Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Nolan Yonkman – makuupaikkoja luvassa

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana TaiDoumi, 18.05.2015.

 1. JJLehto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flyers, Eagles, Liverpool, Barca, Hawkeyes
  Minun silmiin nuo noi pelotevaikutteen turhuudet ovat akateemista pohdiskelua

  Edit. Lainataan vielä tähän erästä puulaaki-tason teemua (jota tekisi mieli uskoa)

  ”Sanoin Richardsonille heti, että nyt joku raja tähän, nyt saat maksaa tästä. Urani alussa ei ollut tätä instigator-sääntöä. Jos joku rotta veti minua poikittaisella mailalla niskaan, niin Winnipegissa joukkueen kovanyrkki Tie Domi seuraavassa vaihdossa maksoi potut pottuina. Ei hän kysellyt mitään vaan leipoi niitä turpiin. Ja se vähensi likaista peliä merkittävästi. Nyt pelaajat pääsevät livistämään rottamaisuudesta, kun eivät joudu maksamaan teoistaan. Se on mielestäni liigan suurin ongelma”, Selänne pamauttaa.

  ”Jos liigassa olisi vielä old time hockey –mentaliteetti, niin tuollainen Richardson miettisi muutaman kerran, ennen kuin vetäisi tuolla lailla. Hän tietäisi, että saisi turpaansa siitä. Mutta nyt jos joku tekee heille jotain, saavat nämä kovanaamat pitkiä pelikieltoja ja nämä muut saavat taklailla edesvastuuttomasti. Tämä Richardsoninkin homma oli ihan puhdas vahingoittamisyritys.”

  Koko tarina http://www.urheilulehti.fi/jaakiekko/selanne-tuohtuneena-”tassa-nhln-suurin-ongelma”
   
  Viimeksi muokattu: 14.01.2017
 2. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Todennäköisesti joku olisi kuollut kentälle jos hommaa ei tuolla tavalla hoideta, jollain olisi mennyt yli, ei edes välttämättä Finleytä kohtaan vaan ihan yleisestii lataus. Parempi näin ja on siistimpi tapa. Kai tuossa Yonkmanille annetaan pari peliä vaikka mielestäni riittää että ajetaan matsissa ulos..
   
 3. Marcus Juslin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Tappeluihin ei ollut kenelläkään järkeä lähteä heti taklauksen jälkeen, koska viiden minuutin ylivoima oli tulossa. Tosin ei sieltä mitään ylivoimaa sitten tullutkaan.

  Muistan kun Sami Helenius tuli kaudelle 03-04 Jokereihin, niin suomalaiselle jääkiekkoyleisölle TVssä ja lehdissä esiteltiin mitä tarkoittaa 'poliisi' ja mikä sellaisen pelaajan tehtävä jääkiekossa on. Täysin uusi juttu liigaan, jota valtaosa katsojista tuolloin vieroksui. No nyt väkivallan ihailuun liittyvä, NHLstä omaksuttu koodisto on normaalia ja ihailtua myös meidän sarjassa. Yoginkin nähdään tehneen kerrankin sitä työtä miksi hänet on tänne palkattu. Itse en NHLstä ole koskaan tykännyt, enkä tykännyt eilisestä tanssahtelustakaan. Enkä siitä, että ennen tappelua televisio-ohjaaja vuoronperään zoomaili tulevien tappelijoiden naamoja, tiesi mitä tuleman pitää, ja teki siitä mediashowta. Ja reiluun matsiin kuuluu, että hanskat heitetetään jäähän, eikö niin? Että verta tulee helpommalla? Miksi nyrkkeilyssä käytetään hanskoja? Ihan perseestä koko touhu!
   
 4. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Jääkiekkohanskat on vähän eriasia kuin nyrkkeilyhanskat. Ensin mainituilla kun tempaisee, niin naama on äkkiä aika paljon rumempi kuin paljain nyrkein.
   
 5. heki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Pelotevaikutus ja muutama fakta siitä:
  1. Mikään pelotevaikutus ei ole 100%
  2. Pelotevaikutus on silti olemassa, ja toimii parhaiten likaisiin rottapelaajiin (jotka eivät ole hyviä tappelemaan)
  3. Aina voi myös käydä huono tuuri ja loukkaantua ns. puhtaasti taklauksesta tai vahingossa

  Itse olen aivan varma, että Jyp hyötyy siitä, ettei vähintään osa rottailuista jää pois. Näin ollen riski loukkaantumiselle pienenee, vaikkei täysin menekään pois.
  Finleyn taklausta pitää analysoida myös siitä näkökulmasta, että itse taklaus on kuitenkin puhdas, ja kuuluu ns. peliin. Ei tähtipelaajia voi mitenkään siltä suojella, että niitä ei ollenkaan taklattaisi.

  Yonkman hoiti hommansa tyylikkäästi. Ne, ketkä puhuu jostain show- tappelusta, ovat pihalla kuin lumiukot.

  Minusta tavallaan molemmat pelasi kuten pitääkin, sekä Finley että Yonkman. Finleyn piti taklata tuossa tilanteessa, ja sen mies teki puhtaasti. Suuri tekijä on todella paska syöttö Milikille. Toivottavasti mies toipuu nopeasti. Yonkman tosiaan teki sen, mitä piti, ja vielä pisteet siitä, että veteli Finleyn kanveesiin ja näytti todella, kuka on isäntä. En muuten usko, että kovin moni jatkossa haluaa kohdasta Yonkmanin tappeluilmeen ja asennon - sellainen myrskyvaroitus eilen tuli. Kunnon Ivan Drago meininki äijällä päällä.
  Todella harmi, että tuli loukkaantuminen. Ilman sitä, hieno kiekkopeli. Tunnetta liiga kaipaa, sitä saatiin oikealla tavalla eilen (pl. loukkaantuminen).
   
 6. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, #43, Bruins
  Lainaus:
  Tästä täysin samaa mieltä, näin se menee. Hyvä kirjoitus kokonaisuudessaan.
   
 7. Pottakameli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Miehen olemus ja elekieli on kyllä aina semmoinen rauhallinen ja ilman mitään turhaa uhoamista. Sama tuossa tappelussa ja ennen sitä. Ei paljoa ilme värähdä.
   
 8. JypFabu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp
  Minä annan Yonkmanille pisteet siitä, että mies keskittyy pelaamaan ja auttamaan joukkuettaan. Se on miehekästä. Raameillaan hän voisi aiheuttaa helpostikin samanlaisia muka vahinkoja "puhtailla" taklauksilla, jos päässä olisi pelkästään kusta. Mikään muistutus ei tule estämään Finleytä hakemasta seuraavaa vastustajan kärkipelaajaa muka vahingossa "puhtaasti" , koska liiga ei omaa auktoriteettia sanoa mitä mieltä asiasta on. Jaarittelu pään ja niskanseudun vammojen vakavuudesta ja toiveet pelaajien toistensa kunnioituksesta eivät vaikuta, jollei liiga itse halua vaikuttaa. Vaikuttaa voi ainoastaan moisen idiotismin kitkemisellä sanktioin, vain sillä tyhmempikin oppii, kun palkkapussi laihtuu, eikä pelaamaan pääse.
   
 9. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Nuo Miklik'n mahdolliset pään ja niskan alueen vammat johtuvat pään osumisesta jäähän, ei todellakaan itse taklauksesta. Eipä liiga voi, eikä edes pidä tuollaisiin vahinkoihin/tapaturmiin puuttua.

  Yogilta tosiaan hieno koodiston mukainen reaktio, harmi vain ettei tuota liigassa laskettane spontaaniksi tappeluksi, vaikka ilmiselvä syy-seuraus suhde näkyykin.
   
 10. Fironic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Anaheim Ducks
  Lainaus:
  Boldaus oma. Ottamatta taklauksen puhtauteen kantaa: ei todellakaan pitänyt.

  Finley lähti painottomalta puolelta poikittaisliikkeeseen tarkoituksenaan lanata Miklik levyksi. Finleyn tehtävä olisi ollut pudottaa alaspäin ja sulkea potentiaaliset syöttölinjat pois. Hänen ei pitänyt lähteä hakemaan kentän poikki megapommia sillä uhalla, että taklaus ei osukaan, jolloin JYP olisi päässyt ylivoimahyökkäykseen.

  Ymmärrätkö mitä tarkoitan? Ehkä suotta takerrun sanamuotoihin, mutta jotenkin särähti korvaan tuo. :)
   
 11. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Niin ei kai kaikkien pidä pelata sitä trappia, tässä haettiin aktiivisempaa lähestymistapaa ja onnistuttiin taklaamaan puhtaasti. Mielelläni itse katson tätä aktiivisempaa, joskin harvinaisempaa (liigassa) pelitapaa kuin aikaista trappia. Valitettavasti Miklik'n alastulo oli pääedellä jäähän.
   
 12. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Ja sieltä napsahti tuomiot tappelusta. Oikeat ja linjan mukaiset tuomiot nuo on, niin perseestä kuin liigan säännöt näissä tappeluissa onkin. Lainaus:
   
 13. inkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kotka Rankki ohutta yläpilveä
  Ei huvittanut, ei noussut adrenaliinit - Jypin voitosta kylläkin. Mutta kiva oli tutustua ns. aktiivifanin ajatusmaailmaan tämänkin palstan välityksellä.
   
 14. Tj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Melchester Rovers
  Odotettu, mutta harmi, Pelicansia vastaan olisi Yonkmania tarvittu.
   
 15. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, #43, Bruins
  Sieltähän ne odotetut yli sensitoituneet tuomiot sitten tuli. Liiga, imekää pillillä ****aa.
   
 16. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Lainaus:
  Seurat on halunnut tämän linjan ja sillä mennään.
   
 17. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, #43, Bruins
  Lainaus:
  Kai minä nyt sen tiedän. Minun ei tarvitse sitä kuitenkaan henkilökohtaisesti ymmärtää ja hyväksyä.
   
 18. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Lainaus:
  Kyllä ja olen samaa mieltä, mutta en syyttäisi liigaa ja sen kurinpitoa, vaan seuroja.
   
 19. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & Ben Bloodin vlogit
  Lainaus:
  Allekirjoitan kokonaan! Hyvä kirjoitus.
   
 20. JJLehto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flyers, Eagles, Liverpool, Barca, Hawkeyes
  Tuolla ylempänä linkittämäni Selänteen kommentti sopii hyvin myös Liigaan. "Sääntöjen puitteissakin" voidaan edelleen ajella kavereiden leegot jäälle hyvillä mielin, mutta auta armias jos lähdet tekijää kurmuuttamaan, se vasta rikollista onkin. Sampo ja systeemi ovat ne heikoimmat lenkit täällä.
   
 21. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Lainaus:
  Sampo toteuttaa vain valittua linjaa ja hyvin on viimeaikoina toteuttanutkin. Ei ole Sampon vika, että liigan säännöt on mitä on, vika on seuroissa. Sampo hoiti työnsä hyvin ja tuomio oli linjassa aiempiin.
   
 22. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Ei mitään yllättävää näissä tuomioissa. Tämän tiesi jo etukäteen. Tämä on valittu linja ja sillä mennään. Muistetaan tämä asia seuraavissa vaaleissa.
   
 23. david Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Sinänsä kuitenkin hauskaa, että valittua linjaa ei toteutettu Finleyn taklauksen suhteen. Noista on tullut aiemmin 10/10 ulosajo ja tod. näk. Sampolta lisää päälle.
   
 24. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Niissä on ollut rike. Tuossa tilanteessa ei ollut.
   
 25. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Lainaus:
  Ei puhtaista taklauksista ole mitään tullut, vai onko sulla osoittaa jotain väitteesi tueksi.