Otteluseuranta 3.4.2009 SM-liigan välierät

  • 42 709
  • 204

Anzzi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa,
Nimimerkille tahtookirjoittaa:

Taitaa ottaa miehellä lujille nähdä Sami Kapasen nimi kevään MM-kisoissa;)
Mies vinkuu täällä yhden miehen armeijalla miten paska Kapanen on ja samaan aikaan 99% muusta väestöstä on toista mieltä. Jääkiekko on edelleen joukkuepeli ja yhdellä miehellä ei valitettavasti ottelusarjoja voiteta. Kapasen panos kuitenkin HPK sarjassakin oli erinomainen ja aina sitä onnistumista ei kannata mitata pelkästään tehopisteissä. Kapanen pelasi joukkueelle ja kuormitus jokaisessa välieräpelissä oli huikeaa. Kiitos Sami, kiitos KalPa!!

Pelin jälkeen jäälle heitetyt rantapallot voisi laittaa kyseiselle nimimerkille postissa tulemaan: voisitte sitten yhdessä omien suosikkipelaajiesi kanssa heitellä niitä kesän mittaan tai itseasiassa vaikka samantien=) KalPalla katsos pelit jatkuu edelleen;)
 

mullikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Mihin vitun hoitoon? Runkosarjassa kierroskaupalla jumbona majaillut konkurssikypsä nimetön (NHL-staroja vilisevä) joukkue pisti paremmin JYPille kampoihin, kuin koko runkkarin kärkisijoilla hillunut, yhdellä kaikkien aikojen suomalaisella NHL-staralla varustettu joukkue? Mitä olen sanonut/kirjoittanut "väärin" just lähiaikoina?

Viimeisetkin perusteet Kapsun MM-valinnalle menivät. Jos olisi edes näkynyt välierissä, niin ehkä isolla E:llä, mutta nyt, ei todellakaan mitään asiaa!

Pakko on tarttua tähän! Mut oikeesti, sä oot kyllä suurin pelle, mitä täällä on nähty! Suksi jo vittuun niille lomilles!
 

OJIS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomen maajoukkueet
Kiekkokulttuuria? yleensä ei rantapalloja heitellä jos joukkueella on pronssiottelu,.ainiin....eihän sitä jyväskylässä voitu tietää-

En kyllä puhhuis kultuurista tässä asiassa mitään. Samaa nimittäin on nähty vuosien saatossa joka paikkakunnalla, myös oulussa...itseasiasiassa olen yllättynyt positiivisesti jos huomenna kärppien voittaessa ei rantapalloja lennä jäälle, mutta veikkaanpa että saan pettyä taas kerran
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös