aika uskomattomalta näin Jokerifanin suusta kuultuna.. :D )
 

Meister

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ai niin ja pahoittelut TPS-faneille siitä, että ilmaisin ääneen olevani teidän puolella. Joukkueet joiden puolia pidän eivät käytännössä koskaan voita mitään suurta! Sorry!
 

ToBey

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Jyväskylä
Sm-liiga kiittää ja kuittaa! vuosisadan HMV finaali toteutui!

Katsojalukujen romahtamisen takia sm-liiga menee konkurssiin ja tilalle perustetaan joukkue jossa pelaa vain Dufvan helvetin ylivoimaista robottiekiekkoa pelaavat jengit jotka vain puolustaa. Pelit päättyvät 0-0 kun sm-liigan surkuhupaisa rankkarikisa on suljettu pois tästä sarjasta, yleisöä ei kiinnosta ja niin tämäkin sarja menee konkurssiin. Suomessa ruetaan pelaamaan uppopalloa ja Dufva on suomen maajoukkueen päävalmentaja. Kiitos ja näkemiin!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös