Otteluseuranta kaudella 2023–2024

  • 564 029
  • 18 014

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Kauas on pitkä matka.

Parhaimmillaan Pata on kyennyt tappamaan pitkiäkin av-pätkiä. Ollaanko nyt parhaimmillaan ja miten suhteessa KalPan soljuvaan ylivoimaan.

Tulee av tuntumaan pitkältä jos on jatkuva mylly.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Jotenkin se ihmismieli alkaa antaa löysää tuossa kun johdetaan 4-0.
Omalla ylivoimalla etenkin Järvinen vetelee ihan pipolätkää, ei tuo tuota maaleja. Hän nyt esimerkkinä, kun on pelaaja jonka pitäisi tietää mitä homma vaatii. Ja se tappamisen meininki alkoi puuttua jo muutenkin, siinä oli paikkaa lyödä KalPa totaalisen kanveesiin, mutta ei.
Sitten se 1-4 kavennus, ei siinä ollut edes mitään hätää, mutta miten pakkipari hoitaa duuninsa, kun ainoa ukko oman molarin edessä saa seistä aivan rauhassa sekä maskissa että ohjata toimituksen sisään. Siinä sitä pienen löysän antamista.
Nyt homma pitää ottaa takaisin haltuun, tilanne on kyllä haastava, mutta silti, vastustajan pitää tehdä kolme maalia jos meinaavat ottaa täydet pinnat. En minä ainakaan siihen usko ihan suorilta, yksikin maali Ässille nukkuvan Jatkolan taakse tullee jossain välissä.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Nyt on hyvää taistelua. Tärkeä tappo.. Toivottavasti kestää kasetti loppuun saakka!
Sitä Virtanen teki, mutta mikähän järki tuossakin taas oli, kun saa kiekon ja paineen vastustajan maalin taakse, niin sieltä on pakko päästä pelaamaan vielä alivoiman viimeinen minuutin puolikas omiin?

Nyt peli takaisin urilleen ja happea, kiekon hallintaa tarvitaan jossain määrin.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Dick move. Oon taikauskoinen, pääsin kotiin kun peli oli 4-0. Meinasin avata lähetyksen, istuin vakkaripaikalla jo ja 4-1, en avannut lähetystä 4-2. Nyt päätin että seuraan perkele vaan täältä ja sit teet tollai... Hyi
Mä puin housuja lähteekseni kauppaan, 1-4. Kun pääsin autoon, 2-4.

Ei tätä kiitos.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Salmela on kunnossa, hyvä!
Ja tosissaan, tuollaisissa tilanteissa, missä osuma on mallia vahinko, pelaaja "loukkaantuu", niin ottaisin käyttöön säännöt jotka passittaa pelaajan tutkimukseen ja peli jää siihen.
Nyt taidettiin selvitä hiusmurtumilla, mutta Davidsson on suihkussa ja ottelun suunta oli kääntyä.

Jaahas, seuraavat videot kehiin?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös