Onnea Teemu Selänne!

  • 37 451
  • 333
Hienompi homma. Ei ole liikaa suomalaisten nimiä pystissä ja pitkästä aikaa sinne tulee nimi, joka on avainasemassa joukkueessaan. Suomalainenkin voi voittaa. Älä vaan Teemu vielä lopeta.. näyttäisi olevan paukkuja varastossa edelleen.
 

Doodson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, TamU, ManU, Punasiivet
Paljon onnea Teemulle, hieno ura sai vihdoin kruununsa! Kyllä tätä on odotettukin. Ehkäpä tämä olisi hyvä kohta pistää luistimet naulaan.. sitä kuuluisaa huipulla lopettamista.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Olipas liikuttava haastattelu Teemusta. Mahtava homma Teme ja onnea! Nyt hokkarit naulaan niin kaverista tulisi elävä legenda.
 

Black Adder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, The Original Six
Onnea!
 

Stomper

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Capitals, Liverpool
Onnittelut loistavalle pelaajalle ja hienolle ihmiselle!!! Ansaittu voitto, josta jokainen suomalainen jääkiekkofani vilpittömästi iloitsee... Samalla onnittelut kaikille tukijoukoille ja ennen kaikkea perheelle!

Vielä, kun Nummisen Tepolle saataisiin samanlainen mahdollisuus...!
 

Ritke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Onnea Teemu!
Nyt voin sanoa, että kruunasisit loisteliaan urasi ja olet minulle numero 1. suomalaisista jääkiekkoilijoista.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Onnea Temelle! Divariaikojen Jokerilippu liehuu tämän päivän parvekkeella.
 
K

kangaroo

Ihan helvetin isot onnittelut Teme !

Sinä jos kuka ansaitsit tämän kaikkien näiden vuosien jälkeen. Tuollaisen joukkueen kanssa on taatusti hienoa voittaa.
 

laredo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sipoon Wolf, Malaga, Barcelona, työväen ampujat
Samaa tuitutan. Vihdoinkin oli Teemun vuoro. Minulla oli onnea silloin nähdä Teme-Keke-Otto -ketju vauhdissa ja täytyy sanoa, etten vastaavaa enää sitten nähnytkään. Teemun onnistumiseen NHL:ssä uskoin vahvasti, joskin ihan näin upeaan uraan en osannut varautua.

Salut.
 

Näsä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Clarke Wilm, Teppo Numminen
15 vuoden odotus ja työ sai arvoisensa kruunun. Onnea!
 

-Ville-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadin Jokerit 1967-2014 & 2023> | Leijonat | Nato
Onnea TEEMU!! Itku tuli isolle miehelle kun näki Teemun nostavan Stanley Cupin.

Ethän Teemu lopeta vielä tähän kauteen, vaikka se sormus sieltä vihdoinkin irtosi. Hoitakaa tämä kaveri sinne Anaheimiin rinnallesi, ja tuokaa poika kotiin vielä kerran.

Vielä kerran onnea. Olet tämän ansainnut!
 

Myrkky

Jäsen
Onneksi olkoon

Kauden 91-92 jälkeen olin eniten väärässä ikinä missään, kun luulin, että Teemu on liian heiveröinen poika NHL:ään. Onneksi Teemu osoitti heti ekalla kaudella minun olevan väärässä. Oli helppo heittäytyä Teemun tulokaskauden pistejuhlien seurantaan avaamalla uskollisesti joka aamu tekstitv ja katsomalla montas pojoa Teemu on tänä yönä tehnyt.

Kauan on kulunut tuosta tulokaskaudesta ja nyt on Stanley Cup vihdoin Teemulla. Onnea Teemu! Jokereihin siirtoa odotellessa...
 

DR_J

Jäsen
Suosikkijoukkue
Huuhkajat, HJK
Onnea Teemu! Niin pitkään jo mies on tuota Stanley Cupia hamunnut, että täysin oikealle joukkueelle meni tuo mestaruus.
 

Makopide

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo FOREVER, Liverpool
Onnea Teemu Selänne! Tämän olet ansainnut loistavalla työlläsi jääkiekon eteen. Ja vielä missä joukkueessa, ANAHEIM DUCKSISSA! Anaheim Ducks oli tänä vuonna armottoman kova ja loistava joukkue. Ei voi kuin ihailla koko joukkuetta ja sata lasissa!

Monta ottelua on ollut joissa olet joutunut pää painuksissa poistumaan kentältä. On ollut myös ilon hetkiä mutta tämä on sitä JOTAIN! Hyvä Teemu! Hyvä Anaheim! KIITOS!
 

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Україна
Suomen urheiluhistorian yksi hienoimmista persoonista sai vihdoin ansaitsemansa. Toki ansaitsisi mielestäni vieläkin enemmän...
 

Devon

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Hyville ihmisille tapahtuu hyviä asioita. Onnea Teemu!
 

Juicey

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, G
Tähän seuraan liitytään ilman muuta mukaan, hyvä Teemu Selänne! Suuri Pelaaja ansaitsee vihdoin saavuttaa myös Suuren Voiton.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Täältä IFK-leiristä myös vilpittömät onnittelut eräälle legendaarisimmista suomalaiskiekkoilijoista, mahtava suoritus! Ennen kaikkea nostan hattua Selänteelle siitä, että hän on kyennyt pelaamaan maailman huipulla noin kauan ja siitä, että hän on todellinen maalintekijä Penan armosta. Yhtä taidokkaita maaliruiskuja ei ikävä kyllä ole näköpiirissä suomalaisten joukossa, jos Teme lopettaa. Onnea Teemu!
 
Onnittelut Teemulle.. Hieno comeback työsulun jälkeen, ja erityisesti tämä kausi mahtavaa kiekkoa vanhalta mieheltä! varmaan tuntuu nannalta :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös