Otteluseuranta kaudella 2023–2024

  • 565 565
  • 18 014

Blade80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Pomppii kuin koho. Siinä on kuitenkin kaadeltu kärkiryhmiä ihan hiljattain ja nyt ei pärjättäis LeKillekään. Olisko tosiaan siirtoja odotellessa hieman tunteita pinnassa, tai fokus hukassa?
Ehkä oli enemmän toive.

Mutta kyllä tässä vähän alkaa näkymään pelitavan kuluttavuuskin, tiukka kurinalainen pelaaminen 60 ottelua on mahdotonta ja vaikeaa kun pelataan keskelle runkosarjaa.
Joukkue ei todellakaan saa mitään ilmaiseksi, jokainen voitto vaatii järjettömän määrän työtä.
 

Yargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, KeKi
Heimosalmi toimitti eilenkin suht hyvin kiekkoa luukulle, mutta kun ei ole mitään tunnetta meidän hyökkääjillä mennää irtokiekkoihin. Se on ollut vähän parempaa nyt näissä kahdessa pelissä, mutta kyllä yleensä se rännitys on ollut tuttu ja turvallinen vaihtoehto patapakistolle.
No jos seuraa Kärppien pakkeja niin noissa viivasta rännityksissä Marjamäen kädenjälki elää ja voi hyvin. Heimosalmi on jäänyt muutenkin positiivisena mieleen Ässäpakistosta.
 

apkarhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÄSSÄT , Leijonat, Liverpool, Real Madrid
Viime kaudella nämä pelit saattoivat vielä jopa kääntyä kun asenne oli kunnossa. Nyt lötköt ja lasileuat saa fleguilla ja surffailla samalla kun omat junnut istuu poppareilla ja Härtsy se vaan kaivelee nenää ja miettii mitäs Kivi tekisi tässä tilanteessa.

Vaikka Hämeenaho ja Järvinen ensi viikolla tekevät paluun niin nyt viimeistään olisi toimiston tajuttava mitä tuosta jengistä puuttuu. Katsomossa näyttää olevan hauskaa kuin hautajaisissa ja jos peliotteet jatkuvat vastaavina niin aika epeleitä saavat olla siellä toimistolla että pystyvät markkinoimaan tuota rikkinäistä tuotetta ostavalle asiakkaalle.
Tosta jengistä puuttuu osaava valmennus, yksinkertaista.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
40min, Isomäki ja perjantai-ilta. Ässät luonut maaliodottamaa 0.68! Ei perkele.

Se on aivan sama vaikka päästäisi joka ilta 1-2 maalia jos toiseen päähän saadaan luotua kourallinen paikkoja.

Joukkueen pelillinen suunta on alamäessä, pieniä hyviä hetkiä ja taas luisutaan.

Ei ole huono vaihe, oli vain alkuun hyvä vaihe. Nyt ollaan omalla tasolla ja pelataan sitä lätkää mitä pelättiin kun Härtsyn soppari julkaistiin.
 

Tupez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
On kyl aivan aneemista ja surkeeta peliä ei niiku mitää päätä eikä häntää koko touhus… kyl ny pitäs yleisön pistää boikottii kotipelit nii kauan kunnes tulee vahvistuksia tiimii
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Jokohan Pennaselle on tulossa potkut. Myrrä sai lähteä paljon paremmassa tilanteessa.
 

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Voittaakohan Ässät yhtään kaksinkamppailua tässä erässä?
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Mutta kyllä tässä vähän alkaa näkymään pelitavan kuluttavuuskin, tiukka kurinalainen pelaaminen 60 ottelua on mahdotonta ja vaikeaa kun pelataan keskelle runkosarjaa.
Joukkue ei todellakaan saa mitään ilmaiseksi, jokainen voitto vaatii järjettömän määrän työtä.

Tuo on kyllä tosiasia. Tosin, sitä kuvitteli viime kauden olleen sellasen tiiviin, mutta hyökkäyspelikirjaltaan ohkasen viisikkopelin huipentuma jossa maaleja piti kaivaa rautakangella.

Kenties siihen pelityyliin osasto Turgeon, Appelgren, Matinpalo ja kumppanit istui hyvin. Työtä ja louhintaa kun ei muuta osata. Talajakin tehtaili luukulta. Nyt haettu vähän erityylisiä, kenties modernimpia sävyjä ja pelaajatyyppejä, kuten toki asiaan kuuluukin. Louhimiskiekolla pääsee vain tiettyyn pisteeseen asti. Poissaolot, vahvat alisuorittajat ja peliin hiipinyt puristaminen tehnyt Ässistä nyt välimallin joukkueen. Ei toimi hyökkäyspeli, mutta rakoilee väliin puolustuskin.

No, katotaan miksi vielä muuttuu. Lenni & JMJ paluut on puitu, tuskin tekevät sateita, mutta sitä jotenkin haluaa uskoa miten roolit natsaa paremmin.
 

Zauli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät ja Red Wings
Ei jumalauta. Nyt pitää toimistolla alkaa tapahtumaan. Ei kukaan täysjärkinen vaivaudu hallille katsomaan tällaista paskaa.
Nyt kaikki lihoiksi mitä mahdollista. Ei tämä paska tule tästä muuttumaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös