Otteluseuranta 22.–23.4.2018

  • 23 290
  • 331

Knap

Jäsen
Jos Kings ei olisi päässyt pudotuspeleihin, Kopitaria ei olisi valittu ehdokkaaksi Selke trophyyn vaan Barkov. - Ville Nieminen
 

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
3-2 Flyers :D
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Vieläkö tulee kuittia :)

Aivan sekaisin tänää koko jengi.
 

Ralph

Jäsen
Siis finalistiksi.
Tämä tuntuu yllättävän vaikealta monille. Ylekin kirjoitti teksti-tv:ssä, että Barkov on ehdolla herrasmiespalkintoon. No niin on kaikki muutkin suomalaiset. Tai siis olivat. Mutta Barkov pääsi finalistiksi.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Siis finalistiksi. Ja Väänänen on sitä mieltä, että Vezina-valintaa pohjautuu "pitkälti" runkosarjaan. Aina nämä studiot jaksaa yllättää asiantuntemuksellaan.
Tavallaan ymmärtäisi sen jos siellä olisi asiantuntijoina joitain samimettovaaroja kuten Maikkarilla joskus, mutta Nieminen ja Väänänenkin on jonkun verran kuitenkin Änärissäkin pelanneet. Toki eipä näistä kumpikaan paljon mihinkään palkintoon ehdolla olleet, joten eikai se välttämättä niin tuttua ole millä perusteella niitä valitaan. Vaikka toisaalta luulisi tietävän.
 

JTX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, HPK
On kyllä mieltä ylentävää katsella kun Manning - Gudas vetää pakki-pakkia kaikessa rauhassa. Siitä se tilanne vaan pikkuhiljaa valuu kohti epätoivoa.
 

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Neuvirth ollut hyvä. Kestääkö taso 60min jää nähtäväksi.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Marchand, eikun Letang vetää Girouxin poikkarilla levyksi.
 

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Giroux ja jäätävän komea niitti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös