Onko Lukon kokoonpanossa tilaa Ville Snellmanille?

  • 8 285
  • 63

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Omasta mielestäni Snellman on tullut jo nähtyä, siitä ei pääse mihinkään. Ilmeisen hyvällä sopimuksella Lukossa oleva mies pelaa nelosketjussa muutamia hajavaihtoja vieden samalla peliaikaa omilta junioreilta, jotka kentälle päästessään pystyvät yleensä huomattavasti "Snebua" parempiin esityksiin. Muutenkaan Snellmanin tyylisestä pelaajasta ei ole juurikaan mitään hyötyä nelosketjussa, ja koska Lukon ylempiin ketjuihin ei miehellä ole mitään asiaa, niin molempien osapuolien kannalta olisi fiksuinta jos mies vaihtaisi maisemaa. Ongelmaksi taitaa vain muodostua se, että kuka haluaa tälläisen miehen riveihinsä? Potentiaalia miehellä toki edelleenkin on, mutta Rauman aikojen "näytöt" ovat sitä luokkaa että moni seura varmastikin harkitsee kahdesti ennenkuin alkaa sopimusta Snellmanille tarjoamaan...
 
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko,Detroit Red Wings
Johto kirjoitti:
koska Lukon ylempiin ketjuihin ei miehellä ole mitään asiaa, niin molempien osapuolien kannalta olisi fiksuinta jos mies vaihtaisi maisemaa. Ongelmaksi taitaa vain muodostua se, että kuka haluaa tälläisen miehen riveihinsä? Potentiaalia miehellä toki edelleenkin on, mutta Rauman aikojen "näytöt" ovat sitä luokkaa että moni seura varmastikin harkitsee kahdesti ennenkuin alkaa sopimusta Snellmanille tarjoamaan...

Taitaisi olla kaikille paras vaihtoehto pistää Snebu joksikin aikaa mestikseen. Siellä kaveri saisi luultavasti rutkasti peliaikaa ja mahdollisesti myös onnistumisia. Tällöin myös miehen itseluottamus nousisi ja hänestä voisi olla hyötyä myös Lukolle. Nyt ei nimittäin ole.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Miksei Snellmania muuten ole pistetty sinne Mestikseen? Onko asia niin että hän ei halua sinne mennä, vai eikö tämä vaihtoehto ole edes kellekään mieleen tullut?
 

Wrighter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Buffalo Sabres
Tuossa on ideaa. Eikö Lukolla ole jonkin sortin yhteyksiä KooKoon kanssa?
Siellä pelaa ennestään raumalaisille tuttuja kavereita muutenkin (Virtala,Saarela..) Jos Snellman pelaisi vaikka kymmenen peliä Mestistä, niin itseluottamus voisi nousta tosi paljon onnistumisien myötä. Tosin jos siellä pelit takkuavat, niin voi olla myös todella huono juttu Snebun kannalta.
Nyt kun näyttää siltä ettei Snebu saa peliaikaa Lukossa niin varmasti olisi parempi pelata Mestistä. Ei penkillä ainakaan kehity, eikä myöskään itseluottamus kasva.
 
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko,Detroit Red Wings
Kyllä Lukolla muistaakseni on jonkinlainen epäsuora farmisopimus KooKoon kanssa, joten Snebu vaan sinne nuoremman Saarelan kanssa kehittymään.

PS. Toivottavasti Tolvanen & kumpp. lukevat tätä palstaa.
 
Viimeksi muokattu:

senilix

Jäsen
Virtala pelaa tällä kaudella Kajaanin Hokissa
 
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko,Detroit Red Wings
senilix kirjoitti:
Virtala pelaa tällä kaudella Kajaanin Hokissa

Niinpä näkyy. Korjasin virheeni. Anteeksi laiskuuteni, kun en viitsinyt tarkistaa asiaa ennen viestin kirjoittamista.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
En nyt enää muista tarkkaan, mutta ei kait Lukon ja KooKoon yhteistyösopimus varsinaisesti farmisopimus ollut, ja miten sitten vaikutti asiaan se että KooKoohan heitti tuossa keväällä jo yhdessä vaiheessa lusikan nurkkaan kokonaan. Onko enää koko yhteistyösopimusta, ainakin kovin hiljaista sen suhteen on ollut?

Mutta onhan noita seuroja Mestiksessä. Kyllä jostain varmaan Villelle pelipaikka vaikkapa pariksi viikoksi löytyisi. Epäilen että asia vaan on niin ettei Ville halua lähteä Mestikseen.
 

expertti69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kun Lukko hankki Ville Snellmanin kaudeksi 2004-2005 odotettiin hänen havittelevan pistepörssin kärkisijoja.Näin ei käynyt,Snellman aloitti kautensa Markku Tähtisen johtaman kolmoskentän laiturina minkä jälkeen hänet siirrettiin neloskenttään ja ajoittain vilttiin.Tulosta ei yksinkertaisesti tullut,viime kauden saldona tehot 0+3.Eikä Snellmanin palkka ollut mitenkään huono.Missä ovat ne Ilveksen aikana olleet maagiset kädet ja potentiaali saada tulosta aikaan,näyttää siltä että ne ovat kadonneet kokonaan.Snellman ei ole työmyyrä eikä puolustava hyökkääjä,joten häntä on vaikea istuttaa pelaamaan rikkoviin ketjuihin.Ottelussa Pelicansia vastaa Snellman kävi kentällä pariin kertaan tuloksena kaksi jäähyä.Voiko Lukko pitää tälläistä miestä kokoonpanossaan,ei voi! Snellmanista on päästävä eroon ja vaihto Ilveksen Simo Vidgreniin ei ole ollenkaan huono idea!
 

#J81#

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
expertti69 kirjoitti:
Snellmanista on päästävä eroon ja vaihto Ilveksen Simo Vidgreniin ei ole ollenkaan huono idea!

Vidgren ei ole mahtunut tänään Ilveksen kokoonpanoon.
Vaihtokauppa voisi olla hyvä valinta molemmille pelaajille.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Ei me kyllä tehdä mitään pelaajalla joka ei mahdu ipan pelaavaan kokoonpanoon, kun ei kerran tehdä pelaajalla joka sinne mahtuisi ;). Mutta Koiviston voitte lähettää vaihdossa, välirahaakin varmasti maksettaisiin mielellään.
 

Johnny92

Jäsen
expertti69 kirjoitti:
Kun Lukko hankki Ville Snellmanin kaudeksi 2004-2005 odotettiin hänen havittelevan pistepörssin kärkisijoja.Näin ei käynyt,Snellman aloitti kautensa Markku Tähtisen johtaman kolmoskentän laiturina minkä jälkeen hänet siirrettiin neloskenttään ja ajoittain vilttiin.Tulosta ei yksinkertaisesti tullut,viime kauden saldona tehot 0+3.Eikä Snellmanin palkka ollut mitenkään huono.Missä ovat ne Ilveksen aikana olleet maagiset kädet ja potentiaali saada tulosta aikaan,näyttää siltä että ne ovat kadonneet kokonaan.Snellman ei ole työmyyrä eikä puolustava hyökkääjä,joten häntä on vaikea istuttaa pelaamaan rikkoviin ketjuihin.

Ville Snellman on ilveksen kasvatti joka pelasi ensimmäisen täyden liigakautensa 2000-2001. Kaudella syntyi mukavat kymmenen maalia. Villen paras tehollisesti oli 2002-03 jolloin syntyi 22 pistettä. Snellman on oikealta ampuva laitahyökkääjä joka pelaa Lukossa numerolla 15 ja hänellä on pitkät hiukset. Lukko on perustettu 1936 ja voitti ainoan suomenmestaruutensa vuonna 1963. Raumalaiset pitävät lukosta.

Anteeksi.
 

Korinekki

Jäsen
Eiköhän Snellmanin pelit ole nyt Lukossa pelattu, kun Yli-Torkkokin ilmeisesti palaa torstaina kokoonpanoon. Siihen vielä se ulkolainen sentteri, niin se on förbi Villelle.

Ville Ipaan ja Simo Raumalle kuulostais Helvetin hyvältä.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Korinekki kirjoitti:
Eiköhän Snellmanin pelit ole nyt Lukossa pelattu, kun Yli-Torkkokin ilmeisesti palaa torstaina kokoonpanoon. Siihen vielä se ulkolainen sentteri, niin se on förbi Villelle.
Näin se on. On sekä Lukon että Villen etu, että tämä tamperelainen käkkäräpää treidataan muualle jo tämän syksyn aikana. Lammassaari ja Vainiola ajavat jo nyt selkeästi Snebun edelle ja kun tosiaan Yli-Torkko vielä liittyy jengiin, niin paikat on täytetty.

On sinänsä sääli, että lupaavana pidetty hyökkääjä hyytyi Lukossa totaaliseksi flopiksi. Toivotaan nyt että Snebu saa nostetta uralleen jossain muualla. Josko mies palaisi takaisin Ipaan ja taas alkaisi verkot pullistella. Tai sitten hän vajoaa tulevaisuudessa Mestiksen rivimieheksi ja löytää itsensä lopulta Suomi-sarjan KooVee:sta.
 
Tänään...

...saa Snebu sitten todellisen näyttöpaikan, kun on loukkaantuneen Tuomaisen tilalla kakkosessa.
Vaikka Snebua on paljon tullut haukuttuakin, niin toivottavasti nyt tulee onnistumisia ja sitä kautta lisää itseluottamusta.

Kouluta niitä, Ville!
 

Tibexe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tänään on mielestäni sitten Villen se viimeinen "The tsäänssi"..., jos ei homma
ala vieläkään toimimaan, niin kaveri vaan pikaseen niistä kuuluisista hiuksista vittanderiin.
 

TiDo28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman lukko,Toronto Maple Leafs
Vieläkö lisää vai oliko se tässä?

Itsekin ajattelin ennen peliä,että tässä olisi taas se kuuluisa viimeinen näyttöpaikka.Ei Snellman nyt pettänytkään mutta ei hänestä mitään hyötyäkään ollut.Jos en nyt ihan väärin laskenut niin taisi Snellman saada 3 laukausta kohti maalivahtia koko pelissä,mutta hieman oli hätää kärsimässä puolustus alueella.Tosin en vieläkään ole täysin varma lähettääkkö Snellman ihan vielä pois vai antaako yhden pelin vielä yrittää,mielellään juuri 2.-ketjussa tai nykytilanteessa ei vaikutusta vaikka pelaisi 1.-ketjussakin.Itse ehdottaisin 2 peliä ja jos niissä ei tehoja tule niin...try outiin Vaasan sportiin Jämingin seuraksi.
 

Korinekki

Jäsen
Nyt pitäis mun mielestä tapahtua jotain ton Snellmanin suhteen. Vittuun vaan se mies ja vaikka Mestiksestä joku Try Outille.

Aikaisemmin Lukossa kokeillut Janne Jokila on muuten ollut aika liekeissä Mestiksessä. Oisko uuden kokeilun paikka?

Ainiin. Yks juttu. Ei todellakaan ole Snellmanille tilaa Lukon kokoonpanossa!
 
Viimeksi muokattu:

Mark Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Snellman<---->Vahalahti

Tämmöisen Ville-vaihtokauppaehdotuksen tein tuolla TPS-osiossa. Mitä mieltä ollaan, eikö sopisi ainakin meille Lukko-faneille?

"Nyt on pakko huudella täältä pohjoisesta päin sinne Turkkuseen. Teillä on siellä saamaton Ville V. Meillä taas on vielä saamattomampi Ville S. Molempien pelaajien kannalta saattaisi olla paras vaihtoehto vaihtaa maisemaa.

Ville Snellman on pelannut Lukossa nyt n. 65 peliä tekemättä maalin maalia ja Vahalahti-kaima puolestaan on ilmeisesti ollut melkoisen yössä ja joutunut Jortikan hampaisiin Turussa.

Ehdotankin yksinkertaista vaihtokauppaa näiden Villejen kohdalla. Ehkäpä molempien potentiaali pääsisi taas esiin uusissa ympyröissä. vrt. esim. Paukkunen, joka on Lukossa pelannut ihan mukiinmenevästi.

Narvanmaa/Santala, jos luette tätä palstaa, ottakaa tämä vakavissanne!

Tosin lopuksi on pakko kysyä arvon TPS-kannattajilta: Sopiiko tämä teille?:)"
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Nykyvireinen Snellman ei valitettavasti tuo Ilvekselle mitään lisäarvoa. Aika kultaa muistot ja samanlaista väkisinpuurtamista viimeinen kausi Ilveksessäkin oli, vaikka kyseisen kauden alkupuolella pieniä valonpilkahduksia nähtiinkin. Alamäkihän alkoi oikeastaan jo silloin, kun Dahlman vei Snebun paikan Helmisen ja Viitakosken rinnalta. On melko turha tuoda pelaajaa tuppia mutustamaan, kun sille istuimelle on kavereita omastakin takaa enemmän kuin tarpeeksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös