Ilmoitukset
 • Nimimerkit Lätkäfani66 ja palli gunnar huilaavat viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkit peterra ja Teikel huilaavat viikon sääntöjen 9§:n perusteella.
 • Nimimerkki kiekko-ollie huilaa viikon sääntöjen 18§:n perusteella.
 • Nimimerkki Zemgod#28 huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.
 • Nimimerkki kausi huilaa kolme kuukautta sääntöjen 4 ja 6§:n perusteella. Aiemmat rikkeet samoista syistä vaikuttivat pelikiellon pituuteen.
 • Nimimerkki Taikajim huilaa kolme kuukautta sääntöjen 4, 5 ja 18 §:n perusteella. Aiempi rikehistoria vaikutti tässäkin tapauksessa.

Nimimerkki nahkis huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella.

Nyt vituttaa!

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Swearengen, 18.10.2011 klo 21.54.

 1. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ei ainakaan minulla. Mut yleinen käsitys tuo kai lienee, joten näytöt vastaan olisi kiinnostavia.
   
 2. Juzsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Real Madrid, Espanja, Raul
  Lainaus:
  Wirtanen ja Anttila mahtuisivat jokaisen liigajoukkueen 3-4 ketjuun ja olisivat siellä erittäin kovia vahvistuksia. Pääsääntöisesti nämä kaverit sitä roolia vetivät tai sitten olen katsonut pelejä kännissä. Pääsääntöisesti nämä kaverit vetivät kyllä alivoimaa, eikä ylivoimaa.
   
 3. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ihan oikein olet pelejä katsonut ja varmaan ymmärsit myös lukemastasi saman myös. Pointtihan oli, että Liigan kärkijoukkueet eivät ole tilanteessa, jossa Anttila pelaa yv-pakkina ja Wirtanen 2-sentterinä. Tilanne on Jokereissakin harvinainen, mutta jostain se kertoo, kun näin joudutaan joskus pelaamaan.
   
 4. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Missähän tuo on yleinen käsitys, että pikkuseurojen venäläispuurtajat tienaavat satoja tuhansia euroina? Kysyin sinulta faktoja, koska en ihan usko väitteeseen. Toki sen voi kuitata, että "yleinen käsitys kai lienee", joten se siitä.
   
 5. Juzsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Real Madrid, Espanja, Raul
  Lainaus:
  Siis nimenomaan en muista, että Wirtanen olisi 2ketjun keskellä viime kaudella pelannut kertaakaan. Anttila viivapelaamistakaan ei kyllä järin isoja muistikuvia ole, että tuskin siellä muutamaa hajavaihtoa useemmin kauden aikana on pelannut. Ne harvat tilanteet, joissa ovat saattaneet tuota roolia pelata onnistuisivat kyllä vallan mainiosti myös liigassa.

  Wirtanen ja Anttila ovat molemmat näyttäneet pystyvänsä liigan tasolla myös tekemään tulosta hyökkäyspäässä.
   
 6. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Itse muistaisin kaikilta päättyneiltä kausilta, paitsi ehkä ekalta Wirtasen joissakin otteluissa ihan nimettynä 2-senana. Voi olla väärä muistikuva, joten kolmosessa sitten. Anttila pelasi tällä kaudella Jokereissa yv-pakkina yhdessä ottelussa. Mun silmin vakavasti otettava KHL-joukkue ei voi olla tilanteessa, jossa Wirtanen pelaisi hetkeäkään 2-sentterinä tai Anttila viivassa yv-pakkina. Sen verran pitää olla enemmän kiekollista taitoa niin viivassa kuin hyökkäyksessä.

  Kannattaa katsoa isoa kuvaa. Jokerien 3-4 kentät ovat liigatasoa ja maalivahti samoin ykköstä myöten. Tämä ei ole sinänsä Jokerien syy tippaakaan, vaan tulos pelaajabudjetista. Suuri ongelma oli myös se, että tämän kauden 2-sena oli liigatasoa.
   
 7. yki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #NHL #Pens #Jokerit
  Lainaus:
  Kyllä oli muutamassa ottelussa Wirtanen nimellisesti kakkosketjun keskellä, eli muistat ihan oikein. Ja kun puhutaan siitä, että Jokerit ei saa olla tilanteessa, jossa Wirtanen on jotain muuta kuin nelosketjun sentteri, niin siinä ollaan asian ytimessä. Huolestuttavaa tässä on se, että viime kaudella useasti Jokerien sentterit olivat Regin - Niemi - Pihlström - Wirtanen. Ja kun Wirtanen tippui, oli reservissä sitten Mestistasoa oleva Hishon.

  Eli joukkueen rakentamisessa, varsinkin sentteristön, mentiin niin pahasti metsään, kuin olla ja voi. Tästä vedän itse sen johtopäätöksen, että tämä vaikutti myös laiturien pelaamiseen valitettavan paljon.
   
 8. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Huolestuttavinta tässä on se, että asiaa ei edes yritetä korjata.

  Virran poistuminen valmennuksesta on varmistunut.
  Virta siirtyy uusiin haasteisiin | Jokerit.com
  Raipe ja Jalonen sen sijaan jatkaa.
   
 9. arvee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Ducks, North Atlantic Hawks
  Minuakin harmittaa tuon vanhan irvistelijän Hannu Virran lähtö. Puolustus, sen valmennus ja peluutus ei ole ollut mielestäni Jokerien heikoin lenkki. Aika raju paljastus; tepsiläinen on alkanut tuntua oikeastaan Jokerilta.
   
 10. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Sinällään vituttaa, että Larsenin oikeudet menivät Ufaan. Tai vituttaa jos Larsen Ufaan päätyy pelaamaan, ja eiköhän hän päädy. Erkka taitaa alkaa ryöstämään näitä meillä onnistuneita pelaajia nyt sinne.

  Toisaalta Jokereilla ei ole budjettia palkata tuon tason pelaajia, vaan ne uudet pelaajat pitää löytää aina uudestaan. Eikä Jokerien kannata lähteä panttaamaan pelaajaoikeuksia. Siinä ei kerää arvostusta pelaajilta, vaan päinvastoin. Nyt saatiin sentään Jensenin oikeudet vaihdossa ja kaupantekijäisinä Erixon; molemmat 1. kierroksen varauksia.
   
 11. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Luulisi, että noista Larseniin vaihdetuista varatuista pelaajista ainakin toinen sitten siirtyisi myös Jokereihin pelaamaan. Tosin enpä ole ihan vakuuttunut, onko niistä kumpikaan mikään suoranainen vahvistus, mutta en myöskään kyseisiä pelaajia tunne oikeastaan millään muotoa paitsi tilastoista. Jos sieltä ei pelaajia tule ton kaupan kylkiäisinä, niin toivottavasti edes rahaa olisi liikkunut kunnolla. Menee muuten Jokereitten nykyinen touhotus Ufan kehittämiseen, kun sinne on jo lahjoitettu Virta ja nyt näköjään Larsen. Virta/Larsen kombo pitäisi realisoitua vähintään yhtenä oikeana vahvistuksena, joka tulee alkuperäisen pelaajabudjetin ulkopuolelta.
   
 12. Palokan Keisari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
  Lainaus:
  Molemmat olisivat varmasti vahvistuksia Jokereihin, ei epäilystäkään. Se on sitten eri asia onko toinen tai kumpikaan tulossa, mutta eikai näitä oikeuksiakaan ihan turhaan vaihdella.
   
 13. Satanelonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Koko palsta mennyt lukukelvottomaksi, kun samat nimimerkit itkevät päivästä toiseen samoista asioista. Huhut ovat absoluuttisia totuuksia, hyviä pelaajia ei enää tule, vaikka ei ensimmäistäkään hankintaa ole vielä julkaistu. Joukkue ei voi voittaa mitään, kun kukaan ei tule enää ikinä saamaan potkuja....
  Ja seuraavaksi voikin haikailla takaisin Liigaan.

  Pelottavaa, että kyseessä taitaa vielä olla ihan aikuisia kirjoittajia?
   
 14. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Jokerien minirosteri ei kestä yhtään vapaamatkustajaa, kyllä pitäisi olla selvä asia, jos olet edes auttavasti seurannut 3 edellistä kautta.
   
 15. Palokan Keisari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
  Lainaus:
  Kyse ei ole mistään itkusta vaan realismista. Jos vähintään Hishon (ja Niemi) eivät saa kenkää, ensi kautta on ihan turha lähteä pelaamaan. Näin yksinkertaista se on.