Onnittelut Suomen mestareille

  • 14 086
  • 158

Alex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Nyt vasta pääsee kirjottelemaan tänne, sillä paluumatka Tampereelle oli pitkä, mutta ei haittaa!

Tämä kokemus ei koskaan tule unohtumaan mielestä ja tunnelma oli uskomaton kun Essi ratkaisi pelin. Sitä nosti 15 vuoden odotus ja kahden edelliskauden katkerat tappiot.

Se otettiin, mikä pitikin ottaa juuri nyt, sillä joukkue hajonnee aika paljon ensi kaudeksi. Tappara todisti olevansa nimenomaan paras JOUKKUEENA ja se ratkaisi voiton. Pelisysteemi oli kaikilla hallussa.

Ei muuta kuin nautitaan tästä ja sitten uusia haasteita kohti!
 

qaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ottawa Senators
Onnea vaan koko Tappara-organisaatiolle. Hienoa työtä on tehty monta vuotta ja nyt projekti sai arvoisensa kruunun.
Syksyllä ei enää vanhoja muistella...
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Onneksi olkoon Tapparalle. Tuli ittelle hyvä mieli koska Blues pisti tämän vuoden mestarit kaikkein tiukimmalle pleijareissa joten hyvin pelattiin ja hävittiin vain tuleville mestareille ja heillekkin äärimmäisen niukasti.

Niin ja onneksi Kärpät eivät voittaneet, fanit täällä ovat tarpeeksi ärsyttäviä jo muutenkin.
 

AIV30

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hpk ja Pata Pori´see myös.
Onnea Tampere ja Tappara!

Vahva, vahvempi, vahvin! Näin voi kuvailla Tapparan play-off sarjoja! Huikea kasvu ansaittuun mestaruuteen. Ei muuta kun vielä kerran onnittelut Tapparalle ja sen faneille Suomen mestaruudesta.
Kateeks käy, mutta käyköön!
 

Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roihu
VASTUSTAJAN REPPU REPEÄÄ!

Onnea Tapparalle.

Ansaittu mestaruus, niinkuin kaikki SM-liigamestaruudet ovat.

Loppuun asti menevät vain kovimmat.

Tapparalle maailman historian ensimmäiset KOLME LAPASTA!
 

RedFox

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Saavutus molemmille.

Mestaruus ratkesi ja voittajaksi on julistettu Tappara.
Epäviralliset, mutta aidot onnitteluni.

Ainakin yhden finaalisarjan voiton olisin suonut Kärpille, niin hyvää jääkiekkoa pelasivat. Ja ennenkaikkea varsin katsojaystävällistä.
Nuori joukkue menestyi ennakkoluulottomalla asenteella ja tyylillä. Älkää missään tapauksessa luopuko tuosta menstystekijästä, sillä meillä täällä etelämpänä on varottavia esimerkkejä, mihin sellainen jääkiekollinen maailmankatsomus voi johtaa, jossa tavoitteena on menestys hinnalla millä hyvänsä.

Ps. Toivon mukaan paikalliset sponsoritkin ymmärtävät arvostaa saavutusta, ja siten mahdollistavat finaalipaikan myös ensi kaudella.
 

TBK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sydän on KIRVEEN muotoinen!
Täytyy vielä kiitellä. Eilen tuntui hianolta, mutta nyt sen rupee vasta ymmärtää. Eilen illalla tuli käytyä keskustorilla ja hivenen fiilisteltyä, no huomenna juhlitaan lisää. On tämä uskomatonta, kiitos ja onnea.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Myöhästyneet onnittelut

Nyt vasta pääsin tänne ja vuorossa ovat nyt onnitteluni. Sen pidemmittä puheitta, aivan jumalattoman suuret onnittelut kaikille Tappara-faneille!!

Juhlikaahan urakalla.
 
Viimeksi muokattu:

Janos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ÄTPPOMK
Täältäkin lähtee suuri Käsi Tapparalle. En olisi syyskuisen (7-7) matsin jälkeen enää Tapparasta mestariksi olevan. Tulitte hienosti puun takaa, kaikkien yllätykseksi ja voititte mestaruuden. Olkaahan ylpeitä ja pitäkää The Kannusta huolta.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Onnittelut vaan täältäkin suunnasta.

Mainittakoon kuitenkin tässä ketjussa, että tänään oli hermojen menetys koululla lähellä, kun kiltahuoneella soi päättymättömänä kolme kappaletta: Life is life - Tappara on terästä - Mää ja Tapparan mies.... No juhlia saa jos huvittaa, mutta joillain se tulee jo korvista.

Tästä vittuuntuneina tuli sitten tehtyä vastaveto. Kiinnitin jo koulusta tullessani huomiota siihen, että opiskelija-asuntolani lipputankoon oli hinattu Tapparan lippu. No pari tuntia sen jälkeen neljä henkilöä tuli opiskelija-asuntolan pihaan. Yksi niistä oli HPK-fani (minä), yksi Kärppä-fani (eräs naispuolinen fuksini) sekä kaksi neutraalia (tämän fuksini poikakaveri sekä toinen fuksini). No minä kysyin tältä Kärppä-fanilta, että lasketaanko tuo ruma lippu puolitankoon, johon Kärppä-fani sanoi, että lasketaan. No lopulta meitä oli 3 henkilöä laskemassa sitä. Sinne se jäi liehumaan puolitankoon. ;)
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Mahtavaa,upeetaa!

Katselin tuossa alkuillasta TTV:n lähetystä jossa näytettiin hieman juhlahumua saunalta.Näytti Kattila olevan vielä yhtenä kappaleena. Iso Kasi sitä siellä nosteli ja suu oli korvissa.

Leinosen Mikkiäkin haastateltiin.Sanoi voittorahat käytettävän viisaasti ja että Tapparalla tulee olemaan kilpailukykyinen jengi myös ensi kaudella.

Ja huomenna kaikki Keskustorille voitonjuhliin kello 17.
Saapi tulla kauempaakin. Luvassa rokettirollia ala Popeda sekä tietysti Pojan esittelyä innokkaalle yleisölle.

Torilla tavataan!
 

kaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onnittelut Tapparalle ja Tapparan kannattajille myös minun puolestani! Kyllä te mestaruuden ansaitsitte. Varmasti maistuu makealle kahden edellisen kauden finaalitappioiden jälkeen.
 
Aamulla lupasin itselleni etten koskaan enää tänne kännissä kirjoittaisi. Krapula oli vahva ja niin vahva, että míssasin viidellä minuutilla mestareiden käynnin kotibaarissani Jäähovissa.
Illalla sitten poikkesin ko. kotibaariini parantamaan ja kuinka ollakaan juuri kun valmistauduin kotiinlähtöön, ovesta sisään kirjaimellisesti kaatui maailman paras peruspakki Janne "Rete" Grönvall Ekku Lehtonen on acid mallisine maailman törkeimpine viiksineen,cool cool cool. Sain koskea, maistaa, haistaa ja kaulallani tuntea kultaisen mitalin. Reten sanoin: "Tätä ei kukaan enää ota pois!"
Rokulipäivä ja kenkää lienee edessä, mutta on tämä sen arvoista. Duunipaikkoja on MOL.fi:ssä, mestaruuksia vain kerran 15:sta vuodessa.

-Buddy
 
Viimeksi muokattu:

YSI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kiitos Tappara!

Kiitos koko The Joukkueelle, Jukalle, Karille, Jaskalle ja huoltotiimille sekä toimiston väelle!

Kiitos myös kaikille onnittelijoille! Täällä sitä töissä kyynel silmäkulmassa luetaan näitä viestejä.

Tänään Keskustorille!
 

Ex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kiitos tietysti koko Joukkueelle, myös Ex haluaa sorkanjälkensä näkyviin tälle palstalle!

Kiitos myös vilpittömistä onnitteluista, ja erikoiskiitos HN:n sellaisista. Minä tiedän miten vaikeaa tuollaisen viestin kirjoittaminen on ollut.

15 vuotta on helvetin pitkä aika! Nyt sen tajuaa! Erään kärppäfanin sanoin: "Silloin iloitaan kun on aihetta!"

Otin appiukon kanssa "vähän" olutta ja samppanjaa. Ei hän Tapparaa kannata, muttei toisaalta sylje lasiinkaan kun vävy on juhlatuulella! Maanantain krapula ei paljoa haitannut, kyllä mestaruudesta aina yhden jysärin kestää.


t.nimim. Koko maanantain fanipaita päällä töissä.
 

ranger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Die Mannschaft
Onneksi olkoon Tappara

Itsestä riippumattomista syistä myöhästyneet, mutta sitäkin vilpittömämmät onnitteluni Tapparalle ehdottoman ansaitusta mestaruudesta.


Tappara oli tänä keväänä kertakaikkiaan terästä. Blues-sarjan toisen ottelun jälkeen joukkue pelasi kaikki 13 ottelua häviämättä kertaakaan varsinaisella peliajalla. Tapparan yhtenäisyys ja henkinen kantti olivat huippuluokkaa. Upea suoritus.


Viimeisen kolmen vuoden aikana Tappara on saavuttanut kaksi hopeaa ja yhden kullan. Suoritus on mainitulla aikavälillä kirkkaasti parempi kuin yhdelläkään toisella SM-liigaseuralla. Samalla paljon kritiikkiä saanut Jukka Rautakorpi vaiensi lopullisesti puheet ja nousi viimeistään kolmen peräkkäisen finaalipaikan sekä mestaruuden myötä kertarysäyksellä huippuvalmentajien joukkoon.


Erityisonnittelut vielä maagiselle Mika Lehdolle, legendaariselle Janne Ojaselle, loistavalle Esa Pirnekselle ja totta kai myös Sasha Barkoville, yhdelle liigan kaikkien aikojen parhaalle ulkomaalaisvahvistukselle.




Ranger
 
Viimeksi muokattu:

polvipetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Olipa hieno teksti Rangerilta. Aivan kuten HN:ltä tuolla alkupäässä. Kykenisipä sitä itse tuollaiseen tunteiluun naapurin mestaruuden suhteen (vaikka en Ilves-vastainen ole muutenkaan).

*nostaa hattua*
 
Onnittelusatoa

Lueskelin tuossa muutaman joukkueen www-sivujen keskustelupalstoja läpi ja katselin, millaisia kommentteja Tapparan Suomen mestaruus (huudan sen vielä uudestaan: Tapparan Suomen mestaruus!) on kirvoittanut. Varauduin itkemiseen, mutta löysinkin pääasiassa rehtejä onnitteluita. Asiantuntijoita löytyy siis muualtakin kuin JA:sta, hienoa!

Laimeimmat onnittelut tulivat Hämeenlinnasta. Runkosarjan voittoa seurannut putoaminen välierissä taisi sittenkin olla liian suuri pala nieltäväksi. Ihan ymmärrettävää.

Espoolaisen kiekkokulttuurin VAHVASTA olemassaolosta puolestaan kertoivat lukuisat lämpimät onnitteluviestit Tapparalle ja meille, Tapparan faneille. Moni kirjoitti, että myös Blues olisi ansainnut mitalit. Olen samaa mieltä, yhtään Kärppiä ja Kerhoa väheksymättä espoolaiset laittoivat Tapparan kaikkein tiukimmalle play-offseissa. Pelottava joukkue.

Yleensä "hieman" tapparavastaisia kirjoituksia sisältävällä Ilveksen keskustelupalstalla oli mestaruus huomioitu mukavasti. Rehtiä meininkiä siis hallin toisessakin päässä.

Lopetan Polvipetterin sanoin: kykenisipä sitä itse tuollaiseen tunteiluun naapurin (tai jonkun muun) mestaruuden suhteen.
 

Top Gun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
MIES MENESTYKSEN TAKANA

Kiitokset Leinosen Mikille.

Kun leipätyökseen luistelutaidottomat, jääkiekosta kirjoittavat toimittajat olivat jo kilvan erottamassa ''Pohjanmaan jäärää'', niin Mikki onneksi piti vanhan pelimiehen rutiinilla oman päänsä.

Nyt on Poika pesty ja varmaankin jo riittävästi myös ''ulkoilutettu'' rankan saunareissun jälkeen.

Ja kiitos myös Oulun nuorelle porukalle hienosta venymisestä Finaaleihin!
 

Kuznetsov

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Onnittelut täältäkin suunnalta sinne kirvesrinnoille. Tappara oli vahvin joukkue ja ansaitsi mestaruuden. Ehkäpä joukkueesta ei löytynyt häikäiseviä yksilöitä, mutta nimenomaan joukkueena se pelasi erittäin kurinalaisesti sekä taktisesti juuri sitä kiekkoa mitä Rautakorpi on joukkueeseen ajanut. Nyt se työ palkittiin mestaruudella. Vaikka en voi allekirjoittaa Rautakorven näkemystä siitä, mitä jääkiekon pelinä tulisi olla, niin joka tapauksessa mies on kivenkova ammattilainen, joka uskoi asiaansa ja palautti Pojan sinne minne se Suomessa kieltämättä kuuluu.
 

Noutaja#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Itä-Helsingin Noutajat
Onneksi olkoon kaikille Tappara-mielisille Suomen Mestaruuden johdosta. 15-vuotta siihen meni ja muutama kirvelevä finaalitappio tuli, mutta nyt on teidän vuoro juhlia.
 

pale

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Lebarin Pantterit
Osittaista juhlaa

Onneksi olkoon teille, hämäläiset sitkot. Oikeaan paikkaan meni nakkikattila tänä vuonna. Täysin ansaitusti.

Pale
 

Keyman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal FC
Kiitos Tappara, kiitos!

Olipa loistavat bileet sekä sunnuntaina mestaruuden ratkettua että tänään tiistaina Keskustorilla. Ei meinannut tori riittää sille huikealle väkimäärälle. Kyllä huomasi, että kaupunki on odottanut tätä pitkään!

Poika on palannut harharetkiltään! KIITOS!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös