Otteluseurantaketju 19.4-20.4

  • 32 360
  • 284

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Nää lännen jengit tappaa toisensa ennen finaalia. Hurjaa taistelua. TYKKÄÄN !!!
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Jeesus mikä peli. Ei näitä kevään "oikeita pelejä" turhaan aina odottele, huikeata että tämä ratkeaa sitten jatkoilla. Aivan sama kumpi vie, ehkä mieluumin Hawks, jotta tästä tulee pitkä sarja.
 

Carlos83

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, LeKi, Jarkko Ruutu, AS Roma, Azzurri
GIFhttp://www.snappytv.com/snaps/gif-brent-seabrook-ejected-after-this-hit-on-david-backes-about-chicago-at-st-louis-game-2-on-cbc-3-stl-_fq/25761

Näkee kilometrin päähän, että pää on alhaalla, mutta päähänhän tuo ei osuisi, ellei Backes kääntyisi sekunin kymmenys ennen osumaa. Silti olisi aivan turhan kova niitti pelaajaan, jolla ei ole mitään mahdollisuutta ottaa taklausta vastaan.

Luojan kiitos kääntyi ja nosti päänsä. Jos olisi ollut alkuperäisessä asennossa, niin tuskinpa olisi omin jaloin poistunut kaukalosta.
 

Bourque#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LA Kings|Big Bad Bruins |NUFC |FC Barcelona|KTP
Pakko myöntää vaikkei suosikkijoukkue olekkaan,että tuli fiilisteltyä tasoitusta.

Hienoa Blues!
 

odwaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa ja Pena
ä on alhaalla, mutta päähänhän tuo ei osuisi, ellei Backes kääntyisi sekunin kymmenys ennen osumaa. Silti olisi aivan turhan kova niitti pelaajaan, jolla ei ole mitään mahdollisuutta ottaa taklausta vastaan.
No paha sanoa osuisiko, ihan hyvin voisi. Ja vaikkei luistimet välttämättä ehdikään nousta, niin tuleehan tuo taklaus pelkästään ylös ja päähän. Ruma se on.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Munapää Backes sai sitä mitä on aina tilannut. Nautin tästä.

Tuttu nimimerkki jälleen vauhdissa! Hienoa, että Blues tasoitti tuon Seabrookin vitosen aikana. Nautin tästä!
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Tarasenko! Kaikki sympatiat Bluesin puolella Bickellin polvarin ja varsinkin Seabrookin sikailun jälkeen.

No joo. Polvarissakin oli osasyynä se, kun Sobotka päätti aivan viime hetkellä väistää taklausta, selostajatkin tuossa tuumasivat että tuossa altistaa itsensä juurikin näille osumille. Eipä toki silti kysymystä siitä oliko jäähy vai ei.
 

lunde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
Chicago @ St. Louis - Game 2

Eipä ollut yllätys, että jatkoajallehan tämä taas menee, kun johto sulaa viimeisillä minuuteilla (tällä kertaa sekunneilla). Tosin tapa oli kyllä yllätys.

En tykkää ja puolustele yhtään Seabrookin taklausta, mutta yritetään mekin täällä katsomon puolella pitää pää kylmänä ja välttää ylilyönnit. Sinänsä erikoista, että Seabrook on ollut vastaavanlaisessa taklauksessa vastaanottavana osapuolena, kun entinen joukkuekaveri Wisniewski sammutti häneltä valot. Ei sitten muistunut tuossa tilanteessa mieleen.
 

BigD

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Pahaa tekee kattoa tuota Seabrookin taklausta Backesia päähän. Vaikka Backes kuinka mulkku olisikin. Studiossa veikkaillaan 2-3 pelin huilia Seabrookille. Luulis, että vähintään tuommoinen tuomio tulee.

Ansaittu tasoitus ja huikea sarja kyllä menossa. Ja vasta toinen peli käynnissä.
 

Kulpertto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, St. Louis Blues, Patrik Moisio
Tarasenko aika varjojen mailla läpi ottelun, mutta niin vaan tulee ja tasoittaa.Tarasenko on kyllä nöyrä, muttei nöyristele. HELMI ÄIJJÄ!!
 

Bourque#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LA Kings|Big Bad Bruins |NUFC |FC Barcelona|KTP
Hyvältä näyttää Californian jengien kannalta tämä sarja jos/kun loukkaantumisia/pelikieltoja tulee.

edit:

konfrenssin finaaleja silmällä pitäen siis,koska oletan tästä sarjasta voittajan olevan siellä.
 

Kaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hawks, SaiPa
Mitä useamman kerran Seabrookin taklausta kelailee, sitä puhtaammalta se näyttää. Vitonen naurettavaa ylireagointia, ei ollut edes minorin arvoinen. Jos Backes olisi noussut jään pinnasta kuin mies, ei tuosta olisi tullut mitään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös