Olympiaketju

  • 32 038
  • 331

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
Kari Pekka Kyrö back !

Kyrö takaisin päävalmentajaksi ! Mitä väliä sillä on , että ruotsalaiset tai varsinkin norjalaiset näyttävät hapanata naamaa? Kyllä se käry käy viellä heilläkin ! Niin ja onhan aina putipuhtaat heimoveljet , nämä mainiot euroviisujen menestyjät , nämä eestiläiset ! Hianoo ................
 

Bayern

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat, Huuhkajat
Re: Täältä pesee

Viestin lähetti Brewer


Mika Kojonkoski on flopannut täydellisesti . Pronssi tuli , kun Paksu Hanna veti lipat. Kaikki muut hyppääjät ovat vetäneet koko kauden pahasti alakanttiin. Joukkuemäessä pieni mahis pronssiin ? Ketä tyydyttää ?..


Kiitokset pyytämistäni perusteluista, Brewer, mutta olen vieläkin eri linjoilla kanssasi. Ilmeisesti se vain on niin, että joillekin ihmisille ei riitä kuin kolmoisvoitot ja lajien suvereeni hallinta. Minä puolestani olen tyytyväinen, jos 20. sijalle rankattu urheilija ylittää itsensä sijoittumalla 10 joukkoon. Tänä vuonna liigassa olen erittäin tyytyväinen, jos Kärpät pääsee välieriin. Finaalista en haaveilekaan, mutta tämä kuuluu johonkin toiseen topiciin.

Maastohiihdossa on tosiaan vieläkin kupla jäljellä, koska se on puhjennut vasta suomalaisten osalta. Mitenhän ihmeessä USA:sta yhtäkkiä löytyi kolme hiihtäjää 20 sakkiin tiistain hiihdossa, vaikka maailmancupeissa moisia nimiä ei olla nähtykään? Virolaisillakaan ei valitettavasti ole puhtaat jauhot pussissa, johan siitä todisti tämä Smigunin tapaus, josta heimoveljet tosin pääsivät kuin koira veräjästä.
 

Shane

Jäsen
Enpä tiedä oikein, mihin ketjuun tämä viesti kuuluisi, mutta laitetaan nyt tänne.

Oletteko huomanneet, kuinka Eurosportilla alppihiihtoa selostavalla Petra Olamolla (ent. alppihiihtäjä itsekin) on ihan kohtuullisen selostustaidon lisäksi melkoisen seksikäs ääni. Parasta on, kun joku laskija kaatuu tai on lähellä kaatua. Silloin Petra oikein voihkii tyyliin "uuuh, nyt taisi sattui, auh" tai "aijaijai, kun oli lähellä", että tulee ihan eräs toinen toiminta mieleen. Tsekatkaapa tänä iltana, jos ette ole vielä kuullut.

Vähän ottaa muuten päähän, kun YLE ei edes alppihiihdon kuninkuuslajeja niin miesten kuin naistenkaan osalta voi näyttää suorana. Samaan aikaan näytetään curlingia ja (ampuma)hiihtoa, joita on muutenkin tullut lähes joka päivä. Sitten yömyöhään syöksystä tuli kooste, jossa näytettiin noin 15 parhaan lasku, epäonnistumiset ja kaatumiset välistä karsien. Onneksi edes Eurosportilla tulee koko kisa, vaikkakin parin tunnin viiveellä.

Eipä tuo YLEn toiminta muutenkaan ole kovin hääviä ollut.
 

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
Parahin Baijeri !

Minua olisi tyydyttänyt jos mäkihypystä olisi tullut 5 - 6 mitalia , joista 2 - 3 olisi ollut kultaisia. Kyseeessä on Suomen paraatilaji ja vähempi ei riitä ! Joukkuemäessä YLIVOIMAINEN murskavoitto , kolmoisvoitto 120 mäessä ja sitä rataa ..........
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Shane, kiitos tiedosta! Eurosportille vaan tänä iltana.

Joo, Vakio, nauroin itsekin ääneen, kun kuulin, että Hietamäki jättää väliin seuraavan kisan, kun edellinen oli niin rasittava. Mikä siinä sunnuntaihiihdossa rasitti? Ettei vaan olisi tullut rakko kantapäähän? No, niinhän tapahtuu, kun ei usein käytä monoja:D

Suomalaisten hyviin selityksiin kesäkisoissa ovat aina kuuluneet "täällä on aivan liian kuumaa ja kosteaa". Yllättävää esimerkiksi Atlantan ja Barcelonan suhteen. Säätilastot ovat kaikkien tiedossa vaikka viimeiseltä 100 vuodelta ja kisapaikkakin tiedetään vähintään 4 vuotta aikaisemmin. Turha itkeä siellä sitten kuumuutta!!

Kohta kuulemme maastohiihdon puolelta, että ei kulje, koska täällä on lunta ja pakkasta;) "Olemme treenanneet vesikeliä varten"
 

mikaw

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Shane
Samaan aikaan näytetään curlingia ja (ampuma)hiihtoa, joita on muutenkin tullut lähes joka päivä.
Kaipa YLE "ajattelee", että kaikki haluaa katsoa hiihtoa ja muutenkin suomalaisten suorituksia.
 

Kaivanto

Jäsen
Viestin lähetti Shane
Oletteko huomanneet, kuinka Eurosportilla alppihiihtoa selostavalla Petra Olamolla (ent. alppihiihtäjä itsekin) on ihan kohtuullisen selostustaidon lisäksi melkoisen seksikäs ääni. Parasta on, kun joku laskija kaatuu tai on lähellä kaatua. Silloin Petra oikein voihkii tyyliin "uuuh, nyt taisi sattui, auh" tai "aijaijai, kun oli lähellä", että tulee ihan eräs toinen toiminta mieleen. Tsekatkaapa tänä iltana, jos ette ole vielä kuullut.

Jeh. Pidä vaan mielessä, että Olamon lopettamisesta ei ole kauaakaan joten hän pystynee edelleen murskaamaan miehen reisiensä väliin tuosta vaan suit sait. Ooh-ouch.
 

onni

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Niinpä, kyllä se tuomarointi on vaikeaa. Vielä muutama vuosi sitten ei näitä sössimisiä ollut juuri lainkaan tuon telemarkin kanssa. Nykyään tuntuu, että heitetään noppaa. Kuutonen on tasajalka-alastulo, kaikki muut telemarkkia. Täytyy tosin sanoa, että kaipa esim. Ahonen tiesi tulleensa tasajalkaa alas, sen verran harmistuneen näköinen oli loppuliu'ussa. Mitä yleisesti ottaen tulee tähän "huonoon" menestykseen, niin Janne Ahonen (sekä Nieminen) ovat aivan liian painavia lajiin. Nyt vetäisen kyllä ihan stetsonista, mutta molemmat mielestäni painaa melkein 10kg enemmän kuin Hannawald&Co. Siihen suhteutettuna hypyt ovat aika mallikkaita.

Tuo alppilajien vähäinen näkyminen on sikäli ymmärrettävää kun suomalaisia ei ole mukana. Kyllä minäkin katsoisin mieluummin syöksyä kuin Holannin ohiammuntaa. Jostain perverssistä syystä myös curling on ok. Itseasiassa katson mielelläni kaikkia lajeja, joissa on odotettavissa menestystä. Mikään näistä perinteisistä lajeista ei kiinnosta niin paljoa, että niitä viitsisi katsoa huvikseen tai urheilullisten syiden takia, jos ei suomalaispanosta ole mukana. Kyllä varmaan lumilautailuakin vaivaa sama tauti kymmenen vuoden päästä. Hohhoijaa, ei ollu kuin 12 metriä ilmaa alla ja 1260 astetta vasen jalka ja käsi irti laudasta, noitahan näki jo silloin 2003.
 

ilezi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nyt kun Suomen miesten maastohiihtojoukkue on aivan paska, niin on kyllä ollut todella mukava katsella kun norskit ja hurrit rämpivät (no pärjäähän ne paremmin kuin suomalaiset, mutta ei ole tullut mitalia kuin Estilille). Ja kun Elofsson vielä on niin huono häviäjä, että alkaa pakostakin naurattaa. Virolaisten menestys on hyvä asia. Jos ei Suomeen saada mitaleja, niin hyvä että edes Viroon sitten.
 

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
Re: nuo maan mainiot ruåtsalaiset...

Viestin lähetti md17
Käykääpäs huviksenne (kirjaimellisesti) lukaisemassa Aftonbladetin juttu Veerpalusta. Siellä Per 'vitun huono häviäjä' Elofsson syyttää aika suoraan Viron poikaa douppingista. Todella tyylikästä. Enpä olisi ruotsalaiselta tuollaista osannut odottaa...

http://www.aftonbladet.se/vss/os2002/story/0,2789,131790,00.html

Tää on just tätä.......... katkeria ovat putet taas kerran. Voi kun kävisi niin " orgasminomaisesti " että ruotsalaiset jäisivät taas ilman kultaa näissä(kin) kisoissa , josta piti tulla niiden " kaikkien aikojen menestys " . Hyvältä näyttää .............
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Tänään on kuitenkin Brewerin suosikin Per(vers) Elofssonin päivä. Mies voittaa takaa-ajon näytöstyyliin. Mühlegg jää sen verran perinteisellä, ettei ehdi voittotaisteluun.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
hiihtäjät ovat maailman kaksnaamaisinta porukkaa:o
 

Seti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti JHag
Mäkikisan pohjat veti kyllä Hoopi Hänninen. Vittu, mikä onneton jaarittelija. Hoopin parhaita:

-Nyt sai Amman tyylistä 19,5 metriä....ja tämä vielä pari kertaa!

-Ahosen ensimmäinen hyppy: 130 metriä ja johtoon menee! Tulos oli 125,5 m ja meni seitsemänneksi.

-Koskaan ennen ei ole kukaan vienyt isoa ja pikkumäkeä samoissa olympialaisissa....oli varmaan itse "selostamassa" Nykäsen hyppyjä -88 Calgaryssa.

Myös Kari Hiltunen (kuten aina) ja jopa Bubi & Mietaa ovat kuin hautajaisissa. Eikä anopin, sillä sen verran vakavaa ja totista on homma. Joku sopimus Lahden tapahtumien - ja varsinkin Vähäsöyringin psykoottisen mesoamisen vuoksi??


Yksi lisää. Tämä molemmilla kierroksilla.

- Ja seuraavana tämän kauden ylivoimainen mäkivaltias Sven Hannawald....

Ihan hyvä mutta kyllä se Puolan poika vielä maailmancupia johtaa.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Joku ehkä jo sanoikin, mutta parahin Shane. Yle näyttää niitä lajeja missä suomalaisia osallistuu. Monet "Matti/Maija Meikäläiset" katsovat kisoja vain suomalaisten takia. Jotta voidaan kannattaa omia. Eiköhän ole aika selvää, ettei sitten näytetä lajia missä ei yhtään suomalaista ole.

Ei kyllä Yle on toistaiseksi hoitanut hyvin mallikkaasti kisat. Selostajat nyt ovat mitä ovat, mutta muuten ei valittamista.

Velvollisuus on näyttää mahdollisimman laajasti eri lajeja, korostaen suomalaislajeja. Sitten erikseen näyttää muut lajit koosteina(siis joissa suomalaisia ei osallistu). Täysin ymmärrettävää.

Olen kritisoinut ja kritisoin jatkossakin Ylen selostajia, mutta kyllä suuret kisat Yle on pääsääntöisesti hoitanut hyvin mallikkaasti. Esim. fudiksen/kiekon MM-kisat, Olympialaiset ja muut suuret tapahtumat. Kattavasti on näytetty ja hyvällä ammattitaidolla. Aivan toista tasoa(jos tahtoo vertailla), kuin kilpailevien kanavien toiminta(varsinkin sen Pöllölaakson version).

Kaikkia ei voi miellyttää, mutta kyllä aikalailla turhaa lähteä valittamaan tähän menessä olleista asioista Ylelle.
 

Alex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Re: Re: Täältä pesee

Viestin lähetti Vakio


Tuli tästä mieleeni, että aamulla sanottiin Karri Hietamäen jättävän takaa-ajon väliin, koska hän ei ole vielä toipunut edellisen matkan rasituksista :D .

Eihän tälle saisi nauraa, mutta on ne jätkät todella kovassa kunnossa. Vuosikausia on valmistauduttu näihin kisoihin ja sitten ei jakseta hiihtää. Miesten maastohiihtojoukkuetta ei olisi pitänyt lähettää kisoihin lainkaan.

Samaa mieltä, kuten oli myös Jari Isometsä Sport FM:llä. Ei ole toipunut rasituksesta on naurettavinta mitä olen kuullut. Hietamäen hiihto edellisellä matkalla oli niin penaalista, ettei siinä varmaan tullut edes hiki. Tälläiset miehet on ihan turhia olympialaisissa.
 

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ei voi olla totta! Mitä ihmeen järkeä YLEn on näyttää hiihdon takaa-ajoa jossa jo lähdössä Pietilä ja Repo olivat toivottoman kaukana kärjestä! Varmaan aika moni katsoisi kuitenkin naisten jääkiekkoa tällä hetkellä :(
 

Tibor

Jäsen
Noin neljä erää naisten jääkiekkoa kisoissa katsoneena, en voi olla pohtimatta miksi kyseinen laji kelpaa olympialaisiin. Kuten edellisissäkin kisoissa, joukkueiden tasoerot ovat suuria, ja oikeastaan kahdella tai kolmella joukkueella on kultamahdollisuudet. Mielestäni tällainen ei palvele ketään.
 

Alex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viestin lähetti TM
Ei voi olla totta! Mitä ihmeen järkeä YLEn on näyttää hiihdon takaa-ajoa jossa jo lähdössä Pietilä ja Repo olivat toivottoman kaukana kärjestä! Varmaan aika moni katsoisi kuitenkin naisten jääkiekkoa tällä hetkellä :(

No tuskinpa. Joku Suomi-Saksa ei paljoa kiinnosta, mutta hiihdossa on monella superkaksarit pelissä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Osaako Sakke"Homer Simpsonin faija" Pietilä sanoa mitään muuta kuin "aatellaan että...."?
 

sani

Jäsen
Suosikkijoukkue
lukko, kärpät, ujk
Mä ainakin olisin halunnut katsoa kiekkoa, enkä mitään helv...n lankun laahausta. Ilman sen suurempaa urheilutuntemusta voisin sanoa, että kiekossa on Suomella hieman suuremmat mahdollisuudet mitaliin kuin tossa toisessa lajissa, jota en nyt halua enää mainita. Siinä vinkki sulle vedonlyöjä! :D
 

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
Viestin lähetti Kempes
Tänään on kuitenkin Brewerin suosikin Per(vers) Elofssonin päivä. Mies voittaa takaa-ajon näytöstyyliin. Mühlegg jää sen verran perinteisellä, ettei ehdi voittotaisteluun.

Kyllä Kempes lämmitti mieltä , kun olit väärässä. Vielä kun hyvänä hävijänä ja muutenkin reiluna kaverina tunnettu Perversson jäi ilman mitalia , niin jopa norjalaisille soi kaksi mitalia. Taitaa tulla tuosta WADAn suosikkipoju Perverssonista tulla seuraava vitsien vakiohahmo sekä meillä että Virossa.
Kiitos Kempes vielä kerran , kun olit veikkauksessasi totaalisen metsässä.

_______________________________________________
Per Elofsson : " You' ll never ski alone "
 

Bayern

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat, Huuhkajat
Kyllä katselen hiihdon takaa-ajoa muutenkin kuin perseelleen menneen superkaksarin takia mieluummin kuin naisten lätkää, joka ei mielestäni ole lähellekään olympiakelpoinen laji. Muutenkin naisten joukkueurheiluista jaksan mielenkiinnolla seurata vain lentopalloa. ;) Yksilölajeja tulee kyllä seurattua, koska niissä tasoero miehiin ei mielestäni näy niin selvästi muuten kuin aikoja/tuloksia verrataessa.
 

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
Niinpaitsi ............

Viestin lähetti Bayern
Kyllä katselen hiihdon takaa-ajoa muutenkin kuin perseelleen menneen superkaksarin takia mieluummin kuin naisten lätkää, joka ei mielestäni ole lähellekään olympiakelpoinen laji. Muutenkin naisten joukkueurheiluista jaksan mielenkiinnolla seurata vain lentopalloa. ;) Yksilölajeja tulee kyllä seurattua, koska niissä tasoero miehiin ei mielestäni näy niin selvästi muuten kuin aikoja/tuloksia verrataessa.

........... etteivät Suomen mieshiihtäjät pääsisi edes pistesijoille , vaikka ottaisivat osaa naisten matkoille. Viestissä ehkä(?) kuudes sija olisi mahdollinen ?............nooh eisemitn . Savannin poika jäi kuitenkin taakse takaa-ajo hiihdossa , vaikka löin vaimoni kanssa vetoa , että ohi puhaltaa maalisuoralla .
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös