Otteluseuranta kaudella 2023–2024

  • 562 815
  • 18 014

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Aika harvassa on Ässien hyvät hyökkäykset ja maalipaikat.

Kerran kymmeneen peliin joku Ässistä saa aikaiseksi laadukkaan laukauksen.
 

Siisel1

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juuso Mäenpää, Arsenal FC

Mahtiankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Anaheim Ducks, Luleå HF
Nyt oli suorastaan eroottista ylivoimaa erän loppuun.
 

1313

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Miltäköhän se mahtaisi tuntua, jos ennen oman joukkueen ylivoimaa olisi sellainen odottava fiilis, että tulisikohan tästä?
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
40s oli jäljellä ja siitä Ässät vietti yli puolet oman maalin takana. Mitä helvettiä ihan oikeasti!!! Nyt äijät vaihtoon ylivoimalta jos siellä ei uskalleta pelata!

Hämeenaho ei kuuluisi ylivoimalle.
 

Esteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️
Piti oikeen tarkistaa, että mitäs tuomareita siellä on viheltämässä. Näistä pikku huitomisista ei meidän ikioma KaukoKiikari Ässille ole yleensä yv:tä viheltänyt. Melkein päi vastoin.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Ylivoimaakin tarjottiin mutta eihän se taas mistään maaliin mene. Erän paras paikka oli se Graberin läpiajo mutta ei siitäkään maalia tullut. Kovin on tuttua taas tämä meno....
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Loppuun ensimmäinen yv sai jo jopa laukauksia useammankin, mutta onhan tämä jo niin suuri vitsi, tämä meidän YV, että tätä häpeää jo varmaan pelaajatkin.
Tätäkään peliä ei voiteta, kun kukaan ei saa kiekkoa maaliin. Kalpa on huonolla kokoonpanolla, ja alla eilinen peli, mutta ihan sama, voivat voittaa pelin jopa yhden maalin tekemällä tätä menoa.
 

Sihti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Hyvä yv ensimmäiseltä viisikolta, toinen jäi taas maalin taakse.
Hyvin tapetaan ylivoimalla momentum aina ku fairplay hengessä lähdetään vaihtamaan. Yli 20 sekuntia meni erän viimeisessä ylivoimassa taas hukkaan oman maalin takana. Se on viidesosa koko ylivoiman kestosta. Eikö olisi voinut vaan rummuttaa ylivoiman loppuun samalla viisikolla kun oli hyvä paine päällä ja erätauko juuri tulossa?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös