Otteluseurantaketju 18.6.2010

  • 26 334
  • 294

Jarschka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Aika paljon Saksalla sellaista epätyypillistä perusasioiden huonoa tekemista. Lyhyitäkin syöttöjä menee paljon serbeille.

Serbia, tuo kansakuntien kukkatarhan pörisevä paskakärpänen, taitaa kyllä mennä kisoissa pitkälle. Joukkue on joka alueelle vahva. Inhottavaa.
 
Suosikkijoukkue
Mestaruuden jälkeinen krapula 2022-
Ai että kun tekee niin hyvää, suorastaan lämmittää sakupekkojen tappio. Siellä lensi vesipullot ja kirosanat vaihtoaitiossa. Ai saakeli, nyt on hymy herkässä.
Kiitos Serbia.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Argentiinaa tässä itse kannustetaan ja hieman myös Englantia mutta minkään maan kiihkoilija en ole.

No todennäköisesti saat sitten kokea lisää inhoa kun Argenttiina kohtaa Saksan.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Vähän reilun 5 kertoimella haettiin Serbian voitto. Joskus sitä pitää jopa olla tyytyväinen omiin veikkauksiin.
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Ja nyt juuri näimme niitä hetkiä, joiden takia minusta ei koskaan tule jalkapallofania. Suonenveto 1min ennen loppua...

Kannattaa katsoa ne hidastukset, ennen kuin laukoo jutun ilmoille.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Onpas oudot kisat, semi-ihmismäiset Uruguay ja Argentiina sekä ihan sympaattinen Saksa. Eihän tästä enää puuttuisi kuin Englannilta huippumaalivahti. No, en jää nyt pidättelemään henkeäni. Serbian toivon kyllä jäävän alkulohkoon.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Niin, kysehän ei ollut siitä etteikö kortteja olisi tullut herkästi tai vastoin jonkun toisen tuomarin linjaa. Tämä tuomari teki kuitenkin selväksi, että kaikki taakapäin tulleet rikkeet otetaan kylmästi pois. Joten kyllä siinä pelaaja on todella tyhmä, kun menee kortti alla kaveria rappaamaan takaapäin.

Eihän se naurettava linja sitten pitänyt edes pelin loppuun asti, mikä tosin oli ihan odotettua. Ilmeisesti herran tehtävä tuli tehdyksi kun Klose pistettiin pihalle.

Saksa sai sen odotetun paikan tasoitukseen, Podolskin rankkari oli vain surkea vaikka Serbi veskari aavistikin hyvin. Ja kuka yllätty että viime hetkillä Serbi kapteeni "loukkaantui" kun itse potkaisi saksalaista sukille, siinä myös selkeä rankun paikka jäi viheltämättä.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Pelin ja valmentajien taiston voi aika hyvin tiivistää noissa vaihdoissa. Antic otti keskikentän pohjalta kaksi hivenen väsähtänyttä kaveria vaihtoon ja tuoreita jalkoja tilalle ja peli selvästi tiivistyi kun pohjakaverit jaksoivat jälleen liikkua. Löw puolestaan heitti loppuun pari kärkeä lisää ja otti keskikentältä sen/ne peliä tehneet kaverit (Özil ja Müller)pois (tilalle tuli ainoastaan tosipeleissä vielä varsin köykäinen Marin) ja kas kummaa Saksa ei saanut enää mitään aikaan ja kärjet olivat aivan turhaan kentällä. Loppupeleissä Antic vei (vaikka Serbian peli ja keskittyminen hetkellisesti lopahtikin) ja Löw vikisi.

Serbialta kokonaisuudessan hyvä peli ja osoitus siitä että eipä se Saksakaan nyt niin mahtava ole jos vastustaja puolustaa tiiviisti, organisoidusti ja järkevästi mitä siis Aussit eivät tehneet edes vähää alusta.
 

Tumbi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Red Wings (Oilers), Liverpool, La Selección
Hienoimpiä ihmistyyppejä mitä tiedän. Ei se oman jengin voitto vaan.. Serbia se vasta sympaattinen kansakunta onkin.

Ei, vaan oman jengin suvereenit esitykset kahdessa ensimmäisessä pelissä ja inhokki-Saksan tappio tänään. Hienot kisat tosiaan tähän mennessä.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Vähän reilun 5 kertoimella haettiin Serbian voitto. Joskus sitä pitää jopa olla tyytyväinen omiin veikkauksiin.

Ilmankos sille espanjalaisen tuomarin "linjalle" löytyi niin paljon ymmärrystä kun oli oma lehmä ojassa ja naurettava ulosajo helpotti tuon vedon toteutumista,
 

Meister

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En minä serbejä sanokkaan miellyttäviksi, niissä ei ole mitään hyvää.

Lähinnä vain saksan tappio miellyttää, ei mikään muu.

Hienoa, että pystyt kuitenkin iloitsemaan joukkuuen voitosta, vaikka siinä ei mitään hyvää olekaan. Kyllä voi jollain olla antipatiat syvällä ja ilmeisesti perustuvat johonkin myyttiin paskasta Saksalaisesta fudiksesta.

Saksa olisi toisen puoliajan esityksellä ansainnut vähintään tasapelin. Ei ollut tänään Poldin päivä, paikkoja oli vaikka hattutemppuun, hieman vitutttaa.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
No eihän Suomikaan ollut jääkiekon huippumaa sen jälkeen kun hävisi olympiakisojen alkusarjassa Ruotsille. Samanlaisin perustein voidaan nyt pohtia saksalaisen jalkapallon tasoa tämän päivän ottelun jälkeen.

Oletko sä itsekin tuota mieltä vai komppaatko muutamaa Jatkoajan kirjoittajaa?
 

VT

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ja kuka yllätty että viime hetkillä Serbi kapteeni "loukkaantui" kun itse potkaisi saksalaista sukille, siinä myös selkeä rankun paikka jäi viheltämättä.
Oletko ihan vakavasti sitä mieltä että serbiä ei sattunut siinä tilanteessa? Siis jos itse potkaisee, se ei saa sattua? Hidastuksesta päätellen teki helvetin kipeää. Lisäksi dumari otti tähän menneen ajan kyllä lisäajassa huomioon, joten aika naurettavaa juttua taas liikkeellä. Ja rankun paikka? Just.
Serbia se vasta sympaattinen kansakunta onkin.
Serbia ei ole kansakunta vaan valtio. Sympaattinen futisjengi niillä on, valtiosta ja serbien kansakunnasta en niin tiedä.

Noin yleisestikin usein on mukava katsoa matsia, kun kumpikaan ei ole selkeä suosikki/inhokki. Voi muodostaa mielipiteensä ihan fiilispohjalta pelitapahtumien mukaan.
 

RDivis

Jäsen
flintstone kirjoitti:
Ilmankos sille espanjalaisen tuomarin "linjalle" löytyi niin paljon ymmärrystä kun oli oma lehmä ojassa ja naurettava ulosajo helpotti tuon vedon toteutumista,
Niin, Saksassa itsessäänhän ei ollut tänään mitään vikaa, eh? TUOMARIN VIKA KOKO JUTTU!!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös