Olli Jokisen maajoukkueura päätökseen

  • 33 075
  • 138

Tive

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllä kaverista näki, että jätkä on täysin kypsy tuohon Kummolan & Co. toimintamaan maajoukkueessa ja uskon OJ:n päätöksen pitävän. Ainakin niin kauan kuin Suomen Jääkiekkoliiton tilanne pysyy ennallaan ja sen jälkeen voi olla myöhäistä.

Niin kuin moni muukin on sanonut, Jokinen ei saanut turnauksessa niin paljon vastuuta kuin olisi ansainnut. Saku Koivukin koko kisojen ajan ulkona ku lumiukko ja nyt pronssipelin jälkeisessä haastattelussa sanoi harkitsevansa maajoukkueuransa jatkoa. Haloo!? Jos Jääkiekkoliitto ei uskalla jättää S. Koivua ulos ja antaa vastuuta paremmille (mm. Jokinen) niin kyllä Koivulla itsellään pitäisi olla sen verran selkärankaa jäädäkseen itse pois kisoista.
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Kyllä. Olisi ikävää, jos Ollilla olisi samanlainen päättäväisyys kuin Teukalla. Siis sellainen kuin naisella vaatekaupassa.

Jos Jokinen olisi panostanut jo teini-ikäisestä saakka samalla päättäväisyydellä jääkiekkoon kuin Selänne, niin mieshän saattaisi olla supertähti -kaliiberia NHL:ssä.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Kyllä kaverista näki, että jätkä on täysin kypsy tuohon Kummolan & Co. toimintamaan maajoukkueessa ja uskon OJ:n päätöksen pitävän.

Olisi Ollikin tuollaisen paskan yläpuolella eikä kiukutelisi liikoja. Tulee mieleen, että loistavan pronssipelin jälkeen on otollinen tilanne heittää marttyyrinviitta niskaan. Puhuisi sitten ennemmin suunsa puhtaaksi näistä epäkohdista.
 

Paul Kemp

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Beatles 1965-1970
Kunnioitukseni OoJiita kohtaan nousi juuri ihan uusiin sfääreihin! Oiva valinta keskittyä jatkamaan uraa vain ja ainoastaan kohti Stanley Cupia.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Onnittelut Olli Jokiselle yhdestä hyvästä pelistä näissä olympialaisissa ja ennenkaikkea onnittelut todella hyvästä ja järkevästä päätöksestä. Toivottavasti on miestä pitämään päätöksensä.

Loistava sentteri jonka tasoisesta pelaajasta esimerkiksi narrit eivät ole koskaan nauttineet. OJ oli väliinputoaja jota valmentajat pompotteli kentästä toiseen. Sakut ja Teemut sai vastuuta vaikka oikeasti entiset Hifk-pelaajat oli ainoita jotka siellä kykeni ratkaisuihin ja se näkyy tilastoista. Toivotan Suomen kenttien ainoalle todelliselle päällikölle hyviä kausia Nhl:ssä ja toivotaan että vielä kerran pelaisi edes yhden kauden Hifkissä.
 

Stevie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Vähän puskistahan OJ:n päätös tuli, mutta toisaalta ymmärtäähän sen jotenkin kun miettii että kaveri on yli 10 vuotta pyörinyt näissä kuvioissa. Ollin sanoin, nyt on aika nuorempien jätkien nousta esiin. Kiitokset päällikkölle!
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
En usko, että tuossa mitään marttyyrin viittaa koettaa Jokinen päälleen sovitella, enkä jaksa uskoa kyseessä olevan minkään Kummola vs. muu maailma salaaliittoteoriankaan. Kyseessä voi olla niinkin arkinen asia, kuin ikääntyminen. NHL-kauden aikana tuskin näkee perhettään liian usein, eikä perhettään näe varmasti yhtään sen enempää kun pelaat maajoukkueturnauksia siellä ja täällä. Siihen en sitten jaksa uskoa lainkaan, että suurelle osalle tämän palstan väestä tuollaiset syyt menisivät täydestä.

Jokinen lopetti huipulla kylläkin, kuten Koivu ei ole tajunnut tehdä.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
OJ pelasi jo Helsingin mm-kisoissa 1997 ja nyt lopettaa maajoukkue-uransa Vancouverissa 2010. On siinä yhdelle pelaajalle ihan riittävä panos Suomen maajoukkuee eteen ja kunnioita OJ:n päätöstä lopettaa pelaaminen maajoukkueessa, jos hän näin oikeasti haluaa tehdä.
 

Voittaja

Jäsen
Kaikkia mielenkiintoisia salaliittoteorioita ja muita on tässä jo viljeltykkin, ja onhan nuo osa ihan mahdollisiakin, mutta voihan tässä vain kyseessä olla yksinkertaisesti se että Jokista ei vain kiinnosta juosta maajoukkueen mukana aina jos kausi loppuu kesken. Pitää muistaa että seuraaviin Olympialaisiin on 4 vuotta, ja vielä ei ole edes tietoa pääsevätkö änärimiehet sinne vai ei, eli pitkä aika seuraaviin todella isoihin kisoihin. Jokakeväiset MM-höntsyt ei varmaan enää noilla kilometreillä kiinnosta joka kevät kun kuitenkin raskas NHL-kausi takana. Kun ilmoituksen tekee näin niin ei tarvitse keväällä kuunnella niitä naurettavia maan petturi -juttuja mitä täälläkin osa suoltaa kuola rinnuksilla. Jokinen on pelannut kuitenkin aika paljon maajoukkueessa ja minun mielestäni vielä ihan hyvinkin, eikä ole enää ihan nuorin jannu joten ymmärrän 100% jos haluaa keskittyä niihin tärkeimpiin, eli seurajoukkueeseen sekä perheeseensä.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK

Lazbourne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Satakuntalaiset ja Kanadalaiset
On totta, ettei Olli ole ollut läheskään aina maajoukkueessa sellainen johtava pelaaja mitä hänestä on Suomalaisten keskuudessa odotettu. Paljolti siksi, että pistesaldot NHL:ssä ovat olleet huippuluokkaa! Mutta OJ:n pelityyli vain on erittäin poikkeuksellinen, kun peilataan perinteisiin peliärakentaviin keskushyökkääjiin. Tehokas hän on silti useimmiten ollut myös maajoukkueessa pisteiden valossa.

Tuntuu uskomattomalta, että nykyisessä erittäin pikkutarkassa maajoukkueen rakentamisessa ja roolittamisessa ei pystytä rakentamaan Olli Jokiselle sopivaa ketjua! Kuitenkin kyseessä on ominaisuuksiltaan ylivoimaisesti Suomen potentiaalisin ja terävin maalintekijä! Selänne toki tekee edelleen (tosin ei näissä kisoissa) yleensä melko kovalla prosentilla maaleja paikoistaan, mutta ei hän pysty silti paikkoja enää itselleen juurikaan rakentamaan. Suomen huippuosastolta ei vaan taida löytyä OJ:n rinnalle sopivaa peliätekevää laituria Ville Peltosen lisäksi. Villen vauhti taas alkaa auttamatta olemaan turhan verkkaista, jotta hän pystyisi pelaamaan esim. ykkös-/kakkosketjussa OJ:n kanssa!

Kun Jokinen ilmoitti lopettavansa maajoukkue-uransa, tuli se toisaalta jonkinlaisena yllätyksenä. Mutta olihan se loppujen lopuksi ainoa oikea ratkaisu! Jos kyse olisi vain yksissä kisoista niin päätös tuntuisi ehkä vähän epäuskottavalta ja hätäiseltä, mutta kyllähän OJ:n kohtelu on ollut ala-arvoista liian usein!

Kiitos hienoista maajoukkuepeleistä OJ! Ja toivottavasti mieli vielä muuttuu! :) Joka tapauksessa Rangersissa riittää nyt haastetta. Toivottavasti menestystä tulisi jo tällä kaudella siellä!
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Tuollainen pelin jälkeinen lopettamispäätösten kuuluttelu on jotenkin keskenkasvuista touhua. Eikä toki OJ ole ainoa tähän syyllistynyt. Fiksumpi kaveri miettisi asiaa rauhassa, ja ilmottaisi sitten vaikka turha-Kurrille jossain vaiheessa. Jos turnauksesta jäi jotain hampaankoloon, niin mieli saattaa muuttua myöhemmin päinvastaiseksi, kun pöly on laskeutunut.

Eikä siinä, ei Olli enää nuori poika ole. Seuraavat olympialaiset ovat vielä aika kaukana, ja MM-kisat eivät välttämättä enää kiinnosta.
 

Tive

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tuollainen pelin jälkeinen lopettamispäätösten kuuluttelu on jotenkin keskenkasvuista touhua. Eikä toki OJ ole ainoa tähän syyllistynyt. Fiksumpi kaveri miettisi asiaa rauhassa, ja ilmottaisi sitten vaikka turha-Kurrille jossain vaiheessa. Jos turnauksesta jäi jotain hampaankoloon, niin mieli saattaa muuttua myöhemmin päinvastaiseksi, kun pöly on laskeutunut.

Eikä siinä, ei Olli enää nuori poika ole. Seuraavat olympialaiset ovat vielä aika kaukana, ja MM-kisat eivät välttämättä enää kiinnosta.

Vaikutti kuitenkin, että päätös oli pitkän harkinnan tulos, jopa parin vuodenkin ajan harkinnut, että jaksaako sinne Suomen joukkueeseen heittopussiksi lähteä?
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Eipä siellä olisi tarvinnut mitään torjua, jos OJ ei olisi paikoista maaleja tehnyt. Esim mainitsemallasi Lehtisellä oli ekassa erässä paikka tehdä, mutta tämä turisti ei yllätysyllätys saanut paikasta sisään, niin kuin ei koko meidän "ykköskenttä" turnauksen aikana. Lehtinen uhrautui lopussa, kiitos siitä kuitenkin, mutta muuten ei ollut mitään annettavaa joukkueelle.

Ylläriylläri taas kerran se nurkkapatrioottisuus paistaa niin että logiikkakin jää sivuun _jos_ Jere Lehtinen ei olisi torjunut kiekkoa, peli olisi ollut 4-4 jolloin Ollin maali ei olisi ollut voittomaali, joten Olli ei olisi voittanut peliä.

Juuri tällaisten pienten tapahtumien takia on lähinnä turhaa provoilua pitkään katkeroituneelta HIFK-leiriltä alkaa puhumaan yksin voittamisesta yms.

Mitä nyt Ollin NHL-uraan tulee, niin kannattaa nyt katsoa tilastoja ja muistaa ettei OJ ole ollut NHL:n huipulla pariin vuoteen, ilmeisesti ainoa asia mitä HIFK:n miehet haluavat muistaa on kaksi ~90 pisteen kautta työsulun jälkeen joita kukaan ei tietenkään ota pois mutta tosiasia on että tämän jälkeen miehen ura on ollut rajusti laskusuunnassa mistä kertoo jo paljon viimeaikaiset pelaajakaupat.

Jokinen lopetti huipulla kylläkin, kuten Koivu ei ole tajunnut tehdä.

Ja kerrotko sitten vielä joulukuun 2009 NHL-pelien perusteella miksi Koivun olisi pitänyt jättäytyä pois joukkueesta? Kuka olisi se parempi sentteri joka olisi pitänyt ottaa joukkueeseen?
Ei Suomella nyt ihan oikeasti ollut varaa ottamatta Koivua joukkueeseen.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olli Jokisen lopettamispäätös syventää kuilua entisestään, kun aletaan seuraaviin turnauksiin joukkuetta rakentamaan ja jos World Cup 2011 oikeasti pelataan, niin kyllä Suomen joukkue on todella kokematon ja silloin pronssimitali ei todellakaan tuntuisi näin vaisulta.

Mutta palataanpa Jokiseen. OJ teki nelosketjusta tuollaiset tehot ja olisi kahdessa ensimmäisessä ketjussa pelatessaan tehnyt vielä enemmän. Ei ketjuruletti olisi Suomen sijoitusta muuttanut, koska USA oli kertakaikkiaan liian kova, mutta jatkuvuutta maajoukkueeseen olisi saatu lisää, jos Jokinen, Hagman etc... olisivat olleet suuremmassa roolissa. Suomessa on liian vähän näin hyviä pelaajia ja Jalonen ei onnistunut Olli Jokisen tasoiselle pelaajalle löytämään sopivaa roolia. Lehtinen-Koivu-Selänne ketjusta Selänne oli ainoa, jolla oli enää hyökkäyspäässä annettavaa ja OJ tai M.Koivun ketjussa tehot eivät todellakaan olisi jääneet 0+2:teen, mutta jääräpäisesti tätäkin kokoonpanoa pidettiin hengissä, vaikka jo edellisissä kisoissa se oli aseeton. Nämä kisat olivat todellakin enemmän kultaisen ikäluokan kunnioitusta, kuin todellista menestyksen metsästämistä. Olisin minä edelleen S.Koivun tähän joukkueeseen valinnut, koska parempia ei yksinkertaisesti ole tarjolla, mutta Olisiko S.Koivun ja OJ:n roolit kenties voineet olla toisinpäin?
 
Olli Jokisen ilmoitettua maajoukkueuransa päättyneen, olemme siirtäneet Jokista ja lopettamispäätöstä koskevat viestit omaksi ketjukseen tuolta Koivu vs. Jokinen ketjusta. Otsikointi moderattoreiden.

Moderaattorit
 

pavol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, RoKi, SoPa
Olli Jokisen lopettamispäätös syventää kuilua entisestään, kun aletaan seuraaviin turnauksiin joukkuetta rakentamaan ja jos World Cup 2011 oikeasti pelataan, niin kyllä Suomen joukkue on todella kokematon ja silloin pronssimitali ei todellakaan tuntuisi näin vaisulta.

Ja tässä ei ole mitään pahaa.

Suomalaiselle kannattajakunnalle tekee äärettömän hyvää pari laihaa vuotta. Suomi ei kuitenkaan niin huono joukkue tule toivottavasti tapahtuvan nuorennusleikkauksen jälkeen olemaan, ettäkö b-sarja kutsuisi. Neljä vuotta aikaa kasvattaa uusia tähtiä.

Neljä vuotta aikaa ottaa vaikka jokaisessa mm-turnauksessa takkiin ja opetella pelaamaan ja ennenkaikkea neljä vuotta aikaa nuorilla jätkillä kasvaa siihen uuteen vastuulliseen roliin. Tähän ei eneää OJ:lla olisi venyminen riittänyt.
 

Wäinö#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks, Red Wings, Griffins
Taisi olla Ollin maajoukkueuran tärkeimmät maalit nämä kaksi ja todella loistavia ja hienoja maaleja olikin.

Kiitokset OJ:lle peleistä, harvoin natsasi maajoukkueessa, mutta kerrankin tärkeällä hetkellä. OJ on siitä ongelmallinen pelaaja, että hänen kanssa on vaikea löytä ns. kemiaa ja hän ei sitä yksin pysty tuomaan toisin kuin esim. Kapanen, M. Koivu, Filppula, tai Selänne, jotka voi heittä huoletta mihin ketjuun vain. Jokisella on aina ollut hankalampaa löytää sitä kemiaa ketjukavereiden kanssa.

Ja näissä kisoissa Jalonen epäonnistui lähes täydellisesti OJ:n roolittamisessa. Jostain käsittämättömästä syystä Lehtinen pelasi lopussa OJ:n tilalla yv:tä, eikä OJ:n rooli todellakaan ole missään nelosessa vaikka enemmän kuin hyvin ketju pelasikin. Esim. ketjussa Filppula-OJ-Hagman olisi voinut olla potentiaalia isompaankin vastuuseen.

Valitettava päätös Jokiselta lopettaa maajoukkuepelit, sillä vielä seuraavissa olympialaisissa olisi varmasti käyttöä ollut. Ehka seuraava valmentaja voi pään vielä kääntää, sillä sen verran heikoilta näyttää muuten.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Mutta palataanpa Jokiseen. OJ teki nelosketjusta tuollaiset tehot ja olisi kahdessa ensimmäisessä ketjussa pelatessaan tehnyt vielä enemmän. Ei ketjuruletti olisi Suomen sijoitusta muuttanut, koska USA oli kertakaikkiaan liian kova, mutta jatkuvuutta maajoukkueeseen olisi saatu lisää, jos Jokinen, Hagman etc... olisivat olleet suuremmassa roolissa. Suomessa on liian vähän näin hyviä pelaajia ja Jalonen ei onnistunut Olli Jokisen tasoiselle pelaajalle löytämään sopivaa roolia. Lehtinen-Koivu-Selänne ketjusta Selänne oli ainoa, jolla oli enää hyökkäyspäässä annettavaa ja OJ tai M.Koivun ketjussa tehot eivät todellakaan olisi jääneet 0+2:teen, mutta jääräpäisesti tätäkin kokoonpanoa pidettiin hengissä, vaikka jo edellisissä kisoissa se oli aseeton. Nämä kisat olivat todellakin enemmän kultaisen ikäluokan kunnioitusta, kuin todellista menestyksen metsästämistä. Olisin minä edelleen S.Koivun tähän joukkueeseen valinnut, koska parempia ei yksinkertaisesti ole tarjolla, mutta Olisiko S.Koivun ja OJ:n roolit kenties voineet olla toisinpäin?

Ja sitten palataan taas hieman faktoihin, se että on maajoukkueessa "nelosketjussa" ei varsinaisesti tarkoita vielä mitään koska maajoukkueessa harvemmin kuormitetaan kenttiä samalla tavalla kuin seurajoukkueissa.

Muistattehan että Jokinen pelasi alkuun ykkösylivoimassakin ja teki ne alkusarjan pisteensä siellä, mutta tasakentällisin koko kenttä ei saanut mitään aikaan ja sen takia sai myös vähemmän peliaikaa. Pappakentän ja Jokisen kentän tehot ovat aivan samat koko turnauksessa jos ei lasketa nyt mukaan pronssipeliä missä Jokinen sitten saikin maaliensa jälkeen heti lisää vaihtoja.

Jos katsotaan aikaa peliajan puitteissa, Suomen sentterit pelasivat
MKoivu 108min SKoivu 96 min Kapanen 84 min OJ 77 min eli minuuteiksi muutettuna 18, 16, 14 ja 13 min/peli ja tässähän pitää huomioida että SKoivu pelasi alivoimaa mikä oikeastaan selittää eron esim. Jokiseen.

Mitä tulee Hagmanin rooliin (huoh, HIFK-miehet näkevät vain punaista) mies pelasi 14:20 peliä kohden, vs. Selänne 15:05 tai Jere Lehtinen 14:07 eli eivät ainakaan pappaketjun pelaajat sitä Hagmanin peliaikaa vieneet.

Pappaketju ei tehnyt maaleja, mutta ei toisaalta kyllä sitten pahemmin päästänytkään niitä. Miksi kenttä ei tehnyt maaleja, johtunee monesta asiasta ja varmastikaan maalientekoa ei edistänyt pelaajien loukkaantumistilanne, mutta kuten pronssipelistä nähtiin, ei se silti toisaalta estänyt pelin viemistä vastustajan päätyyn, mikä on aina parempi vaihtoehto kuin se että vastustaja myllyttäisi Suomen alueella.

Eli tosiasiat nyt vain ovat että koko Suomen hyökkäyspeli tökki oikeastaan pronssipelin viimeistä erää lukuunottamatta, SKoivun kenttä ei missään vaiheessa saanut peliään toimimaan ja en itsekään ymmärrä miksei kokeiltu toisia ylivoimakombinaatioita koska oli jo pronssipeliin mennessä selvää ettei pappaketju itsessään saa mitään aikaan.
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Puskista tuli joo. Olisko mennyt sukset ristiin Jalosen kanssa?
No saapahan nuoremmat vastuuta tulevaisuudessa...

No juurihan Jalosella sorvattiin jatkosopimus, jonka kattaa kolmet seuraavat MM-kisat. Ilmoituksen ajoitus juuri tämän turnauksen loppuessa kyllä viittaa siihen, että OJ ei JJ:n johtamassa maajoukkeessa aio pelata.
 

Quethas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Suomen maajoukkueet, Tampere United
Suomella ei ole kovin montaa potentiaalista hyökkääjää, joten onhan OJ menetys. Aina ei ole Jokinen onnistunut Suomen paidassa, mutta välillä kuitenkin on. Eikä hyökkääviin rooleihin kovin montaa potentiaalisempaa vaihtoehtoa ole. Eikä myöskään maalintekijän rooliin. Noita maalintekijöitä Suomessa kun on riesaksi asti.

Toivottavasti OJ on mukana, kun seuraavan kerran kaikki parhaat jääkiekkoilijat kohtaavat.
 
Jokinen oli tässä turnauksessa J.Ruudun ohella Suomen paras hyökkääjä. Sinänsä ironista, että Jokinen pelasi todella vähän - vaikka oli yksi tasaisimpia suorittajia ja pelasi todella hyvin. Kruununa nää kaks häkkiä. Ja sääli, että Jokinen maajoukkuepelit lopettaa, mutta selkeästi siis jäi paska maku näistä peleistä, kun ei luottoa tullut.

Eipä kyllä ollut muutenkaan peluutuksellisesti kovin vahva esitys valmennukselta, mutta se onkin sitten eri ketjun aihe.
 

MAKE #89

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ollin päätös tuli minulle täytenä yllätyksenä ja olin aika sanaton kuullessani tästä, kuitenkin vasta 31-vuotias parhaassa iässä oleva pelaaja. Jännä juttu, että juuri tämän pelin aikana mietin, että ehkä nämä kaksi hienoa maalia kovaan paikkaan avaisivat Ollin peliä myös seuraavissa arvokisoissa, että mies voisi ottaa seuraavan askeleen maajoukkueen johtavana pelaajana. Ja sitten kävi näin.

OJ pelasi mielestäni ihan hyvän turnauksen eikä joutunut neloskenttään huonojen esitysten vuoksi. Jotenkin on aina jäänyt sellainen fiilis, että Ollille ei oikein koskaan löytynyt sitä sopivaa roolia maajoukkueessa. NHL:ssä kuitenkin ehkä 2000-luvun parhaita ellei paras suomalaishyökkääjä. Miehen kykyjä ja vahvuuksia ei vaan saatu hyödynnettyä leijonapaidassa parhaalla mahdollisella tavalla. Todella paljon mies on kuitenkin saanut kritiikkiä tälläkin palstalla, osan ehkä aiheestakin mutta paljon turhaakin. Nämä turhat vertailut Koivu vs. Jokinen ym. vaan lisäävät bensaa liekkeihin.

Jollain tavalla tuli tuon alkushokin jälkeen ihan hyvä fiilis tästä päätöksestä. Varmasti pitkän harkinnan tulos ja Ollin kannalta hyvä päätös. Jokista on kuitenkin aika paljon pompoteltu viime vuosina ketjusta ja pelipaikasta toiseen, huipennuksena ehkä neloskenttä vuoden 2010 olympialaisissa. Tätä Jokinen varmaan tarkoitti tuolla päätöksen voimistumisella kisojen aikana. Arvostukseni Jokista kohtaan ei vähene tippaakaan tämän päätöksen myötä. Mihinkään salaliittojuttuihin en tässäkään asiassa usko. Tyytyväiseltä Olli näytti pronssipelin jälkeen muiden Leijonien joukossa. Lähti ainakin tyylillä!

Kiitos Ollille maajoukkuepeleistä ja onnea NHL-uralle.
 

Tempura

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, Hämäläinen kiakko, Ässäsympatiat.
Lopettaa sitten Jalosen ajaksi, kokonaan, tai ei ollenkaan, niin kiitoksia vaan ruma-Ollille pronssista ja muutenkin hyvä nähdä miestä ratkaisupuuhissa vaikean kauden jälkeen. Calgaryssa ei niitä pinnoja napsunut (tolppia kyllä). Koko joukkuehan siellä Kipperiä/Giordanoa lukuunottamatta aika hyvin imi suolta, ja ratkaisuja oli tehtävä. Puolet fanikunnastakin kiljuivat Ollia jo tiimistä ulos, ja pettymyksekseen sai siirron Nykiin.

Maajoukkueessa palvellut erittäinkin uskollisesti, ja aina jotenkin pudonnut väliin tai ei ole saanut parastaan irti. Kiitoksia vaan miehelle tästä turnauksesta ja pelistä. Jos lopettaa, kunnioitan. Jos ei, en kunnioita yhtään vähempää.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
toivotaan että vielä kerran pelaisi edes yhden kauden Hifkissä.

Miksi KalPan mies Helsinkiin menisi? Lopettanee uransa Kuopion Scandicissa munasillaan.

Ensimmäinen ja viimeinen hieno matsi Ollilta Leijona-paidassa, siihen onkin hyvä lopettaa, niin jää kaikille hyvä mieli. Siellä kuitenkin lopetti Ollia huomattavasti suurempia Leijona-ikoneita, joten tarvinneeko OJ kuitenkaan omaa ketjua?

Kun HIFK:n miehet tykkäävät vertailla Saku Koivuun, niin olisin ollutkin Ollin vuoksi huolissani, jos sentteri parhaassa iässä ei pärjäisi veteraani-ikäiselle sentterille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös