Otteluseuranta kaudella 2023–2024

  • 559 274
  • 18 014

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Vittu mua hävettää taas tuo Porin Ässät.
 

Blade80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Ei kyllä jaksa katsoa, Jesse toi jonkun ylilatauksen peliin omilla taklauksillaan ja joukkue ihan sekaisin.
Ei taida tuo joukkue enää tälle kaudelle herätä sellaiseen flow tilaan mitä pitäisi, jokainen ottelu on mailan puristamista ja jännittämistä.
Ihmetyttää, että miksi Ikonen hankittiin, kun mies on ollut rotaatio pelaaja, vaikka ei peliotteet ole mitään huonoja olleet, kun taas joku Talaja on saanut pelata otteistaan huolimatta.
Ennen olisin laittanut Ikosen keskelle Ojantakasen paikalle, olisi varmasti ollut pitkässä juoksussa parempi ratkaisu.
 

zalmis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat Jyp
Ässillä 0 maalipaikkaa koko pelissä
 

Tuamas

Jäsen
Lataus vaikutti oikein hyvältä ekan erän, toiseen erään sitten homma meni yli ja sen jälkeen onkin ollut pelkkää sekoilua.

Taklauspeliä ja tapahtumia painottava kansanosa on varmaan mehuissaan tästä pelistä, vaikka takkiin tuleekin kuin painissa portsarin kanssa.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Klassista kotikipsiä. Ihan deja vu vuoden takasesta Tepsi-matsissa. Vierailijat nyt muutenkin vähän jämäkämpiä, Ässissä on enempi vielä näihin peleihin harjoittelujoita tai kehiin turhan kevyitä.
 

Tenkane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Huuhkajat
Ei Härkälä kyllä ole vielä millään tavalla valmis päävalmentajaksi. Ei saa joukkuetta piiskattua tärkeimmissä paikoissa sellaseen moodiin, että olis edes mahdollisuuksia. Kuri ja tietynlainen "Rockymainen" karisma puuttuvat ja ilman niitä ei ässistä saa irti sitä mitä pitää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös