Otteluseurantaketju Liiga 7.3.2015

  • 47 407
  • 499

Altec

Jäsen
Ei ollu JYPillä kun hyökkääjöt tulossa omalla b-pisteellä jauudet miehet oli SaiPan sinisellä...
 

Battle Ankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, IPPPK, Ässät
Millonkohan SM-Liigassa tuomarit oppii antamaan mailan kiinnipitämisestä jäähyjä?
Varmaan sitten kun sillä mailalla pelataan kiekkoa. Vai oliko Hämäläisellä kiekko kainalossa?
 

Oijennus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
TPS ylivoima. Juuri kun meinasin kirjoittaa, että Tappara päätti lähteä ratkaisemaan peliä. Ensimmäistä kertaa muut kuin neloskenttä pelasi. Aaro Peltonen pelaa hyvin.
 
Suosikkijoukkue
KalPa, Detroit Red Wings
On kyllä kunnon tonttuilua Kalpalta mutta en minä tuosta silti Hyväriselle olisi 5+20min arponut. 2+10min kuten Kearsnillekin olisi ollut kohtuullista.
 

Jussizip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Porin Ässät, Chelsea FC
Bertrand on kyllä todellinen pahis. Vetää tönimisen lopuksi Marttisen jalat alta takaapäin ja luistelee äkkiä vaihtoaitioon piiloon. Nauratti lähinnä..
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Aika paskaa oli tuo saipan yv. Tämän viikon kolmessa matsissa on nyt tehty yhteensä kokonaista yksi maali. Kyllä on hyökkäys nyt "kuumana"...
 

Zamboni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Jaahas. Ilvekselle riittää tänään pelkkä jatkoajalle pääsykin. Tuskin siellä semmoista paniikkia syntyy, että kahta maalia päästävät viimeiseen kymppiin.

E. ja 4-2. Säälit kutsuvat!
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hyvää kiriä on JYP päätöserässä esittänyt, Markkasella jo neljä torjuntaa! Olihan siinä Pulli nokikkain Markkasen kanssa, mutta ei maistu. SaiPalla ei yhtään jäähyä koko pelissä.

Lappeenrannassa enemmän yleisöä kuin Jyväskylässä juuri kertaakaan tällä kaudella. No ei ihme, ihan eri asenteella pelaa SaiPa ja joukkueella on myös selkeä pelitapa.

Onnea SaiPalle pisteistä. JYP ei ansaitse tänään(kään) mitään.
 

Streider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, FBK, Hartford Whalers, Deutschland
Savilahti! 4-2 ja hyvältä näyttää kun kerhokin jäämässä Lukon käsittelyssä nollaan pisteeseen.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Ois muuten ihan jees kohdata jyp tai blegi poffeissa
 

HokiHero

Jäsen
En kyllä osaa sanoa oliko Hyvärisen ulosajo oikea tuomio kun liigan mukaisesti hän ei edes loukkaantunut vai olisiko 2+10 ollut oikein. Liivik oli kiekollinen ja matalana pääpolvissa, mutta Hyvärinenkin ajoi turhaan haavoittuvassa asennossa olevaa miestä päähän. Ikävää, että tämä ratkesi nyt tähän. Näkisin että 2-1 maaliin johtanut Jokelan jäähy oli kyseenalaisempi tai en edes tiedä mistä se tuli. Elämä jatkuu.
 
Suosikkijoukkue
Spartalaiset puukäsiajokoiragladiaattorit
Blues 5-1. Liivik jos kuka ansaitsi tuon maalin!

Chiodo on pelannut ihan hyvän pelin tänään mutta varmaan Andya vituttaa joutua antautumaan noin monesti kun oman joukkueen pelaajilla ei kasetti kestä.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
4240 katsojaa Kisapuistossa, ihan hyvä määrä lauantaiksi. Nyt pitäisi loppu kestää ilman idioottimaisuuksia, Salcido katson sinuun.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Näyttäsivät vittu vähän turhautumistaan ja ottaisivat pienet nyrkkihippaset, vaikka Glennin kanssa. Vituttaa katsoa tuota IFK:n tissiposkeilua.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös