Otteluseuranta (Kärpät)

  • 521 452
  • 7 375
Tila
Viestiketju on suljettu.

Petr T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks | Kärpät | SoJy
Vähän näennäistä on hallinta. Tämä on se yksi ongelma, ettei tule riittävästi niitä todellisia laatupaikkoja.
 

Pohjoisesta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Manchester United, Jesse Puljujärvi
Elikkäs pulju sai jäähyn kun napautti vastustajaa mailan varteen ja vei kiekon ku karkin lapselta. Sitten kuusela hakkaa Puljua puolen kentän mitan ajan käsille eikä saa jäähyä. Ei sillä että ylivoimasta ois ollu meille mitään hyötyä.
 

Siniviiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, sympatiat JYP
Kylläpä on puukätistä hommaa, niin puolustajien avaussyötöt kuin hyökkääjien laukaukset..
 

Rekka Pinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Vancouver Canucks
Kärppien ongelma kaikkia kärki joukkueita vastaan on että parhaalle sektorille ei saada paikkoja Kärppien vedoista about 95% tulee viivasta.
Ei oo sitä halua mennä sinne. Näyttää mun silmään, että kärpillä on asenneongelma.
 

Micol

Jäsen
Ei paljon auta, että hallittiin erää, kun tekopaikoissa kuitenkin sössitään. Kovin paljon tämä muistuttaa aiempia kohtaamisia Tapparaa vastaan. Kaveri viimeistelee kliinisesti maalinsa ja Kärpät pyörittää välillä mielin määrin ja vastustajan garteikeista tehdään kiekkojumalaa. Pelin jälkeen Mamba ylistää vastustajan maalivahdin elämänsä huippuiltaa.
 

Lasolie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Nashville Predators
Ootteko huomannut miten Manner iskee todella useasti 3-4 ketjut jäälle kun vastustajalla on pitkä kiekko ja tai oman pään aloitus?
Samaan aikaan monesti ykkönen aloittaa omalta alueelta ja joutuu pelaamaan sitä oikeaa 0-0 kiekkoa.
 

Nokkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Nyt voi kyllä todeta että aivan sama mitä tuomarit puhaltavat ja kuinka hyvä tai huono oma mokke on. Jos et tee yhtään, et mitään ansaitse. Ylivoima hidasta, ei maskia, pitäisi olla järkyttäviä kuteja jotta ilman maskia menisi. Lassehan ainut joka uskaltaa maskiin mennä... tuo siirtely sais kyllä jo riittää. Pelkkää matematiikkaa jos laitat maalille 2 äijää niin on siellä kaksi vastustajaakin!
 

Matala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kyllä ihmetyttää myös Kristofin rooli ylivoimalla. Kaveri ei osaa yhtään luoda paikkoja ja yleensä tekee itsekkään ratkaisun hakemalla rannaria, joka on 100% varmasti joko logossa, blokissa tai ohi maalin.

5V5 pelissä myös tuo 2.ketju välillä pyörittää ihan hyvin, mutta ei nuo slaavit osaa tehdä maskia. Helppohan nuo maskittomat vedot on poimia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös