Onnittelut Suomen mestaruudesta Hämeenlinnan Pallokerho 2018–2019!

  • 17 096
  • 172

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Onnittelu HPK:lle ja Kerho-faneille! Onhan se aina hienoa nähdä kun hieman pienempi seura voittaa mestaruuden. Tärkeä mestaruus myös liigan kiinnostavuuden kannalta.
 

Konson Antti

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Aina helpottaa hävitä sarja tulevalle mestarille! Luonnollisesti olitte oma suosikkini TPS-sarjan jälkeen ja täten mestaruus lämmittää mieltä. Hyvä te!
 

lemponen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onnittelut HPK:lle. Ihailtavalla taidolla Kerho teki kahden viimeisen finaalin voittavat maalit! Kärpät ei siihen kyennyt, ja se erotti Liigamestarin ja kakkosen.
 

Ermine#10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina
Suuret onnittelut Hämeenlinnan suuntaan! Mahtava sarja kokonaisuudessaan ja kolikko kääntyi tällä kertaa jatkoajalla näin päin. Uskomaton tarina Pennasen johdolla, ja monta suurta onnistujaa ja tarinaa.
 

Hangon keksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Länsi-Saksan ja Neuvostoliiton joukkueet
Onnittelut koko Etelä-Suomeen puolen Suomen joukkueen voitosta. Sipilä ja Kärpät nielköön tappionsa. Unohdettu Etelä on tänä keväänä noussut.
 

Tikiti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Professori Aho, Dortmund ja Arsenal
Onnea HPK ja kaikki bandwagonin jäsenet. Kerho pelasi upeat pleijjarit ja ansaitsee täysin voittonsa. Mahtava joukkue ja varsinkin Pennanen saa kehut minulta. Suomikiekolla kaksi hienoa tulevaisuuden valmentajaa Mannerin ja Pennasen muodossa! Harmittavaan asiaan ratkesi finaali, mutta eihän se Kerhon voitosta mitenkään ole pois. Entisenä Hämeenlinnalaisena olen tyytyväinen että se oli HPK jolle hävittiin. Mikä tahansa muu joukkue olisi tuntunut paljon pahemmalta. Nauttikaa nyt tästä!
 

Korkea maila

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Winnipeg
Suuret onnittelut kaikille kerhofaneille. Ja vilpitön anteeksipyytö TPS-sarjan jälkeisestä naamanpitelyhuutelusta. Paitsi että oli muuten taas kädet naamalla ennen ratkaisua. Heh. No tällä kertaa sattui oikeasti.

Onhan tuo HPK:n playoff-kaavio ollut melkoinen. Ihan hirmuisia nimilistoja tullut vastaan. Paras voitti mestaruuden, ei kahta sanaa. Puolustamalla tämäkin mestaruus voitettiin, mutta ei sillä väliä.

Pennanen ja Larmi maajoukkueeseen. Taitavat kyllä joka tapauksessa ensi viikolla liittyä sinivalkoiseen remmiin.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Onnea Hämptoniin mestaruudesta, loistosuoritus!
 
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Aho, Saravon Pekka
Onnea HPK. Pienet on marginaalit. Nauttikaa. Yllättävän vähä vituttaa. Kiitos rahoista!
 

Kemppilukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Onnea mestaruudesta Kerho! Tässä vaiheessa tyhmä nostaa yksittäisiä pelaajia, mutta teen sen silti: Otto Paajanen. Kaveri on pelannu ziljoona vuotta Kerhossa (ei vissiin muualla ole pelannutkaan?). Tällä kaudella nousi Otto eturiviin ja samalla nousi koko Kerho liigan eturiviin! Hieno mies! Ja Larmi ja Pennanen ja jne. , mutta Otolle saattaa maistua mestaruus. :)
 
Suosikkijoukkue
Pelicans
No, voihan vittu! HPK pistää parasta pöytään sitten 2006 ja tämmöinen paskarätti lentää kasvoille. On kyllä hankala tilanne. Valmennus ja urheilijat yrittävät psyykata itsensä spartalaiseen vireeseen, mutta kyllä nyt taisi valahtaa löysät lattiaan ennen kuin kiekko on edes pudonnut jäähän. Jos HPK voittaa tänään ja saa jatkossa parhaan miehistönsä kehiin, on HPK melkeinpä suurin mestarisuosikki.
Hyvin piti kutinsa tämä! :)

Onnittelut Kerholle mestaruudesta!
 

Vaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Valtavan isot superonnittelut HPK ja Hämeenlinna! Te ansaitsitte tämän mestaruuden. :D Ja onnea myös JYP:in ohittamisesta mitalitilastossa. Muistelisin näin äkkiä, että HPK:lla on enemmän hopeaa.

Kumma kyllä hopea ei harmita oikeastaan pahastikaan. Triplan menettäminen taas kerran harmittaa, mutta minkäs sille nyt tekee.

Vielä kerran onnea HPK!! (Kätten taputusta) :)
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onnea Kerholle!

Tuolla budjetilla suhteessa vastustajiin pudotuspeleissä (TPS, Tappara, Kärpät) kerrassaan loistavaa tekemistä. Iso hatunnosto koko seuralle. Kiitos myös sarjasta teille Kerhon kannattajille. Huikeaa viihdettä loppuun asti.

Pennaselle nostan erikseen hattua. Erittäin hyvä valmentaja.
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
Pitkästä aikaa tuli nähtyä mitä merkkaa, kun henki ja aito halu voittaa ottaa yliotteen materiaalista. Kärpät ja Tappara oli materiaaliltaan aika ylivoimaisia. Kuitenkin Kerholla oli vain niin paljon voitettavaa, että se lopulta vei voiton.

Ja aivan mahtavaa saada taas vaihtelua tähän valjuun SM-skabaan joissa ei viime vuosina ole ollut kuin kaksi vaihtoehtoa.

Onnea HPK. Ansaittu mestaruus ja vielä voitettuna Oulussa seiskapelissä. Kova temppu!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös