Otteluseuranta 31.12.2017–1.1.2018 (6. kisapäivä)

  • 52 729
  • 739
Tila
Viestiketju on suljettu.

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Tuo Kuokkanen on jo toisissa kisoissa peräkkäin aivan jumissa. Muuten ainakin tilastojen mukaan kaverin taidot eivät ole mihinkään kadonneet, joten epäilen joko ylimielisyyttä tai liikayrittämistä.
 

godspeed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Heikki Silvennoinen, Ali Leiniö
Mikä ihmeen nimi muuten on Tolvanen? Tai Heiskanen? Miksei voi olla Mäkinen tai Lahtinen? Mäki ja Lahti ovat sentään sanoja.
 

asyouwere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Välierään on vaikea päästä ilman puolivälieriä.
Anteeksi, unohdin kenelle puhun. Muotoillaan uudestaan: "Jos riittää, että hävitään puolivälierissä, koska maalivahti ei pysty yhtään auttamaan joukkuetta vaan päinvastoin päästää helpon maalin tai pari, niin eihän tässä sitten mitään hätää ole."

Tulevaisuuden debatteja ajatellen sanon jo tässä vaiheessa, että en tiedä paranisiko tilanne Lehtisestä vai ei, mutta tällä maalivahtipelillä sinne välieriin ei ainakaan mennä joten ei siinä mitään häviäisikään. Toki voi olla myös mahdollista että Luukkonen parantaa peliään, tapahtuuhan niitä Miracle on iceja.

e. Samalla siellä USA teroittaa meikäläisen pointtia.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
3-0. Hyvää yötä Suomi.
 

Zoidberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi 2019
Ei tästä tuu yhtään mitään.
 

Knap

Jäsen
Jäähy oli vihellettävä, mutta ehkä kevyehkö siihen nähden, että sen seurauksena tuli 5v3. Nyt se 5v3 ainakin osittain tappoi peliä.
 
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
Laittakaa nyt KeuPan kasvatti maaliin ja Luukkonen keskittymään puolivälierään jos tarkoitus on vielä se pelata. Saisi mahdollisesti joukkuekin herätystä, tämä peli on hävitty vaikka maalille tulisi Martin Brodeur.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Karat sisäään. Voisko veskan vaihtaaa
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Luukkonen ei vieläkään osaa liikkua sivusuunnassa ollenkaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös