Otteluseuranta Suomi-Venäjä 16.5.2008

  • 49 872
  • 404
Tila
Viestiketju on suljettu.

Arttu#29

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Ei edes harmita. Venäjä on niin hyvä. Toivottavasti voittaa mestaruuden (jos ei Suomi). Olen ihastunut Venäläisten peliin.

Snap out of it! Kanada tulee ja hoitaa, älä nyt hulluja puhu!

Venäjä pelaa hyvin mutta Suomi on vain niin huono että ei kykene painostamaan Venäjän huonoa puolustusta, Kanada hoitaa.
 

d2uce

Jäsen
Nyt varmaan voisi sitten laittaa kaiken peliin, taklata kaikkea mikä liikkuu. Pronssipeliä varten ei tarvitse mitään säästellä ja onhan sitten koko kesä aikaa parannella loukkaantumisia.
 

MacInnis

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, Kärpät, Shefki Kuqi
Suomen kaatuu perinteiseen syntiin eli tehottomuuteen kun harvoista tekopaikoista ei laiteta kiekkoa sisään. Kanada olisi niistä rankaissut, mutta Suomi ei.
 

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Venäjä on pelannut loistavasti. Suomella ei mitään mahdollisuuksia voittoon tässä pelissä ellei ihmettä tapahdu. Venäjä puolustaa kurinalaisesti ja yksilötaito riittää vastahyökkäyksistä viimeistelyyn hieman Suomea paremmin... No, jospa sitten otettaisiin pronssia tällä kertaa. Vaihtelu virkistää.
 

El Lude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
Jos tässä pelissä aiotaan edes teoriassa tapella voitosta, niin jengiä täytyy tiivistää. Peltonen ja OJ vilttiin - heti. Ihmettelen myös sitä, että Pyörälä kirmaa kentällä kananmunat taskussa. Olisin toivonut neloseen Seania. Vaikka vain polvella vastustajia ajelemaan. Taklauspeliä myös lamp... ööh leijonat!

Niin - ja kaikille kenkää - perkele!
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Metalwarrior kirjoitti:
Venäjä pelaa viisaasti, Suomi ei vaan riitä vaikka yrittääkin.

Kyllä. Ja ovat penteleet vielä taitaviakin. Ei tässä säkkiin pidä pukeutua, vaikka tämä hävitäänkin, paremmalleen kun ei vaan voi mitään.

Muistellaampa 70 ja 80 lukua, kun odotettiin sitä ensimmäistä mitallia, tämä olisi silloin ollut tosi herkkua.
 

Dale Cooper

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Mother Nature Hockey
Tässä nyt sitten näkyy se, että Suomi ei osaa pelata silloin, kun se saisi hyökätä rauhassa ja rakentaa peliä.

Bykov on lukenut läksynsä ja huomannut, että Suomi on pelannut päin persettä ku vastassa on ns. heikkoja maita. Nyt Venäjä pelaa kuin heikko maa sillä erolla, että sen vastahyökkäykset ovat tappavia.
 

Viljuri

Jäsen
Kaksi maalia eroa. Yksi pomppu ja tilanne olisi uusi, saattaisi alkaa venäläisenkin päätä puristamaan.

Hyvällä hengellä vain tulta päin, levätä ja pelätä ehtii sitten haudassa ja helvetissä.

Luovutetaan Helsinki muuten Venäjälle, niin olemme kaikki voittajia. Paitsi tietysti turenkilaiset.
 

Toque

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Montreal Canadiens
Ovechkin 100, Luoma 0.

Tämä on kuin katsoisi jonkun valkopaitaisen C-juniorijoukkueen pelaavan miehiä vastaan.

Noh, Ovechkin vie kyllä aika montaa puolustajaa 100-0. En silti tarkota, etteikö pelottaisi aina kun siellä on joku Luoma puolustamassa. Vaan eipä mee vahvasti hyökkääjilläkään, oisko mitään jos 3.erässä kokeiltais vetääkin joskus, aina ei oo ihan pakko mennä laitaan pyörimään ja menettämään kiekkoa.
 

krippe

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ehdottomasti ja Et-Po 72 ifk5.kenttä vm05-06

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Suomen kaatuu perinteiseen syntiin eli tehottomuuteen kun harvoista tekopaikoista ei laiteta kiekkoa sisään. Kanada olisi niistä rankaissut, mutta Suomi ei.

Tyypillistä nurkkapatriomismiä. Muut kyllä, ei me. Vittu että Suomi on paska, aina ollu ja joka lajissa. ;/
 

Jacobus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat
Onko tuo jää jotenkin outo, vai kiekko jotenkin omituinen vai pomppiiko tuo kiekko muuten vaan melko erikoisella tavalla kokoajan?
Risto Pakarinen kirjoittaa MTV3:n nettisivujen kolumnissaan, että vanhan hallin jääkoneisto ja lämmin kevätilma pehmittää jäätä. Pakarisen mukaan Quebecin jää on ahdistanut venäläisiä. No, ei ainakaan nyt taida ahdistaa.
Risto Pakarinen kirjoitti:
Kevät on tullut Quebeciin, lehti on puussa ja ilma on lämmennyt mukavasti. Samalla se merkitsee sitä, että vanhan hallin jääkoneisto hyrisee viimeisillään, eikä oikein tahdo jaksaa. Jää on pehmeä, ja tahmea. Niin tahmea, että kun kävelin päädystä keskiympyrään ja takaisin, oli kuin olisin kävellyt tavallisella soratiellä.
Lähde: http://www.mtv3.fi/urheilu/mmlatka/artikkelit.shtml?646093
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Bykov kyykyttää Jalosta. Jalosella on kokemusta tästä, on ottanut lukemattomia kertoja turpaan välierissä.

Älä naurata. Jalosella ei ole mitään tekemistä sillä, että pelaajat eivät ole maalia saaneet aikaiseksi. Entä Bykov...paljonkin ohjeistanut superammattilaisia...? Ootko aivan kuutamolla?
 

d2uce

Jäsen
Haha! Brilliant kommentti tuohon Hannulan kysymykseen "Ei jumalauta!"
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Bykov kyykyttää Jalosta.
Niin totta, niin totta.

Bykov on tuhat kertaa älykkäämpi valmentaja, kun nämä vanhan koulukunnan venäjäkoutsit. Tämä on todennäköisesti jäänyt Suomen pelistrategian muodostavalta Jaloselta huomioimatta. Superlahjakas Venäjän joukkue pelaa voittavaa jääkiekkoa voittavalla pelikirjalla. Venäjän kusipäiset diivat kun saa pelaamaan kurinalaista kiekkoa, niin ansaitsee kunnioitusta kaikilta. Pro Bykov!
 

d2uce

Jäsen
Larionov näyttää vuosia nuoremmalta kuin silloin kun pelasi viimeisiä kausiaan.
 

Fingerpori

Jäsen
Suosikkijoukkue
kärpät
Huh huh mitä menoa.Oikeasti mitä vittua Doukin päässä liikkuu?Jääräpäisesti S.Koivu-Selänne-Peltonen-Jokinen-Niskala kentälle ylivoimassa ja tuloksena ei mitään.M.Koivun yv-porukka sai pelin rauhoitettua ja laadukkaita laukauksia sillä 30 sekunnin yv-ajalla ja ei kun vaihtoon.

Onko tää nyt vain joku viimeinen lahja Kummolalta Selänteelle ,S.Koivulle ja Peltoselle maajoukkueessa? Jos on niin aika huono ajoitus...

Ja kenkää täältäkin kaikille muille mutta säästäkää Lepistö, M.Koivu ja Ruutu
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös