Nimeni on Bond, James Bond

  • 1 163 697
  • 32 751
Suosikkijoukkue
HIFK
Jotenkin huvittavaa, kun Melina ei osoita mitään kiinnostusta Jameksia kohtaan koko aikana, vaan haluaa vain päästää ilmat pihalle vanhempiensa tappajasta, mutta on heti mustasukkainen, kun Jaska poistuu hallilta kreivittären kanssa.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Eilös Melinassa ole vähän samaa näköä kuin Mariassa
 

Liitteet

  • download.jpeg-5.jpg
    download.jpeg-5.jpg
    6,5 KB · kertaa luettu: 120

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus

WildCore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Entiselle agentille on sattunut melkoisen räikeä etikettivirhe. My god, mikä moukka!

@Roger Moore ei takuulla olisi tehnyt noin karkeaa mokaa.
@Roger Moore taitaa olla lähdössä ihan paikanpäälle selvittämään kollegan töpeksintää. Eikä taida olla ihan eka kerta niin kuin ollaan kesän dokumenteissa nähty.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Eilinen jälkilähetys Erittäin salaisesta antoi paljon pohdittavaa. Ensinnäkin olen hieman huolissani Q-osaston työmoraalista. Yhtenä hetkenä kaikki tekevät töitä tunnollisesti, mutta siinä samassa, kun Q ja Bond menevät suorittamaan videotarkistusta, koko muu porukka yhtä pelaajaa lukuunottamatta suoristaa selkänsä ja lähtee pukukoppiin. Kun Karen tuo Jameksille ja Q:lle urheilujuomaa, nähdään, että ketään ei ole enää paikalla ja valot on sammutettu, joten Q toteaa: "Säkin voit lähteä, mä lukitsen ovet."

Videotarkistuksesta puheenollen: miten tilannehuone on yht'äkkiä Lontoossa eikä Torontossa? Tietysti kyseessä voi olla London, Ontario, jossa mm. Nazem Kadri on syntynyt. Se selittäisi asiaa. Liiga on selvästi hajasijoittanut toimintojaan muillekin paikkakunnille.
 

redpecka

Jäsen
Ai että tämä Kuuraketin alkukohtaus on timanttia.
Pakko kyllä nostaa hattua tämän ranskalaisen köyhän miehen Pentti Linkolan edessä kun yrittää pelastaa mapalloa, mutta miksi helvetissä se tekee alussa näin järisyttävän mokan, että kun tuleekin toisiin ajatuksiin moorakerin antamisesta briteille niin kaappaa sukkulan ja näin saa varmasti kaikki agenttijärjestöt kannoilleen. Pentti ei olis ikinä tehnyt näin vaan todennut että moka mikä moka, mutta rakennetaan uusi tai yritetään selvitä pienemmällä kalustolla, kunhan operaatio ei vaarannu. Yksi tyhmimmistä pahiksista tämä Drax.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Pakko kyllä nostaa hattua tämän ranskalaisen köyhän miehen Pentti Linkolan edessä kun yrittää pelastaa mapalloa, mutta miksi helvetissä se tekee alussa näin järisyttävän mokan, että kun tuleekin toisiin ajatuksiin moorakerin antamisesta briteille niin kaappaa sukkulan ja näin saa varmasti kaikki agenttijärjestöt kannoilleen. Pentti ei olis ikinä tehnyt näin vaan todennut että moka mikä moka, mutta rakennetaan uusi tai yritetään selvitä pienemmällä kalustolla, kunhan operaatio ei vaarannu. Yksi tyhmimmistä pahiksista tämä Drax.
Olen eri mieltä. Mielestäni Drax teki, kuten kunnon GM:n kuuluukin. Muistetaan nyt, että antijameksien jengi ei suunnitellut kesäistä viikonloppureissua mökille, josta voi aina piipahtaa lähikauppaan tai ABC:lle hakemaan lisää evästä tai uuden kaasupullon grilliä varten. Team Drax oli lähdössä avaruuteen pitkäksi aikaa. Avaruusasemalle piti rahdata herrarodun alullepanijat - panijat, tsih! -, myrkkykaasupallot, asemasta huolehtivat teknikot, stormtrooperit siltä varalta, että jenkit tai neukut saavat vihiä suunnitelmasta, sekä luonnollisesti valtava määrä safkaa. Eihän vieraissa pelattavaan Stanley Cupin seiskafinaaliinkaan lähdetä sillä asenteella, että lentoyhtiö toimitti meille tilattua huomattavasti pienemmän suihkarin, mutta nou hätä - jätetään nelosketju himaan, kun ei se kuitenkaan montaa minuuttia pelaa, tai jätetään pari mailapakettia pois, kun koneen ruuma on yllättävän pieni. Uutta avaruussukkulaakaan ei rakenneta päivässä tai parissa, joten varaluistinten varaluistimet oli pakko hankkia.

Tietysti voi kysyä perustellusti, mikä esti tekemästä yhdellä sukkulalla pari reissua. Tähänkin on helppo keksiä useita vastauksia. Ensinnäkin sukkulan paluu maan pinnalle olisi voinut herättää enemmän huomiota kuin sen poistuminen maan kamaralta. Lisäksi se olisi pitänyt roudata takaisin keskelle Brasilian viidakkoa. Vaikka sukkulat saatiinkin ensimmäisellä kerralla perille kenenkään huomaamatta, tuuri saattaa loppua joskus. Aikataulu olisi tietysti mennyt täysin uusiksi, eikä se ole tuon kokoluokan projekteissa koskaan hyvä asia, vaikka ei olisikaan tilivelvollinen muille kuin itselleen.

Entä mitä kamaa tai mikä osa henkilökunnasta olisi jätetty maahan odottamaan seuraavaa lähtöä? Olkoot alaiset miten uskollisia hyvänsä, niin saattaa se hieman harmittaa ja synnyttää pahaa verta, kun pomo ja lähimmät työkaverit nostavat kytkintä ja itse jäät alas tuijottelemaan loittonevia savuhattaroita etkä tiedä, kauanko joudut odottelemaan. Jos taas orkideapallot olisi jätetty, olisi otettu tarpeeton riski, että joku keskimääräistä hönömpi alainen menee tökkimään palloa, minkä jälkeen ei olisikaan enää ollut ketään, joka olisi pitänyt hakea avaruuteen. Olisiko tällöin myöskään saatu kaasutettua koko ihmiskuntaa? Luultavasti ei.

Missä Drax sitä vastoin menetteli kyseenalaisesti, oli Jameksin houkutteleminen valetemppelissä sijaitsevaan tukikohtaan. Jos Jaska olisi saanut veneillä joella tai hortoilla viidakossa vapaasti ilman, että naisassari erikseen vinkkaa seuraamaan sisälle, tukikohta olisi suurella todennäköisyydellä jäänyt piiloon Moonrakerien lähtöön asti. Sitten olisi ollut ihmiskunnan kannalta myöhäistä. Jostain syystä pahakeisarit syyllistyvät kyseiseen virheeseen kukin vuorollaan.

Onneksi Jameksi ja Holly kuitenkin pääsivät sotkemaan Draxin kuviot. Muuten emme mekään olisi tässä kirjoittelemassa, vaan olisimme joutuneet orkideoiden uhreiksi - tai jos emme itse, niin vanhempamme.
 

redpecka

Jäsen
Olen eri mieltä. Mielestäni Drax teki, kuten kunnon GM:n kuuluukin. Muistetaan nyt, että antijameksien jengi ei suunnitellut kesäistä viikonloppureissua mökille, josta voi aina piipahtaa lähikauppaan tai ABC:lle hakemaan lisää evästä tai uuden kaasupullon grilliä varten. Team Drax oli lähdössä avaruuteen pitkäksi aikaa.
En silti ymmärrä alkuperäistä ratkaisua laittaa yhtä bussia menee toiselle puolelle planeettaa kun on just tärkeä turnaus alkamassa. Tai jos nyt tuli joku väärinkäsitys toimistolla ja joku kesäharjoittelija lupasi kalustoa kaverille niin olisko voinut ihan vaan soittaa, että hei, se on Drax täällä, laitettiin vahingossa väärä bussi teille, voitteko palauttaa?

Toisaalta otan vähän sanojani takaisin: Drax ei ole yksi tyhmimmistä GM:istä (vaikkakin top 35 silti) vaan hän nyt vaan sattuu olee vähän megalomaaninen, antisosiaalinen, epävakaalla persoonallisuudella siunattu sosiopaatti, kontrollifriikki ja narsisti. Mutta jotkuu nyt vaan on sellasia ja heidänkin kanssa on pakko yrittää tulla toimeen kun pelaavat samassa sarjassa.
 

hooceebruins

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, Janette Lepistö

WildCore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна

Waluigi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tänään pelataan taas, ja ennakosta tuli aika pitkä, joten ei jätetä sitä viime tippaan.

Mies ja kultainen ase oli menestynyt niin huonosti, että organisaatiolta vaadittiin nyt todellista onnistumista. Asiaa ei auttanut se, että tuottajakaksikko Saltzman & Broccoli oli ilmiriidoissa. Saltzman oli suurissa taloudellisissa vaikeuksissa mm. epäonnistuneiden ja/tai toteutumattomien elokuvahankkeiden ja liiketoimien takia. Hän yritti tarjota omaa osuuttaan Bond-tuotannossa velkojensa pantiksi, mutta Broccoli ei antanut tähän lupaa. Kostoksi Saltzman ei antanut lupaa alkaa valmistella seuraavaa Jameksin matsia.

Danjaq ja United Artists olivat solmineet sopimuksen, jonka mukaan Jameksin piti hypätä kaukaloon 18 kuukauden välein tai muuten Danjaq voisi menettää tähtensä UA:lle. Saltzman harasi edelleen vastaan eikä myöskään suostunut siihen, että Broccoli olisi ostanut hänen osuutensa. Lopulta mies suostui myymään osuutensa suoraan UA:lle. Broccoli oli aluksi kauppoja vastaan, mutta myöntyi lopulta pitkin hampain, kun Saltzman oli saanut vastatarjouksen myydä oikeutensa kilpailevalle studiolle, Columbia Picturesille.

Tämän jälkeen ongelmia tuotti ohjaajan saaminen. Guy Hamilton, joka oli ohjannut kolme edellistä Bond-dokumenttia sekä Kultasormen, oli hankittu jälleen ohjaajaksi, mutta hyppäsi toiseen leiriin saatuaan tarjouksen vuoden 1978 Teräsmiehen ohjaustyöstä, joka tosin meni lopulta sivu suun. Steven Spielberg tarjosi palveluksiaan, mutta Broccoli piti tätä vielä liian kokemattomana. Spielberg ohjasi tuolloin Tappajahaita, joten mies olisi voinut saada tililleen hattutempun: kolme Jaws-aiheista dokumenttia. Lopulta valinta osui Elät vain kahdesti -ohjaajaan Lewis Gilbertiin.

Ian Fleming oli antanut luvan käyttää ainoastaan pelikirjan otsikkoa mutta ei sisältöä, koska piti laatimiaan taktiikoita niin surkeina. Niinpä useita eri pelisuunnitelmia laadittiin, ennen kuin päädyttiin lopulliseen. Yhdessä luonnoksessa kansainvälinen terroristijärjestöjen liittouma olisi hyökännyt SPECTREn päämajaan Norjassa, syössyt Blofeldin vallasta ja yrittänyt sen jälkeen tuhota maailman laukaisemalla ydinohjuksia sukellusveneestä öljykentille. Hmm, kuulostaa tutulta. Toisessa taas Jameksi ja Tatiana Romanova olisivat jälleen lyöttäytyneet yhteen estääkseen SPECTREä kaapaamasta ydinsukellusvenettä Hugo Draxilta. Tässä vaiheessa kuvioihin ilmaantui jälleen kerran ystävämme Kevin McClory, joka ilmoitti, että ette muuten käytä SPECTREä ettekä Blofeldia tai raastuvassa tavataan. Niinpä kaikki viittaukset mainittuun organisaatioon ja pelaajaan poistettiin.

Kenraali Gogol ja Anya Amasova hankittiin kokoonpanoon, koska Broccoli halusi kasvattaa katsojalukuja ja laajentaa fanituotemyyntiä Neuvostoliiton puolelle. Broccoli näytti vanhaa Jameksin matsia muutamille venäläisille, jotka pitivät näkemästään, mutta totesivat, että “Ei tällaista voi näyttää kotipuolessa, kun meikäläiset kuvataan niin huonossa valossa.” Broccoli päätteli, että tarvitaan pelaajia, jotka eivät ole sankareita eikä yksiselitteisesti konnia, vaan jotain siltä väliltä.

Broccoli olisi halunnut joukkueeseen tohtori Holly Goodheadin, mutta tämä oli päättänyt pitää välivuoden. Anya Amasova liittyi joukkueeseen vain neljä päivää ennen harjoitusleirin alkua ja olisi tyytynyt miten pieneen jääaikaan hyvänsä, mutta onnistui heti nappaamaan itselleen paikan ykkösketjusta.

Ottelutapahtuma oli kasvanut niin isoksi, että isoinkin jäähalli oli liian pieni Liparukselle. Niinpä maaliskuussa 1976 aloitettiin 007 Stagen rakennustyöt. Kustannukset olivat 1,8 miljoonaa dollaria. Hallin rakentaminen viimeisteltiin valtavalla, noin 5,5 miljoonaa litraa - 5500 kuutiometriä - vetävällä vesialtaalla. Rakennuksesta tuli niin iso, että iäkäs, silmäsairaudesta kärsinyt kuvaaja Claude Renoir - kuuluisan maalarin Pierre-Auguste Renoirin pojanpoika - ei kyennyt enää hoitamaan paikan valaistusta omin neuvoin, joten Stanley Kubrick kävi hallilla salaa neuvomassa, miten valaistus kannattaa järjestää. Kubrickin tytärpuoli puolestaan suunnitteli Jawsin legendaariset hammassuojat.

Amerikkalaisen sukellusveneen kippari on seuraavina viikkoina useaan otteeseen kaukalossa, mm. Willard Whyten avaruustutkimuskeskuksessa sekä NASA:n otteluiden selostajana Houstonissa.

Viinipullo-/viinilasimies esiintyy tänään viimeistä kertaa tällä kaudella. Kun Lotus nousee vedestä, nähdään rannalla myös vaaleatukkainen pikkulapsi osoittamassa sormella merelle päin. Kyseessä on Jawsin poika.

Max Kalba oli pelannut Columbon kanssa Viulunsoittajassa katolla sekä Hugo Draxin kanssa Shakaalissa ja jatkoi tämän jälkeen vielä Viimeiseen ristiretkeen. Baarimikko on Octopussystä tuttu Sadruddin.

Sardinialaisen hotellin respa on sama daami, joka onki Jameksin ylös merestä ja pääsi tämän kanssa vällyjen väliin Älä kieltäydy kahdesti -dokumentissa. Strömbergin palkkalistoilla pelaava Naomi nähdään parin viikon kuluttua Casino Royalessa pelattavassa tähdistöottelussa. Naomi - päinvastoin kuin ohjaaja Guy Hamilton - kieltäytyi paikasta Teräsmiehen jengissä, koska halusi pelata Jameksin matsissa. Naomin haastattelut tulkkaa englanniksi Barbara Jefford, jonka äänirooleihin kuuluu myös Tatiana Romanova sekä eräs vajaan kuukauden kuluttua nähtävä hoitaja Shrublandsin parantolan suihkussa.

Pyramidien luona pelattavan vaihdon - ennen kuin Jaws tiputtaa Fekkeshin - selostaa tuleva Blofeld/Dikko Henderson. Fekkesh nähtiin tällä kaudella Vaaran vyöhykkeesä Tangerin poliisipäällikkönä. Olisi kannattanut pysyä siellä eikä vaihtaa lähtöpaikkaa Kairoon.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Seuraava teksti on suorastaan, no häpeällinen verrattuna mitä @Viherpuiston Ruoska julkaisi. Tämä oikeuttaa oikeastaan vain paikan metsänlaidasta, häpeämästä. Mutta menkööt nyt



On taas uusi viikko ja upouudet kujeet. Viime viikko oli varsin kovaa tykistystä, jolloin tasan viikko sitten tuli se Ultimaattisesti paras ja kovin Erittäin Salainen. Onneksi täällä palstalla on tietämystä, kun kanssani samaa mieltä oli @WildCore. Viikko päätettiin, no Kuuraketin puikoissa.

Siinä missä keskiviikkona oltiin todella korkealla, maapallomme rajojen ulkopuolella, ollaankin tänään sitten aika paljon matalammalla. Menemme ihan pinnan alle. Tosin piipahdettiinhan sitä tiistainakin syvällä, mutta tänään menemme vielä syvemmälle.

Jälleen tänään ollaan käsitteillä tulevaisuuden kanssa, ties miten mones kerta tänä kesänä, kun näissä näytelmissä otetaan tulevaisuuden asiat framelle. Tällä kertaa vastustajalla on tarkoituksena tuhota nyky sivilisaatioita ja rakentaa uutta ja uljasta, meren pohjaan. Ehkä tulevaisuudessamme, meillä on useita kaupunkeja rakennettu merenpinnan alle. Siellä on varmaan hyvä ja mielenkiintoinen asua. Ei ainakaan pitäisi helteiden vaikuttaa. Saammepa nähdä miten meidän käy.



Mutta joo, sitten asiaan. Homma lähtee liikkeelle, kun kesän päätähti on viettämässä lomaa Itävallan Alpeilla. Lähdettyään mökin lämmöstä, saa hän peräänsä julmat tappajat. Tappajia onkin avustanut juuri hoideltu daami. Alkaa henkeä salpaava, huima takaa-ajo laskettelurinteillä. Takaa-ajon tuoksinassa yksi takaa-ajaja saa surmansa.

Hommaan saadaan vauhtia, kun sekä Brittien, että Neuvostoliittolaisten sukellusveneet katoavat mystisesti, eikä kukaan tiedä mihin. Britit lähettävät Bondin selvittämään asiaa, ja Neuvostoliittolaiset puolestaan XXX:n ( Amasova ) He tosin eivät aluksi tiedä sitä, että tulevat vielä tekemään yhteistyötä. Aluksi kumpikin yrittää tietenkin saada hankittua mystistä laitetta, jolla on ilmeisesti pystytty tutkimaan sukellusveneiden liikkeitä ja siten kaappaamaan ne.

Etsivämme törmäävätkin seikkailun aikana Egyptissä mystiseen jättiläiseen, Rautahampaaseen, joka olikin jo viime viikolla taisteluissa mukana.

Kun yhteistyö on selvinnyt, lähetetään Bond ja Amasova illan päävastustajan Karl Strombergin juttusille. Hän on meritutkija. Vieraillessaan Karl luona, he havaitsevat pienoismallin suuresta tankkerista, joka onkin kaikkea muuta kuin Öljytankkeri. Poistuttuaan aluksesta jossa vierailivat, joutuvat he rajun takaa-ajon kohteeksi, jonka päätteeksi Bond ajaa auton jyrkänteeltä alas, suoraan mereen. Auto muuntautuukin sukellusveneeksi, jonka piirrustukset KGB on onnistunut kopioimaan. Lopulta selviää, että Karl onkin kaiken pahan takana.

Bond ja Amasova lähetetään merille Jenkkien USS Wayne ydinsulkellusveneellä, jossa tapahtuu kuuluista
Sivutissin vilahdus
. Wayne toimii eräänlaisena syöttinä, jonka Karlin valtava tankkeri Liparus nappaakin kitaansa. Liparuksella selviääkin lopulta, mihin Karl tarvitsee kahta Ydinsukellusvenettä. Niillä on tarkoitus tuhota ihmiskunta. Alkaa julmettu taistelu jonka yhteydessä kaksi sukellusvenettä lähtevät tehtävälleen. Toisen on tarkoitus ampua ohjus Moskovaan ja toisen New York:iin. Lopulta Bond saa ohjelmoitua sukellusveneet tuhoamaan toisensa. Karl on taistelun ohessa kaapannut Amasovan omaan ”kotiinsa”, joka pitäisi tuhota. Bond lähtee pelastamaan Amasovaa ja homma meneekin ”yliajalle”. Bond saa tapettua lopulta Karl:in ja viime hetkellä pelastautuu Amasovan kanssa. Nyt Amasova uhkaa toteuttaa lupauksensa. Hän on luvannut tappaa Bondin tehtävän lopuksi, koska Bond tappoi Itävallassa tämän puolison. Bond haluaa kuitenkin esittää viimeisen toiveen, riisutaan märät vaatteet pois. Homma päättyykin siihen kun irstaat pervot papat, KGB:n Gogol ja Brittien M, näkevät kuinka Bond ja Amasova ovat saman peiton alla….


Seuraa heitä


James Bond 14.10.27 Lontoo, Yhdistynyt Kuningaskunta. Tänään jo kesän viides esiintyminen, joka on myös uran kolmas… Mitä vittua. En ymmärrä, viides onkin kolmas. Tänäänkin rautaista tekemistä, johtuu varmaan siitä, että kaveri nuortuu kesän edetessä. Puhdasta tekemistä tänään. Hyvä liike ja hommat hoituu. Joutuu kovien tilanteiden eteen.

Anya Amasova 27.08.47 New York, New York, Yhdysvallat. Tunnetaan myös nimellä XXX. Elokuvan naiskauneutta. Osaa myös olla rajuotteinen ja voimakastahtoinen. Jujuttaakin Bondia ”polttamalla” tupakkaa… On aluksi pahimman vihollisen leirissä, mutta vaihtaakin roolia. Antautuukin sitten lopulta kapselissa.

Jaws 13.09.39 Detroit, Michigan, Yhdysvallat. Valtava korsto, jolla on huikeat voimat ja kovat hampaat, jolla tekee tuhoa. Murjoo ja paiskoo kaiken minkä käsiinsä saa. Isot kivetkin lentelevät kuin perhoset hänen käsistään. Auton katto aukeaa kuin säilykepurkki. Hyvä uimari

Karl Stromberg 13.12.19 Solln, München, Saksa Illan päävastustaja. Julma ja tuima, häikäilemätön. Yksi kesän hulluimpien ideoiden luoja. Haluaa tuhota koko universumin. Uskomatonta. Ottaa osumaa alavartaloon harppuunan nuolesta

Naomi 16.01.49 Windsor, Yhdistynyt Kuningaskunta Pienehkö rooli. Taitava lentäjä. Maksaa kovan hinnan siitä, että ei ole kliininen viimeistelijä. Kun olisi paikka tuhota ja tappaa, aikailee ja menettää tilaisuutensa. Liittyy niiden lukuisten henkilöiden joukkoon, jotka menettävät henkensä epäonnistuneen helikopteri matkan päätteeksi

Aziz Fekkesh 09.09.35 Madaba, Jordania. Taisi olla mies mikrofilmin takaa? Pienessä roolissa leffassa, mutta silti hänet voi mainita. Kaulan imuttelun kohteeksi joutuminen epäonnistuu

Max Kalba 14.08.34 Nimes, Ranska Klubin omistaja, massipäällikkö. Myös hänellä on näppinsä välissä liittyen mystiseen mikrofilmiin. Menehtyy kaulan alueelle tulevaan purentaan…
 

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
Veljiltä hienot alustukset illan matsiin!

Pitäähän jonkun hoitaa myös vähemmän asiapitoiset alustukset haltuun. Minä otan tämän raskaan taakan harteilleni.

Illan ottelun tärkein anti siis viestin liitteessä. Olkaa hyvät!
 

Liitteet

  • Sideboob.jpg
    Sideboob.jpg
    199,3 KB · kertaa luettu: 66

Löysäranne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Oranje
Nöyrä kiitos ja pohjoiskoreamaiset aplodit perään, alustajat. Tässä edellä on melkoinen vitja : @Viherpuiston Ruoska tekee illasta toiseen pyyteentöntä ja virheetöntä kahden suunnan duunia, ketjun jerelehtinen. Virtuoosimainen @Niilo tekee peliä kuin vanhempi Koivu, jakaa käsittämättömiä syöttöjä jotka @CuJo#31 iskee villepeltosmaisesti kliinisesti reppuun. Amasovan sivutissi vastaa kyllä hattutemppua.

Tällä viikolla nähdään ehkä itselleni kaksi parasta bondia ja tänään bond-tyttöjen ykkönen. Kehoitan kiinnittämään huomion erityisesti majurin siniseen vieraspelipaitaan.
 

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
Onko kellään tietoa, onko suihkussa Barbara Bach vai joku sijaisnäyttelijä?
Eiköhän body double liene se todennäköisin vaihtoehto.

Mutta ainahan saa kuvitella mitä itse haluaa. Kyllä se Barbara B.* oli!

(* toim huom. ei Broccoli)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös