Otteluseurantaketju (ke-to yö) 4. Finaali: Boston - Chicago

  • 30 690
  • 281

chubster

Jäsen
Saakeli, oli Hossala paikantynkää ku parhaasta sektorista pääs tykittämään. Hossa ja Sharp ku vielä herää tähän sarjaan, niin saadaan ihan uus ulottuvuus pelaamiseen!

Täytyy edelleen vain ihailla tuota Bostonin laukausten blokkaamista.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Huh, Sharpilla on ollut kaksi ihan huippupaikkaa ja Rask on toistaiseksi ryöstänyt. Boston on kyllä ollut ihan no show tässä erässä, nyt nähdään minkä verran karhuilta löytyy luonnetta. Odotan kolmannessa ihan eri asennetta.
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Maailman paras pitää Bostonia pystössä, edellisille maaleille ei voinut mitään. Nyt pitää tehdä iso ryhti liike koko joukkueen jos meinataan tästä suosta nousta. 4 Gameseiveriä laskujen mukaan Ragsilla. Vaihto kerrallaan ja vauhtia lisää. Peli on vielä auluillaan.
 

Nume

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, FC Bayern München, SoJy
Chara 2v1-tilanteissa ollut kolmesti ja aina on helissyt Raskin takana. Kruger 2-4.
 

chubster

Jäsen
Ei voi olla. Niin deja vu ku vaan ikinä. Hawksilla peli täysin hallussa ja sitte taas iha puskista tulee juicy rebound ja kiekko maalissa. Perse.
 

Jesyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Pittsburgh Penguins, Mestis, NHL
Heti perään toisessa päässä Krüger vie Haukat 4-2 johtoon. Jälleen 2-1-hyökkäys. Hienosti pelasi mies tilanteen loppuun ja ripari verkkoon.
 

Petr T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks | Kärpät | SoJy
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Marcus Kruger! Tämä oli tärkeä, todella tärkeä maali.
 

chubster

Jäsen
Kyllähä nyt tapahtuu!

Helpottava maali hawksille heti Bostonin perään! Huhhuh. Ison torjunnan otti mvp taas tuossa, mutta Kruger onneks pelas tilanteen hienosti loppuun!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös