Omistatko bändikamaa?

  • 4 605
  • 45

Metalwarrior

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Koska palstalla on paljon musiikista innostuneita, niin kysytäänpä omistatko bändikamaa (paitoja yms.sälää) ja millaista? Musatyylillä ei väliä.

Itseltä löytyy 2 Iron Maiden-paitaa, Scorpions- ja Iron Maiden rintanapit, Horsepower-paita, Popeda-paita ja Teräsbetoni-ranneke.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Itselläni on aika monen bändin CD-levy, jokunen kasetti ja jopa pari LP:tä.

Muuta bändikamaa ei ole.
 

RtSn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kyllähän Sentenced-kamaa löytyy laidasta laitaan; bändipaitoja, LP:tä, CD:tä tietysti, julisteita, nimmarikortteja, tuopin alustoja, ranneke, kaulakoru, pipo yms...
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyl mä aina jos jonkun maailmantähden keikalla käyn niin ostan sieltä esim. t-paidan. Kaapista löytyy noin kymmenen paitaa. Tänä keväänä on tullut uusia Fogerty ja Knopfler. Harmi vaan että usein noi maksaa esim. 30 euroa.
 

Evenuel

Jäsen
Suosikkijoukkue
ö-ö-ö
Tarkoituksena on ollut monasti ostaa Kotiteollisuuden "Latua, perkele"-huppari tai Kylmä syli-tekstillä varustettu vastaava. Eipä ole vielä saanut aikaiseksi.

Tosin Teräsbetonin keikalta oli yksinkertaisesti pakko ostaa Orjatar-kaulapanta. On se hiano.


(Eihän sellaisia ihan teininä hankittuja poikabändi-juttuja lasketa, joita ei enää kehtaisi edes kenellekään näyttääkään...?)
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No jos itsestäänselvyydet, kuten CD:t jätetään pois, ei ole kovinkaan paljoa. Yhteen aikaan oli tapana ostaa miltei jokaiselta keikalta t-paita, mutta sitten tajusin, että eipä ole paljoa järkeä maksaa jostain rätistä jotain viisinkertaista hintaa vain siksi, että siihen on kirjoitettu bändin nimi.

No niitä paitoja löytyy ainakin:
Manic Street Preachers ('98)
John Fogerty ('97)
Rolling Stones ('95)
U2 ('97)
CMX ('98)

Sitten on Manic Street Preachers-muki ja korkkaamaton Nightwishin Century Child-juliste, joka tuli joskus CD:n kaupanpäällisenä. Muuta en keksi äkkiseltään.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Paitoja nyt on kertynyt aika rutkasti. Suurin osa ostettuja, mutta on jotain voitettujakin. Äkkiseltään penkomatta mieleen tulee ainakin Bad Religion (x3), Turbonegro, Smashing Pumpkins, Faith No More, Wasted, Paradise Lost, Anarchy Über Alles -kiertue, mutta tuskin tuossa on vielä puoliakaan.

Muuta sälää on sitten vähemmän. Tai no, onhan keikkajulisteita ja erilaisia valokuvia kertynyt seinille jonkun verran. Mutta sanotaan nyt vielä voitettu FNM-sormus ja joskus penskana Hybrid Childreniltä saadut plektrat.
 

Paitselo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Carl Brewer Forever & Karjakunnan nakit
Kiertuepaitoja on jonkunverran kertynyt. Erikoisimpana ehkä Kolmannen Valtakunnan European Tour 1939-1945.

Kiertuepaitoja löytyy kyllä lisääkin:
- Thin Lizzy
- Mott The Hoople
- AC-DC
- Dire Straits
- Tina Turner
- Hurriganes & Love Records
 

Cube

Jäsen
Paitoja kai vaan löytyy:
- Tool (3kpl)
- Cult of Luna
- Mokoma
- Koma
- Jesu

Ei näitä tyylin takia osteta, vaan ihan muuten vaan. Toolin paidat ovat tosin aika hienojakin, kuten myös Koman. Kaikki ovat myöskin hyvin minimalistisia. Yliampuvat bändipaidat ovat vitutuksen arvoinen asia.
 

-KBR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Liberec White Tigers
No jo vain löytyy bändikamaa:

T-paitoja ainakin nämä:

Apulantax2
Metallicax3
NOFXx2
Guns´n´roses
Green Dayx2
NO Doubt
sitten festaripaitoja:
Messilän juhannus ´95&`96
Ruisrock 98

Lisäksi NOFX-shortsit, Apulanta hikinauha, T.Wirtasen plektra, Spice Girls keikkajuliste, Hell On Wheels Keikkajuliste, Apulanta-myyntivideo, Apulantakirja, Popedakirja, Poko records historiikkiopus, Oasiskirja

Jotain kuitenkin unohtui, mutta lisäillään kunhan muistetaan
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Keikoilta ostettuja paitoja:
- KISS
- Black Sabbath
- Papa Roach
- AC/DC
- AC/DC
- Alice Cooper
- Deep Purple (myös Purple-basistin gameworn-plektra tarttui käteeni keikalla)
- Rammstein (löytyy hupparia ja pitkähihaista)
 

.creep.

Jäsen
Paitoja löytyy:
Social Distortion
Kotiteollisuus
Metallica
Turbonegro x 3
Raised Fist x 2
Disco Ensemble
Endstand x 2
Nine x 2
Rise Against

Eipä sitä juuri muissa paidoissa tule kuljettua. Kaapista löytyy sitten vielä kaksi Combat Rock Industryn paitaa ja Johnny Cash paita.
 

Mustaine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Rushin '04 kiertuepaita ja baseball-lippis.
 

Lawless

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei löydy kuin yksi paita: W.A.S.P. - Got Blood? Ai niin, löytyy vielä eräs kilpailusta aikanaan 90-luvulla voitettu Aquan T-paita.

Veljeltä löytyykin sitten ainakin Scorpionsin, Quiet Riotin, Vixenin, Lita Fordin ja Lee Aaronin julisteet ynnä muuta härpäkettä.
 

JoeyKocur#26

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Hki Punx
Onhan noita kertynyt...Metallican T-paitoja on muutama, Nofxilta on pari hupparia, pari paitaa Dropkick Murphysiltä, Parhaillaan päälläni on Bouncing Soulsin paita, pari Wastedin paitaa, Rancidin paita, Flogging Mollyn paita, Lo Cast Stylen paita, LagWagonilta on huppari ja t-paita, No Use For A Namelta on vanha kulahtanut t-paita, samoin Voodoo Glow Skullssilta. Lisäksi Nofx:ilta on t-paita jossa on nimmarit selässä. Siinä noi taitaa olla. Lisää ostan jos siistejä tulee vastaan....ainiin, unohtui 2 Operation Ivyn erittäin kulahtanutta paitaa.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Helemenä litukkabändin Skampin paita jolla lohkes sitte litukalta fjoosaaki ku "sattumalta" laitoin sen uusuen luokkatoverien nähden pääälle.
 

mikkojii

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ÄTPPOMK
Kun se Timo Rautiaisen t-paita minkä selässä lukee, että "mulle ei vittuilla" - tai jotain - tuntui liian "äijältä", niin oli pakko tilata Kumikameli -yhtyeen paita, jossa lukee selässä "Mulle Vittuillaan!"
 
Suosikkijoukkue
Haukat
Pikahaulla löydän itseltäni kolme bändipaitaa.

- CMX:n Vihollinen-tekstillä varustettu paita (uuuh)
- Absoluuttisen Nollapisteen paita, jonka selkämyksessä teksti "Absoluuttinen Nollapiste rakastaa minua."
- Manic Street Preachers -paita, jonka kyhäsin nuoruuden vimmassani teipin ja spray-maalin avulla

Muilta osin on aika hiljaista, jos kerran soittimia ja levyjä ei tähän mukaan lasketa.
 

MiikaL

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllähän paitoja on kertynyt, näin jotain mainitakseni: Testamentin ja Metallican kiertuepaidat, Amoralin, Slayerin, Diablon ja Machine Headin paidat. Näiden lisäksi tulee mieleen julisteita, nimmareita, cd- ja dvd-levyjä ja pari keikalta saatua plektraa.

Otsikon perusteella luulin, että kyse on soittimista, niitäkin kyllä löytyisi.
 

Evenuel

Jäsen
Suosikkijoukkue
ö-ö-ö
Mainittakoon vielä, että melkein sain Sonata Arctican Tommy Portimon kapulan (rumpu) viime Saunassa. Tommy heitti sen yleisön joukkoon ja kapula oli matkalla suoraan minun kätöseeni, mutta joku inhottava iso mies syöksyi sen perään. Lopputulos: Minä keräilen itseäni maasta sen äijän alta ja pärrään. Nyrjähtipä sitten nilkka tuossa kokemuksessa. Mutta se kapula oli jo melkein minulla.

Hipasuja ei kait illata.
 

MarkusMaggot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaljaliigalaiset
Kyllähän tuota on kertynyt jonkin verran noiden audiojulkaisujen lisäksi, löytyy kaikkea lahjukseksi saatua rintanappia sun muuta tarraa, seinälippua jne. Paitoja löytyy jonkin verran, hupparit ainakin Ninelta, Convergelta ja Sotajumalalta, T-paitoja ainakin pikaisesti miettien ainakin orkesterit Cult Of Luna, System Of A Down, Dillinger Escape Plan, Sweatmaster, Sunridelta useampikin ja jotain muuta tuollaista. Onhan noita jonkinverran tullut osteltua, harmittaa kun yksikään bändi ei ole keksinyt tehdä fiksun näköistä kauluspaitaa myyntiin, joskus näin Glueciferin Kings Of Rock-kauluspaidan jollain jampalla mutta itselleni en ole moista onnistunut löytämään.
 

Kaiser Soze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rontti's potatoes, whiners and wankers
Oli mulla joskus vuonna -86 Twist Twistin rumpukapulat ja nahkainen rannerengas. Ne tais tosin lentää saunan pesään pari vuotta myöhemmin sit..

TikTakin paitaa olen yrittänyt ostaa, mutta jostain ihmeellisestä syystä niillä ei ole xl-xxl kokoja myynnissä. Syrjintää perkeles.

Notta ei oo enää.

K
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Onhan sitä kaikennäköistä oheistuotetta kertynyt nurkkiin. Paitoja, merkkejä, tarroja, nappeja, jopa muutamia figuureita (Rob Zombie, Jim Morrison, Ozzy, Jimi Hendrix, Joey Ramone...) onhan sitä, kaikennäköistä ulkomusiikillista sälää.

Kaiser Soze kirjoitti:
TikTakin paitaa olen yrittänyt ostaa, mutta jostain ihmeellisestä syystä niillä ei ole xl-xxl kokoja myynnissä. Syrjintää perkeles.
Tätä samaista epäkohtaa kiroan itsekin. Perkele.
 

kissankarva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Humppabeibi-paita ja Eläkeläiset-kassi.
Ai joo ja Orjatar-paita on kans.

Vai onks Eläkeläiset ja Teräsbetoni bändejä, eiks ne oo lähinnä vitsejä..?
 

Juha Salminen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Paitoja löytyy KISSiltä, HIMiltä, The 69 Eyesilta (Devils), Mötley Crüelta (Red, white & Crüe / Carnival of Sins) ja Feilediltä (Midnight poems). Pinssivalikoimassa Rendez-Vous, Feiled, AC/DC, Crüe (Dr. Feelgood) ja jostain kumman syystä Negative (Sweet & Deceitful). Kangasmerkkejä on kokonaiset kaksi eli Dioria ja Crüen Shout at the devil. Tarkoitus olisi taas eksyä hankkimaan lisää...

Keikoilta saatua kamaa löytyy myös jonkin verran, Mikko Sirénin (Apocalyptica) kapula Yhteisestä Asiasta ja Jussi69:n kapula tämän vuoden Ruisrockista. Suurimpana ylpeydenaiheena ehdottomasti Nikki Sixxin pleku Turun keikalta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös