Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Otteluseuranta 28.–29.3.2017

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana Raksilan mies, 29.03.2017 klo 02.27.

 1. Raksilan mies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Boston - Nashville
  Carolina - Detroit
  Columbus - Buffalo
  New Jersey - Winnipeg
  Philadelphia - Ottawa
  Montreal - Dallas
  Toronto - Florida
  Minnesota - Washington
  Edmonton - Los Angeles
  Vancouver - Anaheim
  San Jose - NY Rangers

  Hienosti Pate heti alkuun seisoskeli selkä suorana Devilsin tasoitusmaalissa. Kai se valmentajan ohje on kun väsymystä ollut nähtävissä, mutta pikkuisen liian tarkasti pelaa puolustuspäässä vaan sitä omaa miestä ja paikkaa eikä juurikaan apuja heru kaverille. Tuossakin maalissa olisi kerennyt tuplaamaan reilusti.

  e: Toinen miinus heti perään.
   
 2. Repolainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Laine näyttää lonkkavikaiselta jolla on 20 cm liian pitkä maila. Äsken pääsi ylivoimalla ampumaan vapaasti neliön keskeltä tuloksetta.
   
 3. Hauntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, TPS
  Bostonissa tilanne 2-0, Bergeron ja Krejci toimineet maalareina.
   
 4. Raksilan mies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Matthews maalaa Torontossa. Taitaa Calder ruveta oleen taputeltu, sen verran väsyneen näköistä meno Laineella on ollut viimeiset 5 peliä.
   
 5. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko&Leijonat
  Komaroville maali ja NHL-piste nro.100.
   
 6. Repolainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Laineen pitäisi ajaa maalille ja isona ukkona olla ohjaamassa vetoja tuolla silmäkordinaatiolla. Akku näyttää olevan sen verran tyhjä ettei pysty enää ulkoista voimaa käyttämään suoraan laukaukseen.
   
 7. Repolainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Little, Laine ja Perreault -3 vajaaseen kahteen erään. Scheifele, Wheeler ja Ehlers +2. Peli Devilsille 3-2.
   
 8. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko&Leijonat
  Lainaus:
  Väsyneen näköistä koko peli.
   
 9. Raksilan mies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Heh, Laine oli tuossa 3-1 maalissa luistelemassa ihan toiseen suuntaan ylimpänä miehenä jälleen. Täysin pelin ulkopuolella kyllä hiihtelee tällä hetkellä. Kai se on sitten se "rookie wall", mikä erottaa nämä junnut esim. McDavidista. Matthewsillahan tuo väsymysjakso tuli aiemmin ja sai vielä pelinsä kuosiin. Pate nyt tehottomuuden lisäksi on keskittynyt keräämään kaikki miinuksetkin.

  Vaan eihän tuo Mauricen sekoilu kentällisten kanssa kyllä ainakaan Jetsiä ole auttanut. Laine ainakin tarvii vielä rinnalle vähän osaavampaa kaveria kuin Littlen ja Perreaultin kaltaisia puukäsiä. Noh, kaikki ei voi pelata Scheifelen kanssa.
   
 10. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko&Leijonat
  Kohtuullisen nätti av-maali Armialta. :)
   
 11. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko&Leijonat
  Lainaus:
  Luulen myös, että Wheeler kokeneempana pelaajana saisi silti enemmän aikaan Littlen ja Perreaultin kanssa kuin Laine. Eikä Laine välttämättä tälläkään hetkellä silti liikaa jarruttaisi tuota ykköstä ja toisi ainakin tätä laukaisupelotetta ketjuun.
   
 12. Repolainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Saa nyt ainakin hyvällä syyllä pistää Viaplayn tauolle. Valioliigaa ja Jetsiä olen seurannut ja molemmissa on homma paketissa.
   
 13. Repolainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Pate tekee sentään rankkarista. Jets voittaa.
   
 14. Subbanisti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs
  Hienon lämärin Lehkonen upotti Lehtosen taakse, 3-1 Habseille.
   
 15. HeGe41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Sabres, SaPKo, Toronton nuoret
  Lainaus:
  Ei vain ole koskaan ollut sen tyylinen pelaaja. Miksi mennä sota-alueelle, jos verkko vinkuu kauempaakin?