Otteluseuranta 31.12.2017–1.1.2018 (6. kisapäivä)

  • 53 089
  • 739
Tila
Viestiketju on suljettu.

Lehmussaari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, Rangers, TPS
Kannustetaan, kannustetaan, mutta jos joukkue kerta toisensa jälkeen ryssii hetkellisen hyvän flown huolimattomuudella tai typerillä jäähyillä, ei nousulle tai ainakaan luotolle siihen ole eväitä. No ainakin tuo eka erän lehmämäinen flegmaattisuus on parantunut hiukan, joten ehkä tästä tulee kunniallinen tappio.

En mää ihan jokasta tarkottanutkaan. Toivotaan että enää ei ryssitä ja noustaan. Posin kautta.
 

Kekkos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kuten sanoin - Jos maalivahdit päästäisivät kaikki maalit joissa jotakuta muuta voi syyttää niin torjunta% ei olisi kovinkaan kummoinen. Niitä "pakkien maaleja" saa myös ottaa kiinni.

Luukkonen on koko ajan niin pihalla ja ulkona pelistä että lähes jokainen tilanne näyttää siltä ettei mikään maalivahti olisi ikimaailmassa ehtinyt eikä voi mitenkään olla sen vika, muttei se ihan niinkään ole.
Juu erittäin epävarmaa tekemistä en sitä kiellä missään nimessä. Esim se 3-0 maali oli niin päin persettä pelattu ettei mitää järkee. Lähinnä vaan veskana korpeaa lukee ketjutolkulla öyhötystä ja dumaamista tilanteissa joille ei oikeesti voi mitään ellei selässä lue Hasek. Eikä ole siis henk koht sinuun kohdistettu vaan ylipäänsä.
 

Barney

Jäsen
Varmasti on laitettu sitä ei voi kiistää.
Ihmetyttää vain tuo jatkuva "puolustelu", jos joku esimerkiksi sanoo, ettei ole voittava maalivahti, niin sitten tuodaan esiin jotain meriittilistaa, vaikka puhutaan nykyhetkestä jne.
Tottakai meriittilista vaikuttaa esimerkiksi siihen, että miksi Suomen maalivahdeista juuri Luukkonen seisoo tuolla maalinsuulla. Hän on ainut Suomen maalivahtikolmikosta, joka on voittanut urallaan maajoukkueessa jotain.
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat

RiverDog

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Lähinnä vaan veskana korpeaa lukee ketjutolkulla öyhötystä ja dumaamista

Sanopas veskana miltä mielestäsi näyttää Luukkosen liike, tilanteisiin reagointi, kiekkokontrolli ja ns. helpot laukaukset ja niiden kiekkojen hallinta?
 

RiverDog

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Karmeelta. Mut ei kaikkee sen piikkiin voi silti laittaa

Ei missään nimessä, mutta jos paketti olisi mitenkään kasassa niin tämän päiväsistä olisi 3/4 ollut enemmän kuin otettavissa.
 

joceri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Heiskanen on kyllä ollut odotuksiin nähden sysipaska.
 

arvee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
Luukkonen näyttää minun perspektiivissäni liian isolta molkelta. Jalat yltävät ylärimaan...
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Kapteeni näyttää esimerkkiä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös