Otteluseuranta 30.4.–1.5.2023

  • 9 796
  • 173

Zeic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, JHT
Luostarinen on Liekeissä. Hieno syöttö ja ekan erän tolppa nousu oli myös väkevä.
 

Joona D

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Boston Bruins
Ei näytä todellakaan hyvältä Bruinsin kannalta, aivan jumissa omissa ja pitkät hyökkäyksetkin jääneet tehottomiksi. Kuin eri jengi + Florida on helkkarin hyvä. Lundell varsinkin ollut todella näkyvä tänään.

Keksikää nyt jotain, voi helvetti mikä kaikkien aikojen mahalasku lähellä!!
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Boston saa oljenkortensa ylivoimalla.
 

Ostoskassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
Kyllä se on Bostonille hyvää yötä ja natinati. Vähän korpeaa edelleen vitospelin sössiminen, kun siellä Bruins lahjoitti kaksi maalia Floridalle, vaikka oli pelillisesti selkeästi edellä. Nythän tämä on aivan kuraa.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
7. pelit on aina silloin tällöin ihan oma maailmansa. Joku joukkue voi hurmioitua tai lamaantua maalista tai kahdesta. Nyt Bostonin paineet näkyy puristamisena jopa HoF-tason kärkipelaajissa.

Paitsi että maali ja peli.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Elintärkeä maali Bostonille. Herääkö nukkuva karhu?
 

Aatelinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Glen Metropolit, New England Patriots
Eka Boston-Florida peli, minkä kokonaisuudessaan katson ja toistaiseksi Barkov ei ole ollut lähelläkään niin huono, kuin mitä on annettu ymmärtää. Erittäin vahvaa tekemistä, eikä pistetilin avautuminenkaan ole ollut kaukana.
 

Jippo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Seuraava olisi mielenkiintoinen tilasto läpi historian: Otetaan kaikkien pudotuspelijoukkueiden pistekeskiarvo 65 ekasta runkosarjan matsista, sitten 17 viimeisestä, ja lasketaan näiden kahden lukeman välille piirretyn suoran kulmakerroin.

Hypoteesi: Mitä suurempi kulmakerroin, sen todennäköisemmin kyseinen joukkue on menestynyt sen vuoden pleijareissa.

(Keksin ottelumäärät kaavaan hatusta, mutta jotain tuollaista uskoisin järkeväksi. Ja pudotuspelien edetessä "kulmakerroin" voisi olla dynaaminen eli huomioida edelliset kierrokset. Sweepanneet jengit siis saisivat ennustuksessa plussaa verrattuna game 7:n kautta menneisiin.
 

Peteliuz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs & Syracuse Bulldogs
Ei pysty Samsungin sovelluksessa. :/
Hmm, totta. En ookkaa ennen ajatellut, ettei Samsungin sovellus anna tehdä tuota. Selaimella ainakin onnistuu ja kaapelissa tulee kahdelta kanavalta lähetys ja toisessa on onneksi Murikan miehet äänessä.
 

Zohan

Jäsen
Bennetti vedettiin aika tylysti kumoon tuossa ja vähän aikaa sitten myös Staalilta hakattii maila käsistä. Ei jäähyjä. Montour sitten vähemmän yllättäen (toki aiheellisesti) boksiin. Jäähyt on ainut millä Florida tämän pelin häviää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös