Otteluseuranta: 20.5.2012 - Päivä 17 - Mitaliottelut

  • 193 679
  • 1 132
Tila
Viestiketju on suljettu.

tapparammies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Oho, 3-1.

Olin juuri kirjoittamassa, että Vehasen kritisoimisessa kahdesta ensimmäisestä maalista ei ole yhtään mitään järkeä. En muista nähneeni jääkiekkopeliä, jossa vastustaja saa kaksi maalia vastaavilla aivan käsittämättömillä säkäpompuilla.

Molemmissa maaleissa tsekkiläinen maalintekijä oli aivan ihmeissään.

Kaikesta huolimatta Rämö tietysti täytyy saada maaliin. Vaikka kaksi ensimmäistä ei Vehasen piikkiin tietenkään menneet, kolmannessa huomasi jo kuinka puntti tutisi.

EDIT: tosiaan Rämön vaihto maaliin olisi etupäässä viesti pelaajille.
 

scholl

Jäsen
Vehanen sulaa. Käsi ylös kenet tämä yllätti... raumalaiset älkää vaivautuko.

Kyllä mut yllätti eilen. Viime vuonna oli kuitenkin hyvä. Tänään ei yllätä enää mikään, koska eihän mies edes yritä. Vituttaa se sananlasku, että yrittänyttä ei laiteta. Siis mitä se tarkoittaa. Ei-yrittänyttä laitetaan mihin?
 

Calgaryman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Panthers
Vehanen vie tätä menoa (ellei vienyt jo) mitallit koko joukkueelta. Suurin syyllinen on kuitenkin Jalonen joka ei halua pahoittaa rakkaan kultamaalivahdimme mieltä... Siis vittu, nyt jotain rotia Jalonen! Tässä on mitallista kysymys!

Nyt se RÄMÖ MAALIIN!
 
Ylläri, että raumalaisten mielestä Vehasen täydellinen sulaminen on puolustuksen vika. Tästä puuttuu vaan pääpeikon huuto siitä, että Vehanen on jumala ja tämäkin on Lehtosen vika. Siihen on syynsä, että Vehanen on SM-liigan mokke. Rämö maaliin, kiitos. Tätä menoa jää mitali taas ottamati.
 

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei ole Vehanen hirveästi saanut apua puolustajilta. Helponnäköisesti menee, kun pitää yrittää yksin pelata tshekkeä vastaan.
 

Kuubextra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
Jalosen mukaan Vehasen tyyli on pelata ulkona maalista... Siis voi vittu, jos 3vs2 tilanteessa lähtee kiekollista vastaan niin vittu muutako junnukouluun takaisin!
 

Metro4ever

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raitin Raukka, Pulu, STL, Töölö, HyRi
Toinen olisi ollut otettavissa paremmalla tuurilla mutta enemmän tuossa mokasi puolustus. Kolmannessa Vehanen ylipelasi mutta ei tuotakaan täysin maalivahdin piikkiin voi laittaa.

Oletko ajatellut poliitikon uraa?
Paskaa ei saa parfyymiksi vaikka kuinka selittää.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Täällä huudetaan Vehasen virheistä, vaikka puolustus pelaa jotain höntsäpeliä.

pakit on joo ollu vähän ulapalla, mutta kyllä 3s maali menee täydellisesti Vehasen piikkiin kun lähtee "tonne".... Tokassa oli "liian hidas".

Maalivahdin pitäisi olla se viimeinne Lukko, jos puolustus huopaa...
 

Kisapuisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Vehanen, nyt vittuun sieltä maalilta. Ja Jalonen, herätys, joskin se taitaa olla turha toivo.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tokassa maalissa Pete pelasi yli, meni torjunta pitkäksi eikä kerinnyt enää toiselle tolpalle. Kolmannessa maalissa taas ylipelaaminen, jättäisi itselleen edes mahdollisuuden torjua.
 

Durden

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Vehanen pelaa aina ulkona, eikö nuo pakit sitä vielä ole muka oppineet? Toinen maali Vehasen piikkin, ensimmäinen oli tuurimaali ja viimeinen pakkien koomailua. Siitä huolimatta, Rämö maalille, ei ole Vehasen paras päivä.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Lukko! Lukko! Lukko! Eka maali ei ollut Vehasen, mutta kyllä nuo kaksi olisi hienosti ollut otettavissa

Unohda kokonaan tuo mikä suosikkiseurani kohdalla lukee, koska kyllä minä pystyn ajattelemaan asioita vähän sen taaksekin. Kuten sanoin niin toinen olisi ollut otettavissa mutta täysin maalivahdin piikkiin sekään ei mennyt, ja kolmannessa Vehanen ylipelasi hieman mutta toisaalta myös puolustus oli täysin kuutamolla tuossa tilanteessa.
 

Streider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, FBK, Hartford Whalers, Deutschland
Siis maalivahtia pitää vaihtaa ehdottomasti jos haluaa joukkuetta herätellä. Jos ei Rämö ole maalilla kun toinen erä alkaa, niin Jukka voi lähteä vaikka erätauolla itse mökille, ei ole nimittäin ainakaan enää lopputurnauksessa mitään käyttöä.
 
Kyllähän fakta on, että ei se Vehanen sielä yksin ole. Toisessa maalissa esim Jaakola (???) levittelee käsiä juuri ennen laukausta. Viimeisessä Vehanen pelasi ulos, mutta pitäisiköhän muidenkin tehdä jotain ettei tuollaisia hyökkäyksiä tulisi.
 

enigma

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuusKi, Nikerit
Siis miten vitussa sinä tuon ensimmäisen maalin saat maalivahdin piikkiin?

Vehasen rebound controllia taas parhaimmillaan. Suoraan siihen pelaajien jalkoihin eikä vasemmalle tyhjään kulmaan. Kiiskinen suurin osasyyllinen silti tähän maaliin. Ei voi mitään. :(

Hidastusten perusteella pitäydyn kannassani. Vehanen itse pelasi sen sinne jalkoihin pomppimaan. Toki huonoa tuuria, että pomppi sitten maaliin mutta silti.
 

Infernal

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vehanen on nyt päästänyt vuorokauden sisään 9 maalia. Jalonen on ihan kujalla, jos antaa Vehasen jatkaa maalilla. Vehasen itseluottamus on varmaan täysin nollissa tällä hetkellä, ja toi joukkue tarvitsee muutenkin herätyksen. Uskon kyllä että Suomi parit maalit vielä iskee, mutta nyt pitää koko joukkueen HERÄTÄ!
 

scholl

Jäsen
Ketä kiinnostaa joku pronssi!??

Kyllä jokaista pitäisi kiinnostaa, koska mitalikaapissa on silloin jotain tai sitten ei ole. Maailmanmestaruus tulee kerran 16 vuodessa suurin piirtein ja pelaajat vaihtuvat, joten kaikki eivät saa kultamitalia koskaan. Kaikki eivät voita Stanley Cupia koskaan. Niinpä uran jälkeen on kyllä aivan varmasti niin, että se mitali kiinnostaa siellä kaapissa. Voi kertoa lastenlapsille että tän voitin silloin ja silloin.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Aika vitun sekasin saa olla, että noi kaksi viimeistä saa Vehasen piikkiin.

Katsopa miten NHL:ssä Lundqvist tai Quick ottaa vastaavat tilanteet. Sielläkin on välillä pakisto ihan pihalla. Mutta ei nämä lähde seilaamaan kiekon perässä ympäri puolustusaluetta ja ole sitten kaksi metriä sivussa maalilta kun kiekko pistetään sisään. Avainsana on pysyä maalilla, ei ylitorjua ja -liikkua missä vittu sattuu.

Vehanen on todella surkea, ikävä kyllä. MM-kisojen säännöissä on tietääkseni NHL:n tapaan sallittua se, että maalivahti paikkaa pakkien virheet.
 

pakki3000

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Lukko! Lukko! Lukko! Eka maali ei ollut Vehasen, mutta kyllä nuo kaksi olisi hienosti ollut otettavissa ja Rämö maaliin, koska nyt on viimeinen peli kyseessä, eikä tämä ole mitään Nuori Suomi- juttua. Vehanen voidaan vaihtaa maalilta ihan reilusti pois, ei me siinä ainakaan hävitä lisää.

Rämön olisi todellakin kuulunut olla maalissa eilisen perusteella, vaikka ei eilistä peliä kukaan olisi voittanut. Vehanen alkaa kuitenkin jo iänkin perusteella viimeistä kevättä maajoukkueessa, joten paljon parempi olisi ollut tälläkin perusteella mennä Rämöllä..
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
HUOM !!! ÄLKÄÄ KUUNNELKO TUOTA MERTARANTAA MAALIVAHTIPELIIN LIITTYVISSÄ ASIOISSA !!! HUOM !!!

Tänään toka olisi pitänyt ottaa ("torjuttavissa"), kaksi muuta mahdottomia. Ei vaan voi mennä niin, että samalla shaatanan neliöllä on kolme valkopaitaa ja YKSI punapaita ja siitä tulee maali!!

Mutta eiköhän Rämö tule tokaan erään ja kentälliset uusiksi, kiitosh...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös