Otteluseurantaketju 19.4-20.4

  • 32 267
  • 284

Petro

Jäsen
Suosikkijoukkue
St Louis Blues
HYI V*TTU!!!! Enpä ole törkeämpää nähnyt.
 

Janders

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kamalaa YV:tä Blyyyssiltä. En tiedä miten NHL-joukkue voi pelata noin surkeaa peliä miesylivoimalla. Samalla Seabrookki ajelee Backesiä päähän. Kerrankin oikea pelaaja otti kipeää.
 

Maddog

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Chicago Blackhawks. hyi vittu. Seuraavaksi toews kylmäksi kiitos.
 

Termiitti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Athletico Madrid
Hyvää yötä Backess hahaha. Upea niitti Seabs!!!

Upea niitti?! kuinka vitun pihalla sitä voi ollakaan. Suoraan päähän kiekotonta. Luistimetkin irtoaa vielä jäästä. Toivottovasti ei Seabrooks pelaa enään tänä keväänä. Nyt punnitaan NHL:n kurinpito.
 

palle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, HIFK
Huolimatonta Seabrook! Ukko saattoi juuri huolimattomuudellaan maksaa tämän ottelun voiton Hawkseille. En ylläty jos pelikieltoa tulee.
 

lunde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
Chicago @ St. Louis - Game 2

Aika erikoista, että Blackhawks antaa johtoasemassa Bluesille omaa lääkettään. Valitettavasti Seabrookin olkapää kolahtaa suoraan Backesin kypärään. Molemmat pelaajat poistuivat pukuhuoneeseen, mutta eri syistä. Saa nähdä, pelaako kumpikaan seuraavassa pelissä.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
HYI V*TTU!!!! Enpä ole törkeämpää nähnyt.

Kanadassa tapeltais.

Olipas jäätävä pommi Seabrookilta, jeesus. Toinen luistin jäässä, eikä tuossa mitään kyynärpäätäkään päähän osunut. Mutta silti contact to the head, joten nykysäännöillä kai sitten voi viheltää ulosajon. Voi voi.

Ps. Hawksin vaihtoaitiossa taas Maikkol Jäksönit menossa. :)

Edit: Tuollaisten pommien hakeminen johtotilanteessa pelin lopussa, on kyllä jäätävän typerää, eipä siis sillä. Hölmö liike Seabrookilta.
 

Le Dang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Tälleen äkkiseltään sanottuna överi, muttei edes kovin halpa. Luistin maassa osuessa, mutta lähinnä päähän. Ihan helvetin typerä käännös Backesilta.
 

Bunder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Coyotes, Thrashers
Olipas todella kova pommi Seabrookilta Backesiin. En lähde arvioimaan, sitten oliko likainen vai ei, sillä en saanut selvää uusinnasta.
 

Carlos83

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, LeKi, Jarkko Ruutu, AS Roma, Azzurri
Hyi nyt vittu mikä sikailu.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Suoraa päähän se ensisijaisesti ja suurimmalta voimaltaan olkapäällä osui. Lisäksi kyseessä oli ainaki alkava hyppy ja toinen jalka oli jo ilmassa. Ulosajo täysin oikea tuomio. Tyhmä temppu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös