Otteluseuranta 26.12.2023 (1. kisapäivä)

  • 26 130
  • 699

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kenen Suomen pelaajan faija on ollut kovin pelimies? Onko jollain pistää pöytään Essi Keskistä kovempaa nimeä?
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kyllä Kanada vaikuttaa aika vahvalta. Bedard ollut toistaiseksi aika näkymätön.
Ei oo McDavid eikä Crosbykään näkynyt ollenkaan, eikä Lemieux, eikä Gretzky. Howe, kuka vittu sekin on.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Eikös Otto ole veljenpoika
En minä tiedä.

Niklas Kokon faija Petri pelasi SaiPan takalinjoilla aikoinaan pari ihan tehokasta kautta. Janin faija Peter taas on kunnostautunut lähinnä telkkariohjelmien juontajana ja uutisankkurina.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Toivottavasti keväällä Prahassa sama. Viimeksi kun olin kisoissa, niin ne oli Pariisiissa ja siellä ei myyty kuin ennen pelin olutta. Vittu että vitutti. Kuulemma Pariisissa tapahtuneiden terrori-iskujen vuoksi oli päätetty, että kyllä, islamistit eittämättä juovat olutta ennen tekojaan.

Varmasti saa juoda Tshekeissä
 

vetoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia, Bolts
Tässä on aika monet nuorten kisat tullut seurattua ja eipä tällaista ole kovin usein päässyt todistamaan. Erittäin hyvää joukkuepeliä ja 2. erästä lähtien paineistus tukipelaajineen erinomaisella tasolla. Paperilla keskinkertainen puolustus selviytyi kunnialla Gajanin ottaessa tarvittavat torjunnat. Nemecin ja Slafkovskyn puuttuminen tarkoittaa sitä, että Slovakialla ei ole ehdotonta ykköstähteä. Nyt siellä pitää mennä laajemmalla rintamalla. Homma toimi hyvin, joskin Tshekin mv:n pienoisella avustuksella.
 
TSN1 on kyllä älyttömän laadukas tää selostaja. Nimeä en nyt muista. Kaikki leijonienkin NHL pickit tulee ihan ykkösellä
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös