Onneksi Olkoon Kalpa ! ! ! ! ! !

  • 18 499
  • 140

Ju-ku-rit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit!SM-liigassa Kärpät.
Hyvä KalPa,hyvä Kuopio!!
Paljon onnea voiton ja mestaruuden johdosta.
Teillä oli tunnelmaa ja mahtavaa porukkaa muutenkin.Fanit aivan uskomatonta porukkaa.Saa moni nykypäivän fani ottaa oppia teidän käytöksestänne.
Kiitos ja kumarrus,tsemppiä SM-liigaan.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Vaikka luonnollisesti olinkin tässä finaalissa altavastailijan puolella, niin eipä minua harmittanut yhtään KalPan voitto. Pikemminkin päinvastoin, sillä niin mukava jannujen riemua oli katsella.

Kun vielä kaiken lisäksi pitkähkön taivalluksen jälkeen portit liigaan todennäköisesti aukeavat, niin eihän tuosta voi kuin onnitella.

Onneksi olkoot KalPa ja sen kannattelijat! Syksyllä nähdään pitkähköstä aikaa.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Eipä jättänyt KalPa yhtään varaa mutinoille, se oli todella selkeästi parempi kuin Sport. Mestiksen mestaruus ja liigapaikka on siis täysin ansaittuja. Lämpimät onnittelut, ja tervetuloa liigaan!

Kuopio on muuten oikeasti mukava kaupunki.
 

Bayern

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat, Huuhkajat
Onneksi olkoon KalPa! Toivottavasti liigan päättävät aukaisevat ovet kuopiolaisille, jotta saadaan uutta väriä liigaan. Olette sinne tervetulleita!
 

ihmelaama

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
...aina hauskaa olla pittää...

Mestiksen mestaruus Kuopioon, siitä onnittelut.

Nyt odotellaan vain liigan äijjien mutinoita, jotta kuinka sitä SM-liigaa oikein ensi vuonna pelataan. Näin ennen kokousta ja viime viikonloppuna julkisuudessa esitettyjen kommenttien valossa Kalpan liigapaikka on käytännössä varma.

Tosin, salaliittoteorian mukaan joku "pena" voi torpeedoida hankeen, yhdessä äärifundamentalisti ryhmittymänsä kanssa. (Tähän skenaarioon kuuluu myös Pelicansin tiputtaminen liigakartalta.)

Kyllä Kalpaa katselee liigassa mieluummin kuin Sporttia, vaikka kummankaan paikkakunnan "murteesta" ei tämmöinen tavallinen Pohojois-Pohojammaalainen tajua sen hölökäsen pölläystä... =)

Onneksi olkoon Kalpa, voitto on teidän. Kausi on teidän. Liiga on teidän.
 
Viimeksi muokattu:

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Onnea Kalpalle! Sillä oli Kapasineen ja Timosineen niin ylivertainen porukka, että jokin muu lopputulos olisi ollut katastrofi. Harmi, että Sport joutui antamaan loukkaantumisten takia niinkin paljon tasoitusta. Mutta mikään ei olisi varmasti estänyt Kalpan voittoa. Toivottavasti teillä on ensikaudella jalkeilla porukka, joka tulee tappelemaan voitosta tosissaan mm. Ouluun.

Toivottavasti liigan puupäät eivät unohda Vaasaa ja sen kovaa yleisöpotentiaalia ja jättävät heille liiganportit raolleen myös ensikaudeksi. Muuten siinä taitaa kuolla kupsahtaa innokas kiekkokaupunki.
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
HIENO SUORITUS KALPA !!!!!!
Osashan tätä odottaa mutta että näin ylivoimaisella tavalla.
Vanhana savolaisena on nyt todella hieno fiilis.Savolaista jääkiekkoa on kiva nähdä
Liigassa muuallakin kuin HIFK;ssa.
Jatkossa vain pää kylmänä ja talouskunnossa niin hyvin menee.
 

ViVa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Onneksi olkoon täältä ikuisten kakkosten kaupungista. KalPa hoiti kauden kotiin niin urheilullisella kuin taloudellisellakin puolella seurauskollisten kasvattiensa tukemana.

Eipä tuossa Sportille paljon jakoa jäänyt, mutta rankan välieräsarjan jälkeen ei kovin moni muuta odottanutkaan.

Uskon, ettei KalPan liigapaikkaa enää estä mikään. Taustajoukot ja kannattajat ovat sitä luokkaa, ettei liiganousua vastaan puhu mikään. Valtakunnallisessa mediassakin liigapaikasta on puhuttu jo varmana, joten onnea vaan. Toivottavasti Kuopiossa jaksetaan taistella vielä avoimen liigan puolesta, vaikkei se uutta etua joukkueelle toisikaan.
 

Vesuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vyborg Jesters
Onnittelut Kuopioon Mestiksen suvereenista voitosta.

Viestin lähetti hermano
Eipä vaan voi olla motkottamatta systeemistä. Mitä olisikaan ollut Kalpan pelata tuolla jengillä Pelicaaneja vastaan. Olisi se nousu varmaan silleenkin onnistunut. Aika laimeaa oli siihen verrattuna, "onnittelut, nousette vissiin sitten liigaan, miltä tuntuu" "joo hienolta, pannaan paperit tässä vetämään". Eipäs se Kalpan vika toki ole, nostakoon herrat nyt joukkueen liigaan kuten lupasivat.
Yllättävän äkkiä näkyy unohtuneen tosiseikka siitä, että Kärpät pelasi aikoinaan täysin merkityksettömät karsinnat Pelsuja vastaan liigan ilmoitettua jo tammikuussa molempien pelaavan liigassa, jos vaan kohtaavat karsintojen viimeisessä vaiheessa.
 

Rocco

Jäsen
Re: Re: Re: Onnea Kalpalle

Viestin lähetti PHA


NOLLA on NOLLA, ei sille mitään voi!!!
Hienoa NOLLA-SPORT teitte historiaa!

Aiheen vierestä, mutta Nolla-Sport vei esim. sinun suosikkijoukkueesi otteluvoiton 3-0 ja voitti neljän perättäisen viime kauden finalistin (kulta, kulta, kulta, hopea) päänahan Mestis-historian toisena joukkueena. Viiden vuoden aikana vain kaksi joukkuetta on voittanut kyseisen joukkueen playoffseissa. Tämän vuoden mestari KalPa viime vuonna ja Nolla-Sport tänä vuonna.

KalPan ylivoimainen esitys finaalissa ei tätä kuitenkaan himmennä. Sport oli sarjan toiseksi paras, mutta parhaasta ei ollut epäselvyyttä.
 

Orion Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Onnea KalPa !

Ja Kiitos loistavasta Mestiskaudesta kaikille joukkueille. Nyt vain tulee mieleen, että koetaanko vastaavanlaista huumaa enää koskaan Mestiksessä, niinkuin tässä finaalissa oli... ?
 

Peacemaker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onnittelin jo tuossa aikaisemmin KalPaa Mestiksen mestaruudesta.

Päivän Iltalehdessä Turpo-Urpo: - Antaa KalPan nyt ensin juhlia mestaruuttaan, vaikka käytännössä asia on selvä. Toki KalPan on itsekin tehtävä päätös, mitä he haluavat, SM-liigan toimitusjohtaja Urpo Helkovaara sanoi Iltalehdelle.

Nyt voi 100%:sti onnitella myös SM-Liigaan noususta. Mukava saada uutta väriä Liigaan ja Tervetuloa "lähes paikallisvastus" Raksilaan taistelemaan pisteistä!
 

Jani82

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
Kuusi vuotta sitten oli täysin erilaiset tunnelmat montussa nyt korpivaellus on päättynyt.

Kiitos KalPa.
Mahtava joukkue, mahtava kausi, mahtava yleisö ja tunnelma montussa.
Tuollaista tunnelmaa ja yleisöä en ole kokenut ennen missään.
Kiitos Kuopio.
Kiitos Kaspu.

Onnittelut vielä koko joukkueelle.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Jokerit, Suomen maajoukkue, altavastaajat
Onnea Kalpalle minunkin puolestani!
Jos vastustaja ei paras viidestä -sarjassa saa maaliakaan aikaan niin voitaneen puhua tietynlaisesta suvereenisuudesta.Ü
Pro nousijajoukkueet!!
 

Juicey

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, G
Onnea KalPalle ja tervetuloa liigaan. Kyllä finaalisarjan maaliero kertoo että lopulta vastakkain oli kaksi eri sarjatasolle kuuluvaa joukkuetta, selittipä asiaa sitten suuntaan tai toiseen. Onnea myös Sportin noususuunnitelmille jatkossa.
 

Devon

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Paras voitti. Onnittelut KalPalle ja tervemenoa liigaan!
 

IlarI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki muut paitsi Tappara tai JYP
Onnea KalPa ja maantieteellistä leveyttä liigaan!!!
 

Agentti

Jäsen
Hienoa työtä pojat! Kiva nähdä Kalpa ensi kaudella myös Petoluolassa. Etenkin odotan innolla Samuli Suhosen nousua liiga elittiin ja siirtoa punaiseen paitaan.....Timosen jalanjälkiä seuraten Suhosesta vielä kuullaan!
 

hermano

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät. Kiekko-Laser.
Viestin lähetti Vesuri

Yllättävän äkkiä näkyy unohtuneen tosiseikka siitä, että Kärpät pelasi aikoinaan täysin merkityksettömät karsinnat Pelsuja vastaan liigan ilmoitettua jo tammikuussa molempien pelaavan liigassa, jos vaan kohtaavat karsintojen viimeisessä vaiheessa.

Älä helevetissä! Nyt kun kerrot vielä keneltä tuo on päässyt unohtumaan niin laitetaanpa muistutusta menemään hetimiten.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös