Oskari Setänen – seuraava lukkolainen huippumaalivahti

  • 218 964
  • 1 135

Mark Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
On kyllä hieno keskustelu täällä menossa Setäsestä. Häntä siis syytetään siitä kun ei saa tolppalaukaukset kiinni. Olisikohan Setänen kautta aikojen huonoin maalivahti, jos pitäisi joka pelissä nollat mutta päästäisi jokaisen vedon tolppaan? Minä syytän Setästä siitä, kun ei saa torjuttua rännikiekkoja.

En näe että Setänen olisi millään tavalla Liigan parhaimmistoa, ja ihmettelin heti kun Lukko hänet itselleensä otti. Mutta ottakaa rakkaat Lukko-fanit hieman iisimmin. Kausi on vasta alussa.
Eipä täällä ole kuin tuo yksi trolli, jonka muroihin Setänen on kussut. Muut ymmärtävät syyn taaperrukseen olevan viisikkopuolustuksen paskuudessa ja siinä, ettei Peksi osaa tehdä sille mitään.
 

Zoidberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi 2019
Eipä täällä ole kuin tuo yksi trolli, jonka muroihin Setänen on kussut. Muut ymmärtävät syyn taaperrukseen olevan viisikkopuolustuksen paskuudessa ja siinä, ettei Peksi osaa tehdä sille mitään.
Ahaa, selvä. Pahoittelut jos yleistin liikaa, katsoin vain huterasti miten Setästä syytetään monen toimesta. Mutta ilmeisesti noita tolppakutisyytöksiä tulikin vain yhdeltä nimimerkiltä.

En missään nimessä tiedä Lukon paskuudesta enemmän kuin sinä, mutta eihän sillä Setäsellä ole kuitenkaan ilmeisen hyvin alkanut, että kai siinäkin on ollut jotain vikaa?
 

hokkikokki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
@Guru Tiedä pitäisikö tämä laittaa enää julkiseen...

Jumalmoodista.

Niin käytin tuota termiä ensimmäisen kerran tuolloin. Viljely on mielestäni vähän yliampuva termi. Tai mistä minä tiedän kun en ole eläessäni ollut maanviljelijä. Olen saattanut käyttää joskus historian havinassa toisenkin kerran, mutta en nyt ala hakemaan vuosien takaa tekstejäni. Muistelisin että en ole. Tuo "oikea/väärä" pohdinta nyt oli ihan sivukommentti tuosta termistä ja jotenkin vaan kertoo tietyllä tapaa siihen sisällytetyistä mielikuvista. Toisaalta jos oikein tarkkaan miettii niin termi voikin olla ihan metsässä. Ehken täysin turha mietintö tohon ja tähän kohtaan. En nyt löydä miksi tuosta piti nyt tehdä ihan erillinen asia. Vai harmittiko se nyt jotenkin?

Alkuperäinen teksti seisoo: "Varmasti jumalmoodissa oleva maalivahti rauhoittaa hommaa jonkun verran, mutta harvoin se tuo balanssia joukkueeseen joka on täysin laukalla." Lainataan kokonaisuuksia ei osia jookos? Ligget tuo asiaa mielestäni tuon lauseen hyvin auki omassa tekstissään. Minä en missään kohtaa tekstiä kritisoi, väheksy tai yritä nollata maalivahdin merkitystä joukkueen tekemiseen, mutta yhtä lailla kolikolla on kaksi puolta (tai no kolme, molemmat sivut ja kylki mutta sananparsi kertoo vain kahdesta). Nyt ei mikään tunnu menevän kenttäpelaajilla kohdalleen, niin se epävarmuus ja panikointi tarttuu myös maalivahtiin. Erityisesti maalivahtiin jolla ei välttämättä ole itseluottamus ihan täysin kohdillaan. Kaikki mitä edellisellä kaudella tapahtui ja kun onnistumista ei ole tullut vielä alle. Enemmänkin ihmettelen vain sinun ajojahtia ja yritän tuoda esille asiaa, ettei tämä homma parane tässä ja nyt yksittäisten palasten vaihtamisella. Ainakaan en käyttäisi siihen nyt euron euroa tässä vaiheessa. Ennemminkin pitäisi saada kokonaisuus toimimaan. Mietitään sitten mitä yksittäisiä palasia lähdetään poistamaan/korvaamaan.

Jos nyt ihan hirmu lyhyesti yritän tiivistää, niin yritän sanoa sitä, että pelkän maalivahdin suolaaminen koko joukkueen tekemiseen on mielestäni ongelman hakemista väärästä päästä. Mokket on varmasti yksi osa-alue, mutta mielestäni on turha tässä vaiheessa haaskata yhtään euroa yhteenkään ulkopuoliseen maalivahtiin ennen kuin nykyiset on koestettu. Molempia pitäisi koestaa oikealla tavalla, antaa rehellinen mahdollisuus ja hioa tarpeettomat särmät pois. Paljon on molempien harteilla ja mielestäni kaikki tuki tulee tässä vaiheessa antaa myös meidän kannattajien toimesta.

Mielestäni kymmenen starttia on aivan minimi. Lisäksi nuo kymmenen starttia pitää olla siitä tilanteesta kun kenttäpelistä löytyy edes ajatuksen pieni jyvänen. Sitten kun se jyvänen on löytynyt, niin maalivahdin pitää seurata mukana.

Jankkaan edelleen, että jotain MV-valmentajat ovat nähneet, koska omat suosituksensa ovat antaneet. Tuskin Oskaria on tänne hankittu ku joku on ollu pakko hankkia vaikka valmentajien mielestä on täysin paska.
 

Mark Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Meinaatko, että Lukko voi pelata välierissä tänä vuonna Setäsen kanssa?
Meinaatko, että puolustus on auttanut Setästä?
Tuollainen Lukko ei pelaa välierissä vaikka maalissa olisi Rinne.
 

Guru

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
@Guru Jos nyt ihan hirmu lyhyesti yritän tiivistää, niin yritän sanoa sitä, että pelkän maalivahdin suolaaminen koko joukkueen tekemiseen on mielestäni ongelman hakemista väärästä päästä. Mokket on varmasti yksi osa-alue, mutta mielestäni on turha tässä vaiheessa haaskata yhtään euroa yhteenkään ulkopuoliseen maalivahtiin ennen kuin nykyiset on koestettu. Molempia pitäisi koestaa oikealla tavalla, antaa rehellinen mahdollisuus ja hioa tarpeettomat särmät pois. Paljon on molempien harteilla ja mielestäni kaikki tuki tulee tässä vaiheessa antaa myös meidän kannattajien toimesta.

Taas lainat sanoja suuhun: "pelkän maalivahdin suolaaminen koko joukkueen tekemiseen..." Tätä en ole tehnyt. Toisin kuin sinä, minä en toistuvasti perustele Setäsen huonoutta hyökkäyksen huonoudella (ja sillä ettei olla saatu voittoja). Voin täysin rehellisesti sinulle sanoa, että vaikka me oltaisiin voitettu pelejä, en olisi tyytyväinen Setäseen näillä otteilla. Minä en halua, että me voitetaan tai hävitään pelejä 6-5 niinkuin TPS teki viime kauden playoffeissa. Fakta on se, että tuolla tyylillä tulee seinä vastaan hyvin nopeasti.

"Hioa särmiä pois" - tuota on tehty yli 4 vuotta. Ja nyt ihan rehellisesti uskot, että muutos on syntynyt kesän aikana? Minä en usko siihen enkä ole nähnyt sellaisesta viitteitä.
 

Guru

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
On kyllä hieno keskustelu täällä menossa Setäsestä. Häntä siis syytetään siitä kun ei saa tolppalaukaukset kiinni. Olisikohan Setänen kautta aikojen huonoin maalivahti, jos pitäisi joka pelissä nollat mutta päästäisi jokaisen vedon tolppaan? Minä syytän Setästä siitä, kun ei saa torjuttua rännikiekkoja.

Täällä siis keskusteltiin maalivahdin ja puolustuksen välisestä luottamuksesta. Ja kyllä, argumentoin että ainoastaan maalit eivät heikennä tuota luottamusta. Jos helpotkin vedot liruvat längistä tolppiin ja vastustajan maaleja tarkastetaan toistuvasti videolta, ei se varsinaisesti asiaa auta. Esim. meillä Ilves pelissä puolet kaikesta "haastavammasta" torjuttavasti ohitti Setäsen. Neljä meni maaliin ja 3 ylärimaan (vieläpä niin lähelle, että ainakin yhtä tarkastettiin videolta). Helpotkin vedot aiheuttivat suuria ongelmia. Näin ollen on järkevämpää katsoa torjuntatyöskentelyä kokonaisuutena, eikä ainoastaan laskea päästettyjä maaleja.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
@Guru kyllä sun mielipiteesi Setäsestä maalivahtina ja ihmisenä on tullut kaikille selväksi.Turhaa siitä on enää meidän kenenkään sun kanssa vängätä, vaikka varmaan me kaikki toivomme että Setänen pelaa hyvin ja joukkue siinä edessä myöskin. Setänen on tähän asti ollut ok, mutta joukkue on pelannut käytännössä 7,5/12 erää ihan päin persettä ja loput ok. Setäsen ok taso ei riitä, eikä kyllä riittäisi NHL-kassarinkaan taso, kun nuo Lukon joukkueen hyvät erät ovat menneet 1-0, 0-0, 0-0, 2-2, 1-1 ja loput erät (+jatkoaika) 2-13. NHL:n huipputason maalivahtipelillä Lukolle olisi kolme pistettä tullut Ässiä vastaan, 1-2 pinnaa KalPaa vastaan, Ilvestä vastaan se 1-2 pinnaa ja Pelicansille olisi hävitty vain muutamalla maalilla näillä Lukon peliesityksillä. Siinä olet varsin oikeassa. Harmi vaan kun sellaista kassaria tänne ei taideta saada.

Huomasin muuten just, että Lukko on tällä kaudella onnistunut voittamaan yhden erän ja nolla-erä omissa on onnistuttu pitämään kolme kertaa... Et silleen.

Lisätään vielä että ei Lukko Kähkösenkään kanssa pelannut Tammikuun lopun jälkeen yhtään tämän erikoisemmin, eikä Kähkönenkään enää sen jälkeen montaa pinnaa Lukolle saanut torjuttua.
 

BIGKING24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja Montreal
Puolustuspelikin paranisi, jos pelaajat luottaisivat maalivahtiin.
Tätä lausahdusta en kyllä käsitä vähääkään, yleensä kun molariin ei luoteta koitetaan blokkien ja kaikin muin tavoin pelata vastujat pois kiekosta. eikä myöskään pakit nouse ja pelataan yli varovaisesti jotta ei tule ylivoima hyökkäyksiä omiin jne jne.

Mitä tällä kaudella on ollut? 3-5 yv hyökkäystä per peli helposti joista vielä kovin monet on päättyny siihen, että omissa kolissut. muutenkin pakit unohtelevat miehiä juuri sinne mihin niitä ei unohdeta kun on pelko, ettei molari saa rantapalloakaan kiinni.

Enemmän vaikuttaa siltä, että pakit eivät luota toisiinsa. Kun kokoajan tuntuvat laskevan, että kaksi pakkia tarvitaan vihollisen kiekollisen pysäyttämiseen.
 
Viimeksi muokattu:

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tätä lausahdusta en kyllä käsitä vähääkään, yleensä kun molariin ei luoteta koitetaan blokkien ja kaikin muin tavoin pelata vastujat pois kiekosta. eikä myöskään pakit nouse ja pelataan yli varovaisesti jotta ei tule ylivoima hyökkäyksiä omiin jne jne.

Miksi et ymmärrä? Paljon helpompi suorittaa omaa tehtävää, kun tietää voivansa luottaa toiseen. Jos pitää koko ajan murehtia, että ei vittu ei tosta voi päästää kyllä Setäselle laukomaan niin kyllähän tilanne on ihan väärä. Joistakin kohtia vain pitää antaa laukaus ilman maskia veskarille otettavaksi ja jos sellaisia aletaan väkisin ottaa pois niin saatetaan ajaa tyhmästi väärään paikkaan tai muuta. Ja yleensä jos pakkina blokkaat vieläpä jotain vetoja, mitkä pitäisi antaa veskarille niin ne kimpoaa parhaassa tapauksessa paremmille tonteille, vaikka vaihtoehtona voisi olla veskarin helppo poiminta.

Ja Setäsen otteiden perusteella en yhtään ihmettele, jos pakit eivät täysin luota veskariin. Usein Setäsen pudottaessa kiekon hän ei itsekään hetkeen tiedä missä se kiekko on ja pakki ei voi pitää kiekotonta hyökkääjää loputtomiinkaan kiinni tai tulee helposti jäähy. Usein Setänen kadottaa kiekon myös muissakin kuin torjuntatilanteissa. Se ei näytä kovin hyvältä ja kyllähän pakit seuraa vaihtoaitiostakin tilanteita ja tuollainen ei varsinaisesti herätä luottamusta.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tätä lausahdusta en kyllä käsitä vähääkään, yleensä kun molariin ei luoteta koitetaan blokkien ja kaikin muin tavoin pelata vastujat pois kiekosta. eikä myöskään pakit nouse ja pelataan yli varovaisesti jotta ei tule ylivoima hyökkäyksiä omiin jne jne.

Mitä tällä kaudella on ollut? 3-5 yv hyökkäystä per peli helposti joista vielä kovin monet on päättyny siihen, että omissa kolissut. muutenkin pakit unohtelevat miehiä juuri sinne mihin niitä ei unohdeta kun on pelko, ettei molari saa rantapalloakaan kiinni.
Kyllähän tuossa vinha perä on, että jos puolustus/joukkue ei luota maalivahtiin, niin höntyily lisääntyy. Toki kun olet siellä kentällä pelaamassa, niin ei edes pitäisi miettiä tai muistaa kuka siellä takana niitä kiekkoja torjuu, vaan pitäisi kyetä keskittymään siihen omaan tekemiseen. Mut ihmiset on ihmisiä ja jos siellä pääkopassa on jo kauemmin muhinut ajatus, että ei meidän päätyyn saa tulla yhtään laukausta punaisen jälkeen, niin juuri tuoltahan se näyttää. Oman maalin edusta unohtuu silloin tyystin ja muutenkin homma menee ryntäilyksi, toisten virheiden paikkailuksi ja juoksemiseksi kiekollisen pelaajan perässä. Stepanek pari vuotta sitten rauhoitti hommaa hetkeksi, mutta ei hänkään ihmeisiin pystynyt ja helppoja alkoi menemään Stepanekillekin.
 

BIGKING24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja Montreal
Miksi et ymmärrä? Paljon helpompi suorittaa omaa tehtävää, kun tietää voivansa luottaa toiseen. Jos pitää koko ajan murehtia, että ei vittu ei tosta voi päästää kyllä Setäselle laukomaan niin kyllähän tilanne on ihan väärä. Joistakin kohtia vain pitää antaa laukaus ilman maskia veskarille otettavaksi ja jos sellaisia aletaan väkisin ottaa pois niin saatetaan ajaa tyhmästi väärään paikkaan tai muuta. Ja yleensä jos pakkina blokkaat vieläpä jotain vetoja, mitkä pitäisi antaa veskarille niin ne kimpoaa parhaassa tapauksessa paremmille tonteille, vaikka vaihtoehtona voisi olla veskarin helppo poiminta.

Ja Setäsen otteiden perusteella en yhtään ihmettele, jos pakit eivät täysin luota veskariin. Usein Setäsen pudottaessa kiekon hän ei itsekään hetkeen tiedä missä se kiekko on ja pakki ei voi pitää kiekotonta hyökkääjää loputtomiinkaan kiinni tai tulee helposti jäähy. Usein Setänen kadottaa kiekon myös muissakin kuin torjuntatilanteissa. Se ei näytä kovin hyvältä ja kyllähän pakit seuraa vaihtoaitiostakin tilanteita ja tuollainen ei varsinaisesti herätä luottamusta.

Osa tästä menee nyt vika osastoon, mutta lyhyesti vaan. :)) Ja oletan nyt että lukija ei nyt ymmärtänyt lainaustani ja vastaustani niin kuin tarkoitin. oma oletukseni oli, että Ministeri nimimerkki kritisoi Setästä lievästi lausahduksellaan ja minä en vain ymmärtänyt sen sopivuutta, koska pakit eivät pelaa mielestäni niin kuin eivät luottaisi molariin ja lisäsin siihen perään oman näkemykseni.

Tällaiset ovat omat tuntemukseni ja ymmärrykseni miten itse toimisin jo en luottaisi tai luottaisin molariin

Siksi en ymmärrä, koska nyt pakkien höntyily ei vaikuta lainkaan siltä, että koittavat pelata ylivarovaisesti tai että muuten koittavat estää pääsyjä edes helppoihin vetoihin ottamalla tyhmiä jäähyjä tai muuten. Koska pakkien pelaaminen omissa on täysin vailla järkeä välillä ja pelaavat niin, ettei kellään ole vitunkaan hajua mitä siellä pitäisi tehdä.

Ymmärrän "puolustus" pelaamisen parantumisen luottamuksella maalivahtiin, niin että voivat pelata rohkeammin omissa ja nousta vapaammin(jopa liian rohkeasti) eikä tarvitse joka vetoa koittaa peittää. Siis tältä Lukon pakkien toiminta näyttää, jopa liiallisen ylikorotetulta sekä muita aivopieruja lisättynä.

Sitten muuta:

Joku mainitsi Rinteen, eli todellinen huippuveska kaikilla mittareilla. Katsotaan hänen torjuntojaan, niin helvetisti sieltä putoaa ripareita maalin eteen hakattavaksi, mutta erona lopputulokseen on että siellä on pakit jotka mahdollistaa sen. Ei Rinteen(tai monen muunkaan) änäri kopparin tarvitse miettiä torjuntojen kulmiin ohjailua vaan keskittyy siihen ekaan torjuntaan(kuten oman hyvin lyhyen amatööriuran opetukset kokeneemmalta oli) ja pakit siivoaa muut.

En nyt koita tehdä Setäsestä mitään pyhimystä ja virheetöntä veskaa, koska sitä hän ei ole, mutta ei miehestä nyt tarvitse koittaa tehdä syyllistä joka saatanan urpoiluun mitä loppu joukkue tekee. Ja väitän, että ei hän myöskään nosta mittään maalivahtien top palkkoja, koska hän tuskin saa Rauma lisää paikallisena ja muutenkin vielä huipputaso on todistamatta. Se että miksi hänet on palkattu on varmaan sitten toinen juttu ja siinä kaikkien on vaan uskottava että näkemys on ollut, että hänestä saadan maksettavaan palkkaan nähden riittävästi laatua. Enkä sitä paitsi usko, että häntä on kaavailtu kiinteään ykkösveskan paikkaan ala Zapolski tai Kähkönen viime kaudella, vaan tarkoitus on ollut pelata kahdella yhtä vahvalla molarilla...


Saamari on epäselvää tekstiä, mutta...
 

Mark Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Puolustuspelikin paranisi, jos pelaajat luottaisivat maalivahtiin.
En puolustele Setästä, mutta ilmeisesti et ole katsonut pelejä? Puolustajat tai oikeastaan koko viisikko on jatkuvasti niin hajallaan ja tietämätön omista hommistaan, että vastustajilla on miestä vapaana takatolpilla, ripareilla jne.
Mitä Sinusta Setänen tälle voi? Ongelma on tällä hetkellä VAIN ja AINOASTAAN VALMENNUKSELLINEN.

Kommentoin Oskarin paskuutta sitten, jos siihen on oikeasti aihetta, tällä hetkellä ei ole vaan ongelmat on parissa nimimerkissä ja valmennuksessa, että tällaista keskustelua edes on.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
En puolustele Setästä, mutta ilmeisesti et ole katsonut pelejä? Puolustajat tai oikeastaan koko viisikko on jatkuvasti niin hajallaan ja tietämätön omista hommistaan, että vastustajilla on miestä vapaana takatolpilla, ripareilla jne.
Mitä Sinusta Setänen tälle voi? Ongelma on tällä hetkellä VAIN ja AINOASTAAN VALMENNUKSELLINEN.
Samaa mieltä, ja tätä myös BIGKING24 koitti minusta sanoa.

Harvoin näkee tuollaista tapahtumaketjua, jossa eräs nimimerkki toteaa että ketjussa on vain yksi trolli, niin toinen nimimerkki ratsastaa paikalle, ilmoittamaan että ei pidä paikkaansa, kyllä meitä kaksi on.
 

Guru

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Harvoin näkee tuollaista tapahtumaketjua, jossa eräs nimimerkki toteaa että ketjussa on vain yksi trolli, niin toinen nimimerkki ratsastaa paikalle, ilmoittamaan että ei pidä paikkaansa, kyllä meitä kaksi on

Trolliko siis on mielestäsi henkilö, joka on eri mieltä asiasta?
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Trolliko siis on mielestäsi henkilö, joka on eri mieltä asiasta?
Kyllä se aika tyypillisesti trollin määritelmään kuuluu. Toki paljon muutakin.
 

Madfexx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
En puolustele Setästä, mutta ilmeisesti et ole katsonut pelejä? Puolustajat tai oikeastaan koko viisikko on jatkuvasti niin hajallaan ja tietämätön omista hommistaan, että vastustajilla on miestä vapaana takatolpilla, ripareilla jne.
Mitä Sinusta Setänen tälle voi?
Juuri näin. Kun katsoo noita tällä kaudella vastustajan tekemiä maaleja, niin siellä on ollut useimmissa puolustus niin kujalla, että tällä hetkellä paljon suurempi ongelma on Setäsen luotto puolustuksen toimintaan kuin toisin päin. Toki Setänen olisi voinut ottaa muutaman maalin huippuvireessä, mutta sillä ei olisi siltikään kokonaisuutta pelastettu.
 

hokkikokki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Taas lainat sanoja suuhun: "pelkän maalivahdin suolaaminen koko joukkueen tekemiseen..." Tätä en ole tehnyt. Toisin kuin sinä, minä en toistuvasti perustele Setäsen huonoutta hyökkäyksen huonoudella (ja sillä ettei olla saatu voittoja). Voin täysin rehellisesti sinulle sanoa, että vaikka me oltaisiin voitettu pelejä, en olisi tyytyväinen Setäseen näillä otteilla. Minä en halua, että me voitetaan tai hävitään pelejä 6-5 niinkuin TPS teki viime kauden playoffeissa. Fakta on se, että tuolla tyylillä tulee seinä vastaan hyvin nopeasti.

"Hioa särmiä pois" - tuota on tehty yli 4 vuotta. Ja nyt ihan rehellisesti uskot, että muutos on syntynyt kesän aikana? Minä en usko siihen enkä ole nähnyt sellaisesta viitteitä.

Edelleen mietin että kuuluuko tätä keskustelua enää käydä julkisesti vaan privaviestein. No vastataan nyt julkisesti, modet rankaiskoon jos näkevät aiheettomaksi. Ja edelleen lainataan ne koko kokonaisuudet, niin ei tule vääriä tulkintoja. Jookos?

Keskustelu lähti liikenteeseen koko joukkueen peliesityksistä ja siellä mielestäni kritisoit melko jyrkin sanakääntein Oskaria. Eikö tuosta voi vetää johtopäätös että Oskari on syypää joukkueen esityksiin? Vai ymmärsinkö nyt väärin? Jos ymmärsin niin nostan räpylän ylös virheen merkiksi. Erityisesti tästä syystä toin keskustelun tälle alueelle että keskityttäisiin Oskarin tekemisiin.

Perustelin jo moneen otteeseen, että en näe järkevänä lopettaa panostamiset molempien maalivahtien kouluttamiseen varsinkin kun mikään osa-alue koko joukkueen suorittamisesta ei ole ollut oikein missään kuosissa. Itse antaisin enemmän aikaa. Mielestäni yhdenkin euron lisäsatsaus joukkueeseen on turhaa jos peruspalettia ei saada kuntoon. Kun peruspaletti on kunnossa niin aletaan panostamaan sitten niihin yksityiskohtiin joita ei A) ehditä tällä kaudella saada tai B) ei vaan saada kuntoon ikinä. Onko se esim. uusi maalivahti vai muuta, niin mielestäni vielä liian aikaista sanoa. MV osastolla kun ollaan, niin painotan edelleen ettei kannata tännekkään laittaa lisärahoja ennen kuin koko joukkueen paletti on kasassa ja molemmat maalivahdit kunnolla koestettu.

En missään perustele että Oskarin huonous tai suoritus olisi yksinomaan joukkueen syytä. Yritin moneen otteeseen sanoa, että on mielestäni väärä pää lähteä ongelmia purkamaan maalivahdin ostolla/kenkimisellä/täydellisellä penkittämisellä. Tottahan toki parempi mokkeista pelaa, mutta pelkkä maalivahdin suolaaminen ei mielestäni ole ratkaisu nykyisen umpisolmun aukaisemiseen. Jos et mielestäsi suolaa pelkkää maalivahtia niin ok. Ymmärsin väärin. Minun virhe.

En mielestäni missään vaiheessa sano että tuo tapahtuu kesän aikana. Mielestäni sinä juurikin oletat ja kun ei onnistunut kesällä, niin ei kannata enää yrittää. MInä olen moneen otteeseen painottanut että työtä pitää tehdä vielä. Eihän näin käynyt Zapon tai Kähkösen kohdalla ja ainakin kumpainenkin on nyt astetta paremmassa liigassa pelaamassa. Tai no Kaapo vielä kolkuttelee pääsyään. Mielestäni Oskarilla ei ollut nykyisiä ongelmia kun lähti maailmalle, mutta toki otanta mielestäni oli kovin suppea ja minun muistini kovin lyhyt.

Monet hyvät maalivahdit kehittyvät vielä vanhemmallakin iällä. Tähän kun lisätään että ikä tuo vielä hitusen viisautta asioihin niin edellytyksiä tulee siltä puolelta. Onko Oskarista itsessään kykyjä tähän, niiin se jää Oskarin itse todistettavaksi. Tuskin Oskari sai kuitenkaan arpalipulla paikkaa TPSiin pelaavaan porukkaan, eli jotain lahjoja on. Oliko palkkapyyntö liian iso, on todettu riittämättömäksi vai onko vaan henkilökemiat menny ristiin. Kaikki on mahdollista, eikä meistä kumpikaan tiedä todellista tilannetta. En sitä "kohuvideota" ole nähnyt mutta lainattuja lauseita nyt voi tulkita ihan just niin kuin haluaa. "Vittu en kai mää nyt mihinkään liigan 14. tulis jos ..." Hyvin vapaa ja huono lainaus kun ei ole kokonainen, mutta tuonkin nyt voi tulkita ihan miten vain. Ihan yhtä relevantti tulkinta voi olla, että jos kaikki olisi torjuntapaketissa kunnossa niin en kai minä olisi tullut kotiin lisää oppimaan. Painotus vielä, että ihan omaa tulkintaa ja varmasti yhtä oikeaa tai väärää kuin kaikki muutkin tulkinnat.

Siitä olen samaa mieltä monen kanssa kanssa, että yllättävä oli hänen hankinta Lukkoon. Mutta näyttöpaikka pitää antaa ennen kuin heitetään menemään.

Huomaat varmaan itsekkin niin tämä on paljon hedelmällisempää, kuin keskusteluun osallistuvien haukkuminen idiootiksi.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Huomaat varmaan itsekkin niin tämä on paljon hedelmällisempää, kuin keskusteluun osallistuvien haukkuminen idiootiksi.
Moderaattorit potkivat Gurun kokonaan pois palstalta, joten tähän et saane kommenttia ainakaan häneltä.
Harmi juttu kyllä, koska nyt kuun lopussa hänen piti julkistaa Lukolta saamansa selvitys Setäsen alkoholinkäytöstä.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Setäseltä 1. erä ok-tason suorittamista. Kertaalleen kiekko oli Oskarilta täysin kateissa, onneksi Kanninen laukoi tyhjistä tolppaan. Pientä hermoilua oli alussa, mutta loppua kohden muutama varman oloinen perustorjunta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös