Nimeni on Bond, James Bond

  • 1 173 492
  • 32 883

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Tämän päivän pelleily jää paitsioon ihan siksi että voin valmistautua huomisen THE Kohtaukseen.
 
Suosikkijoukkue
Colorado, Toronto, sympatiat Krakenille
En oleta, että se nousee kaikkien suosikkilistalle, mutta "ala-arvoista kuraa" ja "hirveää paskaa" -tyyppiset heitot, vaikka olisivatkin vitsinä tai trollausmielessä heitettyjä, vaikuttavat vahvalta ylireagoinnilta ja saavat epäilemään, että henkilö ei ole edes yrittänyt ymmärtää näkemäänsä. Avoin, vastaanottavainen mieli ja ripaus hyvää tahtoa ovat usein pettämätön resepti.
Juuri näin. Itseltäni on vielä vanha Casino näkemättä ja tänäänkään ei kunnolla kerkeä, mutta silti ei tulisi mieleeni keihästää kyseistä filkkaa haaroihin vain siitä syystä, että yleinen maine on huono ja pätkä ei kuulu viralliseen kaanoniin.
 
Suosikkijoukkue
Colorado, Toronto, sympatiat Krakenille
Tämän päivän pelleily jää paitsioon ihan siksi että voin valmistautua huomisen THE Kohtaukseen.
Et ole muistaakseni avauksessa siinä kohtauksessa, mutta tietysti hyvä, että joku on valmiina hyppäämään kehiin, jos toinen kaveri loukkaantuu esimerkiksi venytyspenkissä tai muussa kuitenkin hyvin todennäköisesti vaarattomassa laitteessa.
 

Waluigi

Jäsen
Osa tämän pääsarjan hienoutta on nämä tiistai-illan kohtaamiset jumboja vastaan, joissa odotukset ovat nollassa ja voitettava on vähän. Silti sitä raahautuu hallille. Odottaen jopa. Fiilis nousee kuin itsestään. Pelipaita on päällä, ottelujuomatkin kylmässä.

Murisisi jo.
 

Löysäranne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Oranje
On jotenkin kohtalon ivaa, että kesäloman eilistä alkamista juhlistaa nimen omaan tämä mestaristeos. Olin vielä päivällä siinä virheellisessä uskossa, että tänään nähtäisiin Conneryä, Largoa, Dominoa, Fionaa ja Vargasta. Ei siinä, täytyy yrittää koota itsensä ja olla taas avoimin mielin.

Olen edelleen muuten sitä mieltä, että ensi kesän matsit pitäisi näyttää sattumanvaraisessa järjestyksessä. Nelonen voisi vaikka edeltävänä viikonloppuna järjestää äänestyksen "minkä bondin haluat nähdä ensi ti ja ke?", alustana voitaisiin käyttää vaikka kierrätyskeskusta, jos oma osaaminen ei riitä. Esitettävä matsi julkistettaisiin vaikka paria tuntia ennen, jotta täällä ehdittäisiin käymään pelikuviot läpi.
 

Waluigi

Jäsen
Tämä sopisi muuten hyvin No Time To Dien "30 vuotta myöhemmin" -loppukohtaukseksi. Se mitään poksahtanut, siirtyi vain eläkkeelle.

Toki tunnelma noin muutoin voisi olla hiukan uudistettu pl. Debussyn laulattaminen.
 

WildCore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Pystyykö tämä Bond tekemään ollenkaan niitä ”likaisia” töitä, joita täytyy tehdä jotta Kuningattaren valtakunta pysyy turvattuna? Jätkä asuu kartanossa jossa on palvelijoita, niin veikkaan että James ei itse tartu kylmään teräkseen vaan palvelijat suorittaa kaikki tapot.
 

Löysäranne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Oranje
Tämähän on tavallaan ihan hauskaa seurattavaa! Seurantaan hiukan niukasti aineksia, kun Bond-toisteisuudet puuttuvat.

Bond, Ashanti-kapinan sankari (kapina oli 1874), Leninin tapaaja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös