Otteluseuranta SM-liiga 19.3.2009, puolivälierät + playout.

  • 196 134
  • 784

Thumb

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Edmonton Oilers, Liverpool
Oliko Lingin keihästys törkeä vai ei, sitä ei pysty tuosta kulmasta sanomaan. Kaikki tyynni, keihästyksen jälkeen tuomareilla ei paljon valinnanvaraa tuomion suhteen ole.
 

roctum

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tollasiahan alotuksissa nyt tapahtuu aina sillon tällön, mutta saatana että ulos ni huhhu! Normaalisti tuomari käy ilmottelemassa että rauhotutaas, mutta käy se noinki.
 

Goner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, NHL
Bume kyllä filmaa rajusti, eikä Lingin keihästys mikään törkein ikinä ollut. Hauhtonen ja Ling olisi voinut molemmat selvitä kakkosella.

Mutta Riksman ei ole ollut itsensä tässä pelissä...
 

104

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Noi tuomareiden haukkumiset vois jatkossa keskittää omaan ketjuunsa tyylin "illan ottelujen tuomaripalautteet". Ihan turha mussuttaa tuomareista, virheitä tekevät varmasti, mutta ihan yhtä varmaa on, etteivät niitä tahallaan tee.

Eivät varmaankaan, mutta jos virheet sattuvat toistuvasti samoille kavereille, lienee syytä harkita tuomareiden vaihtamista. Eli Rantala & Rönn ulos liigasta ja sassiin.
 

d2uce

Jäsen
Ihmettelin, että joko KalPa oli tasoittanut, kun laitoin äänet nettiradioon vähän myöhässä ja Joksi höpisi KalPan hyökkäyskuvioiden huikeudesta ja taustalta kuului sireenin ääni ja yleisön hurrausta. Ihmeellistä hämäilyä!
 

LaTe_Show

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Rockies: 1980-1981.
Ling lankesi vanhanaikaiseen kun kärppäläinen teki kuolevan joutsenen...
 

Edit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Frölunda
Nyt Kerho! Se kiekko vaikka syödään, että pysytään johdossa. Ja av:ta pukkaa taas...
 

Splendide

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flygande fisktuppar
Todella naurettavia oli Lingin ja Hauhtosen rangaistukset. Varsinkin Lingin. Kyllä saa Bume hävetä tuollaista filmaamista, vittu mikä neiti.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Boumedienne vetäs kyllä oscar-tason jurkat, mutta ei se silti muuta sitä, että Lingin temppu oli todella typerä. Jo pelkästään sen takia ansaitsee ulosajon. Boumediennelle hame päälle pelin jälkeen myös!

Kohta alkaa kolmas erä... Toivottavasti Jokerit pistää nyt jäähyennätykset uusiksi, kun hyvässä vauhdissa ollaan.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Lingin keihästyskin oli mallia naurettava, mahtaa oululaiset olla ylpeitä tuollaisesta filmaamisesta mitä Bume harrasti, mahtoi sattua.
Syvältähän se filmaaminen oli, mutta ei tuomari noista voi muuta tehdä kuin ajaa ulos. Toinen on sitten, että Kärppä hemmolle olisi voinut käytöksestä jonkun minuutin antaa.

Kait se on aika unohtaa nämä ketjut. Mun mielestä päivän mielenkiintoisin kysymys oli se Kärppien ekaan maaliin liittyvä, kolauttiko Kärppä-jannu tarkoituksella Juuso mailaan vai ei ? Ennen näistä pelin kannalta isoista jutuista keskusteltiin aktiivisesti, nyt lähinnä vittuillaan muille kirjoittajille ja haukutaan tuomarit.

Noh, kohtahan tässä joka tapauksessa lomat alkavat ja golf-kausi Turkissa.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Blues 2-4
 

mailman-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Lingin keihästyskin oli mallia naurettava, mahtaa oululaiset olla ylpeitä tuollaisesta filmaamisesta mitä Bume harrasti, mahtoi sattua.

Naurettava oli, mutta TÄYSIN SELKEÄ. Et mitenkään voi kyllä kiistää?
Ja pisteet Bumelle, selkeästi räksytys tuottaa tulosta.
Jos Kärpillä tiistaina meni muka hermot, niin Narripakka näyttää miten ne hermot oikeasti menevät. HAH!
 

J.Petke

Jäsen
Ei oo muuten Riksman kunnossa nimittäin näytti kyllä niin helposti uppoavan 2-1 ja 3-1 maalit

Eikö jokerifanit oikeasti tiedä kuink paskana Riksman on. Hyvä että pelaan pystyy niin eihän tuo ole ihme ettei ole täydessä terässä.

Ja Lingiltä selvä keihästys mutta olisi ansainnut tuo kärppäpakkikin filmauksesta jäähyn.

Hauhtosen taklauskin aika selvä päähän kohdistunut.
 

arpa80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nyt sitä hamekangasta ostamaan Oulun neideille. Vittu menkää pelaan kaukalopalloo tjsp. Te olisitte voittanut Jokerit ihan rehdistikkin tuo on kyllä neiti touhua eikä lätkää.

Nyt ymmärrän miksi tuo yksi (en muista nikkiä) höpöttää "itkekää itkekää"..te ootte ämmiä joukkueenne tapaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös