Otteluseuranta U20 MM - päivä 3

  • 168 042
  • 826

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
Hyvin on Suomi toipunut murskatappiosta Kanadalle. Suomella oli paremmat maalipaikat, mutta laukaukset viuhuivat ohi. Voitettavissa on tämä ottelu.
 

Tiedote

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
20 min pelattu. Suomi taistelee. Aittokallio hyvä, ykkösketju pettymys.

Suomen ylivoima ei toimi, koska pakit ovat jännäkakka puntissa. Eiköhän se siitä?
 

Kummeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals
Aika valikoivasti katsot sitten matseja kun mies kuitenkin oli viime kisojen Suomen pistepörssin ykkönen.

Meinasin vielä kirjoittaa, että aika vähän olen matseja nähnytkin, että siltä pohjalta. Edellisissä kisoissa ongelmana taisi ainakin alussa olla se, että haki aina kovasti lämäriä, vaikka tilaa ja aikaa ei siihen ollut. Nyt tuntuu olevan tilaa, mutta maali on varmaan eri paikassa, kuin Suomessa, tai jotain. Ei siinä, hyvä että laukoo, mutta kunhan osuisi maalia kohti.
 

Advertius

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Itsemoderointi
Hyvä erä. Pulu heräsi loppua kohden, loistavat harhautukset, mutta veto ei osu. Mäkinen myös ollut ilmiliekeissä. Armia hieman flegu, ehkä se siitä...
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Vaikea uskoa mutta Suomi oli parempi eka erässä. Totaalisen erilainen asenne kuin Kanadaa vastaan. Nyt ei pelätty isoa pahaa vastustajaa vaan mentiin päälle niin kuin pitääkin. Aittokallio ollut toistaiseksi itse varmuus maalin suulla.

Ylivoimaan pitää Suomen saada vielä terävyyttä lisää. Granlund hakee jatkuvasti Pulun kanssa vissiin samaa kuviota kuin Immosen kanssa viime keväänä. Sillä erotuksella että Pulkkinen paukuttaa maalin ohi tai yli.

On muuten sivumennen sanoen aika avonainen maski tuolla jenkkimokella kaulaosaltaan. Hullu kun uskaltaa tuollaisella pelata.
 

d2uce

Jäsen
Ihan hyvä erä Suomelta. Pari kertaa USA sai pidemmän pyörityksen, mutta eivät taida ihan kanadalaisia vastaavia mörköjä olla, niin ihan kauheaa paniikkia ei tullut.

Pari viirua ekasta erästä:

- Konsta Mäkinen pisti silmään jo Kanada-matsissa ja jatkaa kyllä rohkeaa peliä. Näyttävä jalkakikka ja pari vastustajalle hankittua jäähyä.

- USA:n Gibsonilla pari numeroa liian pieni kypärä.

- Pulkkinen pääsi laukomaan, nyt ei jäänyt liigasta tutulla tyylillä ekaan blokkaajaan. Eiköhän se tänään uppoa, jos vastaava tarjoilu Granlundilta hoituu.

- Aittokalliolta varmaa pelaamista. Liigakokemus näkyy.
 
Pahiten kyllä alisuorittaa tällä hetkellä Barkov, mutta annettakoon se hänelle anteeksi ikänsä takia jo. Näkymättömin pelaaja koko Suomen joukkueesta.

EDIT. Hienoa taukoohjelmaa..
 

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
No nyt sentään pelaavat jääkiekkoa. Toki virheitä tulee, mutta se kuuluu junnukiekkoon. Tuo laukausten taso kyllä vituttaa, suurin osa ei saa kiekkoa ilmassa maalille ja ne jotka saavat (Pulkkinen) eivät osaa vetää edes auttavasti kohti. Näissä nämä hävitään P-Amerikkalaisille, heille laukaus on aina potentiaalinen maalipaikka. Raivostuttavaa.

Konsta aika huikealla pelipäällä, vetää itse asiassa paljon kovemmalla itseluottamuksella kuin liigassa. Paras pakki turnauksessa tähän mennessä. YV kusee siihen kun kukaan ei liiku silloin kun Mikellä on kiekko. Hakekaa nyt vittu vähän paikkaa, kyllä se sieltä lapaan tulee sitten kun on aika.

Todella paljon parempaa peliä kuin avausottelussa, eihän tuossa Jenkeillä ollut juurikaan paikkoja.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Niin paljon kuinka toivoisinkaan Pulkkiselle onnistumisia, niin saisi niitä jo alkaa tulemaan.
 

Dishier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ihan hyvä eka erä Suomelta. Ja Mäkiseltä tosi hienoja ratkaisuja kiekollisena, osoitti hyvin sitä kuuluisaa kiekollista pelirohkeutta.
 

Burgerman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara, Boston Bruins
Pari nopeaa ranskalaista viivaa, kun ei pysty jäsentämään ajatuksia ihmeemmin:

-Aaltonen on ollut pirteä ilmestys, pienehkö äijä mutta ajaa aika miehekkäästi iholle ja päässyt yllättämään jenkit pari kertaa

-Hienoa että nyt tulee vetoja (vaikka pleksit paukkuukin), veikkaan että suoraviivaisuutta on teroitettu aikas paljon. Näyttää niiiin paljon paremmalta kuin se ihmeellinen munaton siirtely, jota viime matsissa nähtiin

-Armia on vieläkin jotenkin ihmeellisen pehmeän ja flegun oloinen, saa nähdä vetääkö kiikaritehot. Noh, ehkä eurooppalaisia vastaan toimii

-Mäkinen heitti aikamoiset veivit, huhu. Eurosta vetoa niin jossain vaiheessa kisoja menettää kiekon vastaavassa tilanteessa ja vastustaja rokottaa vastahyökkäyksestä

-Aittokallio on ollut ihan jepa, vaikkei mitään kamalan pahaa olekaan kohdannut, vaikuttaa hyvältä

-Ma. Granlund on kyllä ihan rotsi fyysisissä väännöissä, on kyllä saanut niellä jäähilettä varmaan joka vaihdossa

Ihan hyvältä näyttää toistaiseksi, katotaan tarviiko tulla kiroamaan omaa optimismia sitten pelin jälkeen.
 

heskey #11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, NyR 95-99
- Pulkkinen tekee tänään vielä maalin,
- Pakkipari Hakanpää-Mäkinen pelaa hyvin,
- Joel Armia loppuerän yhtä tilanetta lukuunottamatta aivan pilvessä,
- Mi.Granlund. Tuntuu että hän etsii kiekollisena hyökkäysalueella itselleen parempaa paikkaa jotta voisi syöttää. Minusta hän voisi hakeutua enemmän laukaisuetäisyyksille ja laukoa. Miken tarkkaa rannelaukausta nähty nyt aivan liian vähän.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ihan ok erä Suomelta odotuksiin nähden. Suomi oli aktiivinen ja USA ei päässyt ilmaiseksi maalipaikoille. Viimeistelyssä valitettavasti ei onnistuttu hyviltäkään paikoilta.
 

Igor33

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Joel Armia, viimeistä kertaa Amerikan maalla? Aika vaisua menoa..

USA:n jäähyt tasoitti kyllä mukavasti peliä. Suomi aika vaatimaton 5-5 -pelissä.
 

Burgerman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara, Boston Bruins
Niin ja näinkö mä nyt oikein, että Suomen ykkösylivoimassa on Riikola maalin edessä? Eikö sinne nyt oikeasti löydy yhtään ketään muuta maskiin?
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Markus Granlundilta näyttävä YHDEN KÄDEN koukkaaminen!?

Jenkit saa kahvata niin maan hemmetisti, mutta tuosta jäähy, hoh-hoijaa.

Ja nyt niitä sitten alkoi tulla enemmänkin, onneksi jenkeille.

Jep, varsinkin kädellä saa estää ja mailallakin ihan mukavasti. Sitten Makelle yhdenkäden jäähy jossa jenkkipakki vielä hyppäsi hienosti? Ei noi jenkkipakit muuten pysyis perässä, mutta aina on käsi estämässä nopeita suomalaishyökkääjiä. Ihan hyvä eka erä. Pulkkisen ja Granlundin peli on liian ennakoitua, joko Mikke sais ite vetää tai sitten Armia tai Salomäki kaveriks ja Donskoi-Pulkkinen luistelemaan paskarinkiä kahdestaan.
 

tiki10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nybbe Ja Tobbe All-Stars
Ihan sama kuka siellä onnistuisi maalinteossa, kunhan nyt joku!

Tuo joukkue tarvitsee nyt maaleja ja myös onnistumista Granlund/Pulkkinen kaksikolta.

Pitäisikö jo kokeilla Ma Granlundin vaihtoa pois tuosta ykkösestä? Joku taklaavampi kaveri tilalle?

Aika hyvin näkyy SM-liigan linja, joka siis muistuttaa enemmän ringetteä kun jääkiekkoa. Ei nämä meidän nuoret kaverit tiedä fyysisestä pelistä mitään ja siitä iso kiitos SM-liigalle.

Paremmaltahan tämä näyttää, mutta jotenkin USA ei kyllä vaikuta yhtä kovalta kun Canada.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ja Mäkiseltä tosi hienoja ratkaisuja kiekollisena, osoitti hyvin sitä kuuluisaa kiekollista pelirohkeutta.

Mäkinen on aloittanut yllättävästi, koska kiekollista pelirohkeutta ei liigan puolella ole juurikaan nähty. Tosin tällöin kädet ovat olleet varmaankin vähän tiukemmin sidottu ja nyt on annettu enemmän vapauksia.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Toivottavasti pelaajat eivät lue palstaa. Itse mielummin katson näitä plexi-vetoja kun sitä munatonta kiekon ja vastuun siirtelyä. Kun tarpeeksi laukoo niin kyllä niitä maalejakin sillä tavoin tulee.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös