Otteluseurantaketju (la-su yö) 5. Finaali: Chicago - Boston

  • 10 488
  • 68

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Ei näytä hyvältä tämä loukkaantumissuma. Campbell aikasemmassa sarjassa jalka murtunut, Horton vanha vaiva olkapää, Bergeron pelasi vain 3 vaihtoa 2 erässä. Söderbergi nostettu Jaggen ja Marchandin ketjuun. 2 ketjussa pelaa 2 puolikuntosta ja yksi kylmä kaveri. Aivan liikaa muuttunut ketjujen kemiat lyhyellä välillä. Chara näytti 2 erän lopussa jotain pelimiesliikkeitä nousemalla rohkeammin tukemaan hyökkäystä. Nyt kaivattaisiin herrojen Chara, Marchand, Kreisi, Lucic isoa peliä. 20min aikaa viedä tasoihin ja tai ohi.

Blokit:
Chi 11 Bos 12
Vedot:
Chi 19 Bos 16
Hits:
Chi 19 Bos 38

Bergeroonin menetys tulee näkymään alotuksissa. Lisää kiekko vain maalille Bostonin toimesta nyt on vain siirrelty vastuuta selviltä vetopaikoilta. En ymmärrä tuota Kreisin siirtelyä 2 erän lopussa.

3 erään vaihto kerrallaan ja kiekkoja maalille oudoistakin paikoista ja maalilla Lucic hääräämään. Nyt kunnon spirit ja 110% lasiin.
 

Isotuoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moustaches
Onhan toi Kanen mailan+kiekonkäsittely ihan ylivertaista. Molemmat maalit maalit näyttänyt helpoilta, mutta olisi monelta muulta jäänyt tekemättä.

Ekassakin rysässä kiekko pomppii niin perkeleesti, mutta Kane saa maalin näyttämään helpolta. Tokassa maalissa sitten rystyllä yläpeltiin, joku toinen olisi lyönyt kiekon Raskin patjoihin.
 

Nurmos_888

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Blackhawks, Ducks
Äh, nyt vasta huomasin suosikkijoukkueen.. Pahoittelut aiheettomasta kritiikistä, laitetaan vaikka kellonajan ja juhannuksen piikkiin.
Ei se mitään! Ei tässä itsekään enää ihan täysillä tule käytyä.

Kyllä nyt hymyilyttää. Q vie tällä hetkellä Julienia 6-0. Chara ja Seidenberg aivan kusessa Toewsin ketjun kanssa. Bergeronin loukkaantuminen meidän näkökulmasta helpottava asia, mutta viihdyttävyyden ja Bruins-fanien puolesta ikävää. Pienenä yksityiskohtana: tuo Krejcin vastuunsiirtely erän lopussa oli ihan uskomatonta. Kertonee IMO vain itseluottamuksen puutteesta, tässä sarjassa ei kuitenkaan ole tullut onnistumisia.
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Nyt on jinxattava ja laitettava Chi lähetys päälle. Tuuri loppuu lyhyeen.
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
50% mission complete. Chara mitä juurikin toivoin.
2-1 Chicagolle.
 

Tarsso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Nätti lättisyöttö Bostonin maaliin kieltämättä.

Ongelmia tulee, jos Toews on pahemminkin loukkaantunut.
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Kapteeni Toews ei ole pelannut vaihdon vaihtoa ja pelattu yli 8min 3 erää. Loukkaantukohan kapteeni Bouchykin kovasta taklauksesta 2 erässä vai säästääkö Q herraa?
 

narri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins ja Jokerit
Bostonille ei ylivoimaa suoda. Jäi päivän selvä korkeamaila viheltämättä. Ja näköjään koukuista pitää vastustajan kaatua. Silloinkin vihelletään vastustajalle sukellus 2min. Järkyttävän paljon mailalla kahvaamista menee tuomareilta läpi.
 

Outzala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL
Olisikohan Toews saanut aivotärähdyksen ja hiljaisessa huoneessa vietetyn hetken jälkeen lääkäri on kieltänyt pelaamisen tänään.
 

Jesyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Pittsburgh Penguins, Mestis, NHL
Bolland niittaa kiekon tyhjään verkkoon ja sarja on katkolla Blackhawksille Bostonissa.
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Frolik vetää jalat alta Krugilta ei mitään. 3-2 sarja Chicagolle. Tuomarit jääty kyllä tässä 5 ottelussa. Lucic päähän lyöty korkeamaila jäi myös viheltämättä. Hyvin tämä Chi ratsastaa noin fresheillä jaloilla ja oiketetusti oikealle joukkueelle meni voitto. Vaikuttaa, että Bostonin paukut on vain yksinkertaisesti loppu ja nyt vaikuttaa myös siltä, että usko ja toivokin on mennyttä.

edit.

Cherry kertoo omaa näkemystä, Chara - Toews - Bickell.
http://www.youtube.com/watch?v=YJYTtm4Bq4U
 
Viimeksi muokattu:

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Boston ei varmasti luovuta ja tulee antamaan ensi pelissä kaiken mitä kropasta löytyy. Nyt pelataan niin loppua kaudesta että tässä vaiheessa ei varmasti kumpikaan joukkue anna väsyn painaa vaikka kuin vaikealta tuntuisi. Itse uskon että Boston hoitaa seuraavan pelin ja ratkaisu nähdään Game 7:ssä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös