Otteluseurantaketju Liiga 6.4.2015 (3. välierät)

  • 70 339
  • 680

Latzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tapparalla omat säännöt? Pelin virtaus täysin Lukon hallussa ja Tappara pysyy perässä vain ja ainoastaan kahvaamalla. Molemmat maalinedustat Lukon valtakuntaa
 

cimoh

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Jokipo, Canucks
Kylöähän näitä jäähyjä JYPille tulee paöjon herkemmin!
 

Naamavelli

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Voi tätä itkua ja parkua Kahvaran miehiltä. Eikö mitään muuta ole tarjota palstalle, kuin koko kauden kestänyttä ruikutusta, kuinka kahvauksen keksineen Tapparan miehiä estetään?

Se on se käsitys, että lukkolaiset pääsevät purjehtimaan Tapparan alueella ilman mitään estelyitä ja mailasta kiinnipitämisiä. Esim. herra Palola ei ole esittänyt tänään juuri muuta kuin koukkuja ja mailaan hakkaamista. Mutta asiat näkee tietty haluaa. Korkeintaan 60-40% tämä kahvaaminen Lukolle. Niin kuin yleensä vieraspeleissä menee.

Itse luulin, että Tappara tulisi tänään kovaa ja paineistaisi kovemmin Lukkoa puolustusalueella, mutta mitä vielä. Ei mitään hätää kyllä ole. Tästä voi tulla hyvinkin voitto Lukolle.
 

Ink

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks
Olisi kiva kuulla Dufvan perustelut sille, että mitä Tikkanen tekee illasta toiseen Lukon pelaavassa kokoonpanossa. En ole kovin montaa Lukon peliä tällä kaudella nähnyt, mutta mielestäni aina Tikkanen on ollut heikoin lenkki. Olisikin hienoa kun Dufva huippuvalmentajana avaisi tällaiselle penkkiurheilijalle Tikkasen merkityksen joukkueelle.
Tapparan maalikin taisi syntyä siitä että Tikkanen ei antanut helppoa syöttöä toiselle pakille, vaan heitti kiekon ränniin ja suoraan tapparalaisten lapaan. Sen jälkeen koko viisikko olikin enemmän tai vähemmän pihalla.

Samaa kirosin kun Tikkanen veti rännikiekon väärään suuntaan. Pitäisi nöyremmin purkaa pois omista pois eikä heitellä tuollaisia löysiä rännikiekkoja. 7 syöttöpistettä kuitenkin kasassa niin kai se hyökkäyspäässä jotain osaa.
 
Tapparan taktiikka ettei luistella? Odotetaan että Lukko väsyy ja sitten isketään? Liike on todella hirveän näköstä. Kaikilla paskat housussa?
Paha luistella, kun 80-100kg riippakivi roikkuu mukana. Päätykiekkoihin ei ehdi, kun pakki estää räikeästi joka kerta. Ja joku Roska, peli perustuu täysin mailalla hakkaamiseen. Toki se on aika kattavasti kaikilla lukkolaisilla.
 

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ihan kuin Kärpät tarvitsisi näitä dumarien lahjoituksia... Kyllä on taso tänään paska. Niin tuomarien kuin JYPin.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Lukko johtaa Tampereella 2-1 kahden erän jälkeen. Ei tuossa edelleenkään Lukolla ole hätää. Vaikka Tappara tasoihin pääsikin niin mielestäni tämä toinen erä oli selvemmin Lukon hallintaa kuin ensimmäinen erä.

Toistaiseksi näyttää ihan hyvältä Lukon kannalta, mutta peli on pahasti kesken ja pienihän tuo yhden maalin johto on. Ei se tartte kuin yhden nukahduksen omassa päädyssä niin peli on taas tasan, niin kuin siinä Tapparan tasoituksessa nähtiin. Onneksi Tuhma-Olavi kuittasi toisessa päässä.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
7-1 Maxwell. Viisi ylivoimaa, viisi maalia.
 
On se vaan kumma ettei noita Palolan selviä huitomisia saada pois. Nytkin sai toisen erän lopulla kiekon Tikkaselta, kun ensin hakkasi käsille tuomarin silmien alla. No kotituomarit, niin tämä on vaan kestettävä.
Mailaan osui. Mites Riskan huitomiset? Mikkolan, Niskalan, Tikkasen, Vauhkosen, Virtasen roikkumiset, saataisko ne pois?
 
Suosikkijoukkue
Tappara
Palo-Pena Nelosen studioon ensi peliksi?
 

Darumax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kovaa painimista etenkin tokassa erässä. Lukko kontrolloi peliä ainakin erän loppupuoliskolla ja maalineduspelissä ollaan läpi pelin oltu vastustajaa parempia. Järviseltä aivan ilmiömäinen syöttö Tapparan maalin, kait se ihan oikeen meni että erä päättyi tasan.

Palola kyllä kaikkensa yrittää, jotta pääsisi jäähypenkille mutta toistaiseksi ilman tulosta. Jonne-parkakin oli yhdessä välissä kymmenen sekuntia putkeen ottavana osapuolena Palolan mailasta.
 

tallaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kylöähän näitä jäähyjä JYPille tulee paöjon herkemmin!

No no, enkö minä jo sinulle tästä asiasta aiemmin sanonut? Tästä ei saa puhua!! (koska peli ei ole ratkennut tuomareihin ja on muutenkin vain onnetonta nillitystä kommentoida sitä, mitä pelissä tapahtuu... mitä muuta?)
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Haistakkee jo vittu.

Mä en tiiä kenelle suuttuis, kaljupäälle, tuomarille vai pelaajille.
 

EMS78

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
JYPin pelaajista 8/20 ollu jäähyllä. :D Onneks on vielä kolmas erä, niin ehtii kaikki käymään siellä jäähyboxissa.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Voi tätä itkua ja parkua Kahvaran miehiltä. Eikö mitään muuta ole tarjota palstalle, kuin koko kauden kestänyttä ruikutusta, kuinka kahvauksen keksineen Tapparan miehiä estetään?

Eiköhän se kahvan ja estopelin pääarkkitehti seiso siellä Lukon penkin takana. Julmaa on, molemmille yksi merkkausvirhe ja molemmista maalit. Erä aikaa tulla tasoihin.
 

Tempestas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
On tämä kyllä jo koomista, 5-5 pelissä ei hätää mutta joka saatanan kerta soi vajaalla omissa. Päätuomarikaksikolla yli 10,5 maalia lapulla vuosipalkan jassolla.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Katso peliä, yritä ymmärtää(mahdollista?) mitä siellä tapahtuu. Ota pois se pussi päästä.

Molemmat estaa kiekotonta miesta jatkuvasti. Ainoastaan yhdesta vihellettiin ja sekin tuli lukolle. Mista helvetista te itkette?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös