Otteluseurantaketju Liiga 15.3.2015 (2. Lomarengas -kierros)

  • 128 385
  • 1 050

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Jep. Ja sitten on pieni osa näitä maalaisia, lantavarpaita tms., jotka eivät koe alemmuudentunnetta tai yleistä Helsingin herrat -vihaa ja siten heidän ei myöskään tarvitse tuoda esiin kommentteja mm. "stadilaisten kovuudesta" jne.. Pata kattilaa...

Tuli katsottua kauden ensimmäinen pätkä KHL-kiekkoa ZSKA:n ja käytännössä venäläisten hallitseman desanttilauman välillä puolentoista erän verran ja pitää sanoa, että yksilötaidosta huolimatta ko. kiekko oli aikamoista hiihtelyä nyt nähtyyn HIFK-Ilves -sarjan vastaavaan.

Turhia kommentteja osaa kyllä laukoa kaikkien fanit.

Kyllä liigassa varmaan on enemmän nhl/ahl tyylistä menoa verrattuna khl:ään.
 

Kake74

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Junior-Pelicans, Tamin Tribuuttiketju
Ei taida pää kestää?
Ei tyhmyyttä kenenkään pää kestä. Mutta sehän ei ole sinun, vaan genetiikan vika. Katotaan nyt hyvää playoff-lätkää ja nautitaan.
Åstenin hyppy ei ollu tyylikästä, mutta tarkoituksen mukaista se oli joukkueen edun kannalta.
Joku tuolla sanoi että pitäis viheltää pois, niin pitäisikin. Nyt vaan jäi viheltämättä.
Se tästä. Ja nyt eteenpäin.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Hieno tuomio Favorinilta tuo jäähy joka kostautui.
 

Madfexx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Olipa tosiaan vauhdikas erä Porissa. Kuten joku jo sanoikin, välillä taisi olla enemmän vauhtia kuin järkeä mukana. Viihdyttävää lätkää joka tapauksessa.
 

Gubar

Jäsen
Pitääkö niitä streamejä täällä jatkuvasti kysel?ä. Jokaisella pitäisi olla saumat katsoa pelit ihan virallistakin tietä...

Hyvä. Kerro sitten vastaus mistä näen yksittäisen ottelun rahalla, ilman että joutuu kokonaisen playoffpaketin tilaamaan?

Edit. olen sellaista tässä etsinyt .
 

Viuhahtaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk, Pittsburg Penguins, Charlestown Chiefs.
Olis siitä välimaa varmaan saanu jäähyn ilman åsyenin hyppyäkin, mutta en näe siinä mitään vikaa että tossa kohtaa varmuuden vuoksi korostaa. Toki hieman hitaalla sytytyksellä :)
 

/dev/null

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ilves ihan vastaantulija ja meinasi jäädä pahasti jyrän alle, mutta jotenkin vaan Ilves kesti ja Tyrväinen piti onneksi joukkuettaan hyvin hereillä. Tuolla taas studiossa joku puupää naureskelee Generousille Tyrväisen käsittelyssä, mutta minä taas nostan hattua ettei ole kuumentunut provosointin. Hyvä matsi jos Ilveskin uskaltaa hyökätä.

Kuten sanottu, Suikkanen on omaa luokkaansa kommentaattorina. Tseneröös se oli.
 

Sammy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä, mäkin jätän nyt M-sanan ja keskityn tähän hyvään otteluun Ipaa vastaa .
Hyvää tunnetta pelissä edelleen, Tyrväinen ollut kentän fyysisin ekassa erässä, mutta Åsteniltakin hyvää joukkueelle pelaamista Välimaan tilanteessa. Mun mielestä turha näissä otteluissa ruveta itkemään, jostain filmeistä tai vihellyksen jälkeen koputteluista. Ne vaan kuuluu näihin otteluihin ja niistäkin mitataan kenen pää on fiksu ja kestää ne.
 

Valmetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks, Bruins
Joko liigassa saa antaa sakkoja ja pelikieltoja änäri malliin pelien jälkeen sukeltamisesta? Ostenin pikkupojan saisi kuopata mestikseen pyörimään.
 

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
En ole koskaan Åstenia kentällä nähnyt, mutta jätkästähän puhutaan ihan ku Ruudusta!
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Hyvä Ipa!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös