Nyt just vituttaa!

  • 2 616 238
  • 12 347

F#21

Jäsen
Jää on varmaan upeassa kunnossa huomenna, kun narrihöyryt ovat kyllästäneet ilmanalaa tänään koko rahan edestä ja huomenna peli alkaa jo klo 15. Kyllä meitä nyt hemmotellaan. Ai, että.
Tosin tuossa pelien välissä jää on todella vähällä käytöllä. Kyllä sen pitäisi jäätyä kunnolla siinä ajassa.
 

Vaakuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ja huomennahan se on jo klo 15.00 eli kaikki ajoissa hallille.

Tästä saisi hienon mutta traagisen lyhytelokuvan.

Mies saapuu perjantai-iltana Nordikselle IFK:n peliin ja huomaa, että piha on täynnä narreja. Vittu väärä päivä. Huomenna vasta. Seuraavana päivänä sama uudestaan. Piha on tyhjä ja hallista kuuluu hirveä meteli. Kaksi tuntia myöhässä.

Voisi käydä minulle.

Itsellenihän kävi edellisellä työsulkukaudella sellainen pienimuotoinen työtapaturma, kun lauantaina olin menossa HIFK:n kotiotteluun, että saavuin hieman myöhässä. Olin rehvakkaasti tulossa kello 1700 peliin, kun vieraaksi saapuu töpselit Mikko Koivun johdolla. Ihmettelin hallin pihalla kävellessäni, että miten parkkis on täynnä ja hallista kuuluu jo ääniä.

Selvis sitten sisään päästyäni, että matsi oli alkanut jo 1600. Mutta tästä en ollut huomannut mitään erityistä uutisointia missään ennen matsia.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Stadin kingit ottaa turpaan mediahypessä . Sinällään ei yllätä kun tietää toimittajien profiilit . Mutta vituttaa.
Mua vituttaa jonkin verran se, miten paljon naapurin venäläisjengi saa huomiota täällä IFK-osiossa. Voitais keskittyä ihan oman jengin sekä muiden liigajengien tekemisiin, eikä alasarjaporukoihin. Ei oikeasti kiinnosta narrien touhut, siksi ei haluaisi nähdä heistä keskusteltavan HIFK-osiossa.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Liiga-studio ja puhutaan jostain vitun tunkiomaan jämänarrien boomista. Hyi helvetti!

Kannattaa ostaa isot varastot rennietä, koska Jokerit on ennen pitkää taas Liigassa ja niistä puhutaan joka
studiossa.

Edit: Itse peukutan Jokereiden Liiga-paluuta ihan tunteiden takia. Viha, rakkaus, tulta, terästä, hevosia, harkimoita? Mutta rennietä varmasti kuluu.
 
Viimeksi muokattu:

Pate44

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, QPR, Leicester
Vituttaa että IFKta vastaan pelannut ”jumala-Olkinuora” on poissa ja Tapparaa vastaan pelaa tänään ”tommysalo-Olkinuora”
 

TheSirPena

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pentti Matikainen
YLE:ltä tuli juuri juttu Grönborgista. Siinä on kyllä raudanluja ammattilainen ihan medialle esiintymistä myöten. Menisi kai ennemmin johonkin kateusketjuun, mutta laitetaan nyt tänne paremman puutteessa.
 

Burnittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Blackhawks, Chiefs, Liverpool
Vittu tota sarjataulukkoa on ihan turha tuijotella ennen joulukuun loppua. Saatana 21-22 kaudella kahvara perseili vielä marraskuun lopussakin jossain sijalla 9. (voin olla väärässäkin) ja miten kävikään keväällä?

Joo on voittamisen kulttuuria ja tapolaa ja vittu ojamäkeä siellä. Ihan oikeesti mikä vittu tätä palstaa vaivaa?

Eilisessä pelissä pakisto mokasi 2x ja ei saatu millään sisään kun Liigan paras veska seisoi päällään toisessa päässä. Jumalauta viime syksynä ei saatu edes hyökkäyksiä aikaan ja eilenkin paikkoja tuli liukuhihnalta.

Ja vittu että ottaa päähän myös tuo ”pörrätään kulmissa”. Vittu kyllä ne ukot ajoi eilen maalille mutta Rubin peitti jokaisen mahdollisen riparin tai kauhoi sen mailalla alleen. Ässillä ei ollut ensimäisen erän jälkeen palaakaan, mutta meidän ukot eivät vaan saaneet millään sisään.

Välillä kun lukee tätä palstaa niin alkaa oikeasti mietityttämään, että ymmärtääkö 95% väestä täällä jääkiekosta mitään. @BOL saa kyllä kehut kun jaksaa analysoida tarkasti ja olla positiivinen. Mukavaa lukea kun joku täällä malttaa katsoa pelejä järjen kanssa eikä tunge heti vuorta perseeseensä kun vastustaja menee 0-1 johtoon.

Vittu hävetkää saatana.Joo ei tämäkään alkukausi ole mennyt aivan putkeen mutta kärkeen on 9 pistettä ja ollaan pelattu 3 peliä vähemmän. Yksi onnistunut viikko ja ollaan sijalla 1-3. Vituttaa lukea kun ei ole uskoa omiin ollenkaan. Saatana Lehterä meinasi eilen yksin ratkoa pelin! Ootteko te oikeesti IFK-faneja ollenkaan?
 

Burnittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Blackhawks, Chiefs, Liverpool
Väärin fanitettu?
Missä vaiheessa mainittu väärin fanittaminen?

Aika raskasta vaan lukea kun täällä vedetään ranteet auki joka asiasta, plus välillä tuntuu ettei osalla porukasta ole mitään hajua miten jääkiekkoa pelataan.

Toki mielipiteitä mahtuu maailmaan ja hyvä että on kriittisiäkin näkemyksiä, mutta täällä se homma menee jo yli. Kaikki ei kuitenkaan ole paskaa.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Toki mielipiteitä mahtuu maailmaan ja hyvä että on kriittisiäkin näkemyksiä, mutta täällä se homma menee jo yli. Kaikki ei kuitenkaan ole paskaa.
Kaikki ei ole paskaa, mutta IFKn urheilullinen menestys on pääsääntöisesti ollut täyttä paskaa. Siitä tämä kritiikki mielestäni kumpuaa. Kun tämä seura toivottavasti jonain päivänä alkaisi suorittaa resurssiensa edellyttämällä tasolla niin kritiikki varmasti vaimenee. Se saattaa vaan vaatia täydellistä siivousta organisaation urheilujohdon puolella mukaanlukien valmennus ja en ole ollenkaan varma ovatko hyvävelikerhon jäsenet valmiita tähän?
 
Suosikkijoukkue
HIFK, FLA
Toki mielipiteitä mahtuu maailmaan ja hyvä että on kriittisiäkin näkemyksiä, mutta täällä se homma menee jo yli. Kaikki ei kuitenkaan ole paskaa.
Kyllä niitä kehuja annetaan heti kun on aihetta. Tällä hetkellä Peltonen syöttää meille paskaa vaikka sillä on käytössä kultainen astiasto ja hopeiset ruokailuvälineet.
 

Schwein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Antero taas selostushommissa. Vittusaatana.

Paska keli vituttaa myös. Lenkille olisi tehnyt mieli, mutta kaatosade ja helvetinmoinen tuuli eivät houkuttele. (Lenkillä on mukava kuunnella matsia Ilmarin Pitkäsen selostuksella.)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös