Otteluseuranta 13.–14.5.2016

  • 12 439
  • 206

odwaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa ja Pena
Ja Johnson kylmäksi wtf?

Sekin taitto polven alleen?
 

arska07

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Kärpät, Patrik Laine
Tää on jo uskomatonta! Ukkoa kaatuu jatkuvasti.
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Voi jumalauta Määttä, toivottavasti jää sarjan ainoaksi aivopieruksi. Uskomaton suoritus taas.
 

Pllnen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Penguins, #3 Määttä, #86 Teuvo Teräväinen
Kunitz muuten ojens jalkaansa, että osuis ton toklauksen. Ei näyttäny iha puhtaalta Kunitzin taklaus.
 

vetoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia, Bolts
Ei voi mitään. Bishop hajalla. Viime vuoden finaaleissa vähemmän hajalla, että pystyi juuri ja juuri pelaamaan yhtä peliä lukuun ottamatta. Nyt pitää toivoa Vasilevskille heti hyvää starttia tähän, niin pienet saumat säilyisivät vähintään kuuden ottelun sarjaan.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Ladies and Gentlemen, Olli VITTUSAATANAPILLU Määttä! Tampan paras pakki. Mikä sillä nyt taas on, aivan kujalla seisomassa tuolla. Olis voinut vielä paikata mutta sukelsi jotenkin koomisesti vielä ohi ja veteli nelivetoo kun Killorn höpötti maalin. Voi velipekka sentään!
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Lässähti kuin pannukakku tää titaanien kohtaaminen...Ilman TJ panosta hyökkäys on kuin varjo entisestään kuten Chicagoa vastaan viime finuissa
 
Suosikkijoukkue
JYP, Pittsburgh Penguins, PS Kemi Kings
Olipahan erä! Bishopin loukkaantumisen jälkeen oli vähän sellaista neppailua ja nojailua. Maali tuli kyllä Määtän ihan totaalisesta perseilystä. Sit Kunitz taklas vähän ohi ja Johnsonin jalka paskaksi.

Toiseen erään sitten täysi höyry päälle ja takaa ohi!!

Kielikin vaihtu taas siedettävämpään muotoon.
 

Boltning

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Johnson ja Bishop on liikaa, aivan vitusti liikaa

Jep, edes jo telakalla olevat Stamkos & Strålman eivät ole niin tärkeä duo. En ole luovuttajatyyppiä mut onnea Itäisen Konfrenssin mestaruudesta Penguinsille. P.S toivottavasti länsi vie niin saadaan uusi mestari.
 

Mad Penguin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Francis#10
Kuinka tyhmä toi porukka Ton pens penkin takana seisoo, kun pitää antaa vastustajalle noin paljon tasoitusta pitämällä tota suomipakkia kentällä? Kuinka paljon Se saa sählätä omiin ennenkuin joku tajuaa repiä siltä pelipaidan päältä
 

Bolt_up

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lightning
Semmonen ensimmäinen erä. Olihan aikamoinen painajainen. Ei siis olis voinu kauheammin alkaa tämä konferenssifinaali. Plussaa oli se, että Tampa pääsi monta kertaa heittämällä keskialueen yli, josta tuli todella hyviä maalipaikkoja. Toivottavasti tämä trendi jatkuu koko sarjan ajan. Ei tämä vielä ohi ole.
 

Valajas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Bolts, Yanni Gourde
Nyt vaan sitten polvitaklausta, poikkaria naamaan tai taklausta selkään Letangille, Crosbylle tai Malkinille niin ollaan tasoissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös