Otteluseuranta SM-liiga Ma 23.3. 2009 puolivälierät + playout

  • 121 342
  • 524

J.Shelley#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP,Toronto Maple Leafs.
*kyynel,ranteet auki,hirttäytyminen*

Sanoppas sun osottees. Lähetän sulle muutaman rantalelun millä voit sitte leikkiä hjalliksen kanssa.

Olipas mahtava sarja, täytyy antaa Tepsille tunnustusta hyvästä taistelusta, mutta lopulta materia vei voiton pitkässäjuoksussa, kuten yleensä on tapana.

KIITOS JYP! KIITOS TPS!
 

Beukeboom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät / Mamba!
Kyllä tästä ketjusta huomaa, ettei JYP-kannattajat ole tottuneet voittamaan mitään suurempaa muutamaan vuoteen, jos ykkössentterille buuaamisesta tehdään tuon tason numero.

Totta, vertauskohtana voi käyttää vaikka Jokereiden ja Kärppien puolivälieräsarjaa joka Jatkoajassa pysyi erittäin asiallisena ja antoisana vaikka esim 4. ottelu antoi aihetta muuhunkin.

Kulttuurieroja kait sitten.
 
Kiitos TPS ja onnea JYP. Pelistä sen verran että JYP hallitsi ja teki ne tarvittavat maalit. Hienoa kannustusta koko ajan halissa, toivottovasti buumi jatkuu.

Ja ylimielisille JYP-faneille sen verran että teillä ei ole yhtään varaa huudella TPS- tai Jokerit-faneille, näillä kahdella jengillä on varmaan enemmän mestaruuksia kuin JYPillä pelaajia.
 

JJT

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Päähäntaklaajille mä vihellän vielä välierissäkin.. Pelle mikä pelle.

Mitenkäs Halonen taklasi Malmivaaraa tänään ekassa erässä? Ei taklannut polvillaan olevaa, vaan ihan seisovaa pelaajaa suoraan päähän. Pelle mikä pelle? Pitää siis ensi kaudella viheltää Haloselle kun mies pelaa.

Niille, jotka tänään(kin) raahasivat ahterinsa Turkuhalliin, iso kiitos täältä suunnalta. Sarja olisi varmasti ollut huomattavasti löyhempi ja sisällöttömämpi (ihana sana) ilman kannatustanne. Vaikka tuo Immoselle viheltäminen oli, ainakin minun mielestäni, varsin turhaa, niin se oli miljoona kertaa parempi vaihtoehto mitä hiljaa istuminen. Hatunnostot, virtuaalituopit ja kaikkit vastaavat sinne suuntaan.

Ja niille, jotka tässä ketjussa itkevät Dufvan muistutukselle, että JYP on edelleen, jos ei pikku- niin ainakin menestymätön seura, niin hyvää kesälomaa, koittakaa muistaa järvessä uida selkää, ettei hauki käy puraisemassa sitä katkarapua suihinsa ;)
 

HLe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ainakin toinen tämän kevään finalisteista tulee kolmikosta JYP, KalPa ja Pelicans!! Aivan huikeaa, kuka olisi ennen kautta uskonut tähän?
 

Vostrak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp .Färjestad.
Tepsi ei vaan riitä .Jypille maukas välierä paikka mitalipeleihin .Ratkaisijoita löytyy nyt leveältä rintamalta tämä tietää hyvää jatkopeleihin .Kappas vaan Kalpakin pudotti kerhon pojat kesälomille .
 
Suosikkijoukkue
TPS
Onnea jyväskylään....Syö miestä rotan lailla...

Katkerana pitää silti sanoa, että arvostus tohon kaljuun inisijään meni lopullisesti tämän sarjan aikana... Kauhea parkuminen ja vinkuminen joka puolella ja vielä ylimieliset kommentit mm. RP Lehtosta kohtaan. Pelle mikä pelle.

Kiitos TPS! Kiitos Suikkanen! Kiitos Turkulaiset!
 

12961

Jäsen
Jotain "ei tartte enää tässä hallissa viheltää Immoselle tällä kaudella" tjsp.

Mahtaakohan Niiralan montusta löytyä vähän vislausta jos käydään neuvomassa? :)

EDIT: Meikä on niin epätoivoinen, että kuuntelee tässä kohtaa FC:n aivan helmeä maalilaulua. Sanat sopivat tähän(kin) taistelevaan tiimiin vain niin p...eleen hyvin ja fiilis paranee kummasti!

Vielä kerran onnea JYPille, mutta mikäli uimalakki jatkaa ihmeellistä narinaansa, voisi persetifo Kuopiossa olla paikallaan.
 
Viimeksi muokattu:

Jypjyrää:)

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP #44,#82
Tosiasiassa TPS-fanit olivat ylimielisempiä kuin meidän fanit, lukekaapa noita kirjoituksia enemmän. Oli Kolunaattoria yms, mutta niin vain noutaja tuli. Kestäkää tappio kuin miehet:)
 

Miketsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Ah, katkeruus, niin ihana tunne joka täälläkin haisee. Kiitos JYP, parempi jatkoon, ei mitään selittelyjä!
 

Anze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maple Leafs, Jukurit.
Voi voi kun on Turkulaiset katkerana.. Kyllä se niin taitaa olla että lada jyräsi mersun. Mestis ukot päihittivät NHL- starat.
 

LaTe_Show

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Rockies: 1980-1981.
Jotain "ei tartte enää tässä hallissa viheltää Immoselle tällä kaudella" tjsp.

Tottahan Dufva puhui.

Mutta niinkuin kiinalaiset sanovat: "Totuuden puhujasta ei olla koskaan pidetty..."
 

Uunomäki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks, JYP, Real Madrid
Tuota... Ei voi kyllä millään ymmärtää osan JYP-kirjoittelijoiden "epäurheilijamaisuutta" tässäkin ketjussa ja muualla. Todellista kuraa osa työstää, ja ei ihme jos joku provosoituu.

Yllä siis vain epämääräinen poiminta.

Aika turhaa vedota mihinkään "16 vuoden menestymättömyyteen". Täällä Kuopiossa ei olla pelattu mitaleista 18 vuoteen, ja vaikka Playoff-ketju HPK-KalPa onkin täynnä uhmakkaita provoja, kättä paiskotaan reilun pelin hengessä koko ajan, hienon ottelusarjan jälkeen.

Ei siinä, hiukan vaan ihmetyttää tuollainen käytös.

SRY. Tämä lainaus piti olla edellisessä viestissäni, pahoittelut.
 

LaTe_Show

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Rockies: 1980-1981.
"19 mestistaustaista pelaajaa" siitä hyvästä, että median edustajat (mukaanlukien canal) ja vastustajien kannattajat yleisesti nostivat TPS:n sympaattiseksi ja altavastaajaksi.

Canalin osalta tämä on sinänsä "ymmärrettävää", kun studioisäntä, asiantuntijat ja selostaja on turkulaistaustaisia...
 

mackeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
täysin epäoikeudenmukaiset munkkimaalit
Onnittelut vain Jyväskylään. Pieni ja piskuinen maalaisseura iski aikamoisen ruven Turkulaisdynastiaan. Tästä on vaikea selvitä. Tavoitteena ollut mestaruus jäi turhan kauas.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Kyllä tuosta Turun kiekkobuumista on hehkutettu jo ihan tarpeeksi. Käännetään vaihteeksi katseet tämän ottelusarjan voittajaan, JYPiin ja annetaan meidän fanien nauttia tästä harvinaisesta herkusta.

No tässähän se tulikin:)
 

mackeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
täysin epäoikeudenmukaiset munkkimaalit
Noniin. ketju lukkoon ja avaajalle bannit.

Mulle vaikka viikon pelikielto, onhan tää taas nähty.
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Kylläpäs maistu pitkästä aikaa hyvälle pudotuspelisarjan voitto. Onneksi ei tarvinnut siirtää ratkaisua tiistaille vaan saatiin peli poikki Turussa. Seuraavaksi sitten Kalpa tai Pelicans.

KIITOS JYP!
 

Mr. Walker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
Kysyn nyt tietämättömänä kun tuo jääkiekon sääntökirja ei ole sen kummemmin hallussa:
Onko maalivahdin taklaaminen kiellettyä, jos tämä poistuu omalta alueelta?
 

tutzba

Jäsen
Onko maalivahdin taklaaminen kiellettyä, jos tämä poistuu omalta alueelta?

On. Sääntökirjan kohta 595 b) kertoo seuraavaa.

Maalivahtia ei saa taklata sillä perusteella, että hän on maalialueen ulkopuolella. Kaikissa tilanteissa, joissa vastustaja tarpeettomasti koskettaa maalivahtia, pelaajaa rangaistaan -- Tahaton kontakti maalivahtiin sallitaan, kun maalivahti pelaa kiekkoa maalialueen ulkopuolella ja kontaktin tehnyt pelaaja yrittää kohtuudella välttää tarpeetonta kontaktia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös