Otteluseuranta (Karjala-turnaus 8.–12.11.2017)

  • 88 669
  • 824

Knap

Jäsen
Huomioita: Nelonen huilivuorossa. Mitvit?
Ykköseen ei muutoksia, meinaako Marjukka että Peltola on yönyli oppinut luistelemaan?
Ohtamaa huilivuorossa? Njoo. Koskinen edelleen maalilla? Just. Vitun Kukkonen roikkuu EDELLEEN mukana...
Suomella käytännössä YKSI toimiva kenttä ja yksi toimiva pakkipari. Huhhahhuli, turpaan tuli.
Anttila-Pihlström jo varmasti kisoissa, antaa levätä. Peltolan pakkopeluutusta en ymmärrä, ihan kuin joillekkin pelaajille ei haluttaisi antaa edes kunnon näytönpaikkaa. Minkähän takia Koskistakin pitää peluuttaa, kun tiedetään mitä saadaan, ennemmin Kilpeä olisi edes kokeiltu tuolla.
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Niimpä, Eeron ois voinu heittää maalille.

Ehkä Eeroa kokeillaan huomenna, kun vastassa Kanada, jotta nähdään kuinka Eero selviää maalille ajavien kanukkien kanssa.
 

rasmus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Pool, Konalan Pallo
Anttila-Pihlström jo varmasti kisoissa, antaa levätä. Peltolan pakkopeluutusta en ymmärrä, ihan kuin joillekkin pelaajille ei haluttaisi antaa edes kunnon näytönpaikkaa.
Peltola on varmasti Jussi Tapolan luottopelaaja, eli voi hyvinkin olla lähellä kisapaikkaa. Kukkonen ja Pyörälä ovat taas Marjamäen luottopelaajia, eli ovat todennäköisesti kisoissa.
 

inkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kotka Rankki ohutta yläpilveä
Kukkosen tarkoitus on pelaamisen lisäksi varmaan olla yleinen sylkykuppi, Late ja muut alisuorittajat pääsevät silloin helpommalla. Valinta on hyvä, sillä Lasse lienee ainoa, jonka henkinen kantti kestää muutamien urpojen loanheiton ja itkemisen. On se sen verran kova jätkä!
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Ei nyt Kuus Mestaruutta hei! nollapuhe ja kaartelu oikein maistu. Oisko aika päästää fossiilit jo vapaaksi?
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Onko Lasse Kukkonen ensimmäinen häkkipää sitten Patrik Laineen näissä kovissa kansainvälisissä peleissä? Hyvä että lupaavia junnuja ajetaan lisää sisään maajoukkueeseen.
 

Valapatto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Olisi ollut ehkä mielenkiintoista nähdä Marko Anttila ja Mika Niemi (ok on kokoonpanossa, mutta ei varmaa kauheasti minuutteja ole tulossa) pelaamassa eri ketjukavereiden kanssa ja nähdä onko annettavaa myös siellä. Pihlströmin pörinää nyt ei enää testata tarvikaan.

Kontiolan ja Tolvasen rinnalla olisi myös ollut mielenkiintoista nähdä joku muu (Savinainen, Manninen?) kuin Peltola, jonka peli on maajoukkueessa näyttänyt lähinnä selviytymiseltä. Jokipakan esitystä seuraan mielenkiinnolla.

Minkähän takia Simo Leinonen selostaa Suomen pelit. Ei se nyt paska ole, mutta hajuton, mauton ja väritön, jonka jalkapallomies Härkönen pesee kyllä helposti.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Peltola on varmasti Jussi Tapolan luottopelaaja, eli voi hyvinkin olla lähellä kisapaikkaa. Kukkonen ja Pyörälä ovat taas Marjamäen luottopelaajia, eli ovat todennäköisesti kisoissa.

Aika helvetisti saa parantaa jos Olympialaisiin haluaa. Samaan paikkaan on tyrkylle mm. Korpikoski joka on joskus saanut maajoukkueessa jotain aikaankin. Kontiola ja Tolvanen pelasivat myös heikosti Venäjää vastaan, ja selkeää tason nostoa tarvitaan heiltäkin.

Suomen nuori häkkipää #5 siis 7.pakkina. En ihan ymmärrä tuossa Laten ideaa. Kukkosesta tiedetään tarkalleen mitä saadaan, ja osaa pelata Laten lätkää vaikka yöllä herätettynä ja maila väärinpäin. Pakko kai se on uskoa että Lassella on joku supervoima johtajuudessa, jota me ei kotikatsomoon nähdä. Silti EHT:lla luulisi että annetaan näyttöjä eikä haistella vanhoja pieruja. Haisee vähän siltä, että Late on jo valmiiksi päättänyt suurimman osan joukkueesta, oli näytöt lähes mitä tahansa. Onhan tässä varmaan sekin, että Olympialaisiin ei ole harjoituspelejä, ja sillä "lähes Olympia-joukkueella" halutaan yhteisiä pelejä alle.
 

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
EELI!
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Eeli tinttaa ontimerin ja Jo..eiku Suomi 1-0 johtoon.
 

WildThing

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät ja Minnesota Wild
Oisko kellään livestriimiä pelistä, mikä näkyis myös ulkomailla?
Nimimerkillä: perkeleen yleareena.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Simo Leinonen on ihan ok selostaja joihinkin koosteisiin, mutta ei ihan toimi suorassa lähetyksessä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös