Nimeni on Bond, James Bond

  • 1 165 881
  • 32 755

hooceebruins

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, Janette Lepistö
Necros! Oli niin hankala peli c-64:lla ja sitten Necros tulee heittelemään maitopulloja. Ärsyttää edelleen.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Melkein tekisin Nelosen ohjelmapäällikkönä sen liikkeen että pyytäisin otteluohjelmassa siirtoa huomiselle. Ei muuten, mutta kilpailevassa liigassa näytetään Uuno Turhapuro -elokuva ja ikäviem tapahtumien johdosta se saattaa syödä katsojia tämän illan klassikolta.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Juu täällä toki, mutta ihmettelin, että tuollaisilla intterwepin yleissivustoilla keskitytään advanced statseihin.
Ok. Ymmärsin viestisi väärin ja luulin, että ihmettelit, miksi en maininnut kyseistä tilastoa omassa jutussani.

Ehkä telkku.comin urheilutoimittaja on käynyt yön pikkutunteina tällä palstalla noukkimassa irrallisia tiedonjyviä ja lopputulos on sillisalaatti kehittyneitä tilastoja ja kokoonpanoja. Eniten kuitenkin ihmettelen Hesaria, joka ei kirjoita urheilusivuillaan illan huippumatsista riviäkään. Onko Heikki Miettinen kesälomalla, vaikka kausi on kiihkeimmillään?
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Kokeillaan millaista potaskaa tällä kertaa saadaan tuotettua. Eilisestä oksennuksesta täällä joku valitti, että ei ymmärtänyt mitä olin kirjoittanut. My God.

Koska seuraava, erittäin sekava sepustus pitää jälleen sisällään spekulointia elokuvan henkilöistä sekä juonesta, eli juonipaljastuksia ( ”spoilereita” ), Mä PYYDÄN, että jos et halua tietää mitä tässä elokuvassa tapahtuu, lopetat lukemisen NYT !!!! Mutta jos edelleen jatkat lukemista, otat itse vastuun teoistasi. Eli siitä, että tiedät ennen elokuvaa, mitä siinä tulee tapahtumaan. MY GOD: Vieläkin on mahdollisuus lopettaa, koska jatkoit kuitenkin lukemista….

Eilen oli jäähyväisten aika, kun Sir Roger Moore ja Lois Maxwell tosiaan siirtyivät eläkkeelle. Kiitos vielä heille mahtavasta urastaan tässä elokuvamaailman tunnetuimmissa näytöksissä. Olette ikuisesti mielessämme. Tänään ollaan sitten uuden äärellä kun päärooliin hyppää tryout sopimuksella Timothy Dalton. Saappaat ovat valtaisat täytettäviksi, on vastuuta mitä pitää ottaa. Kykeneekö tämä uusi kokelas tähän valtaisaan rooliin. Hän on historian 4s kokelas. Moore ja kaikkien aikojen ensimmäinen sotilas, Connery tekivät kamppailuissaan valtaisan suorituksen. Saappaita koetti kokeilla myös Lazemby, mutta miehestä ei hommaan ollut. Because You can’t stand the heat, there is no place at kitchen to you….

Illan kamppailu on varsin mielenkiintoinen. Vastaansa Bond saa kovat tekijät, Whitaker on kova luu ja yksi mielenkiintoisimmista pahiksista koko sarjan historiassa. Apuna on myös Necros, joka tuntuu olevan todella tehokas eliminoimaan vastustajia. Näiden lisäksi pääpahiksena toimii Georgi Koskov. Illan teemana taitaa olla aseiden hankkimista ja huumeiden myyntiä ja sen sellaista. Taas mennään ympäri maailmaa.



Ykköskenttä

Kara Milow – James Bond ( C )– Kamran Shah

Saunders – Leonid Pushkin


Aika tuttuja nimiä monelle tämän leffan jo aiemmin nähneelle, I assume. Eli tiedätte kyseisten henkilöiden olevan hyvien puolella. Lähtökohtana tähän matsiin oli, että kasataan ykköskenttään ne hyvät jätkät / tytöt. Toimivalla joukkueella on selkeä ykköskenttä, jolla se lähtee tavoittelemaan voittoa ottelusta. Kakkoskenttään voidaan sitten laittaa kovuutta peliin ja mahdollinen kolmosketju on ”jarruketju”, joka osaa jäädyttää vastustajan peliä ja sumputtaa keskialueen samalla, kun kaksi muuta ketjua ottaa lepoa vaihtoaitiossa.

Vasenlaita menee Kara Milow:lle. Tämä 27.12.60 Hammersmith Lontoo Yhdistynyt Kuningaskunta syntynyt pieni ja pippurinen hyökkääjä osaa yllättää. Häneltä löytyy kovuutta ja räväkkyyttä sekä suu käy kuin Tikkasen Esalla aikanaan. Vasemmalta ampuva hyökkääjä ei pelkää antautua pelille vaan ajaa tilanteisiin ryöhkeästi. Paikka ykkösessä ei ole vääryys.

Kentän keskeltä itsensä löytää Try out sopimuksella uusi Bond. Bae Colwyn Yhdistynyt kuningaskunta 21.03.46 syntynyt hurmuri saa nyt elämänsä tilaisuuden näyttää taitonsa. Täytettävänä ovat valtaisat saappaat, kun edellinen keskushyökkääjä @Roger Moore niitti tulosta tulosketjussa tappavan tehokkaasti. Tulikaste ei voisi vaikeampi olla, sillä vastassa ovat todella katalat kaverit, kuten jo tuossa alkuintrossa todettiin. Loistavan taktiikan ja tehokkaan ketjun ansiosta pelitaidot kehittyvät ottelun edetessä huimasti ja vastustaja yksi toisensa jälkeen kaatuu. Ja taitaa ottelun edetessä maistua myös ketjukaveri…

Kamran Shah 13.11.52 Bahawalpur Pakistan ottaa ketjun oikean laidan paikan. Tämä 1,83 m pitkä parrakas kaveri on hyvä valinta paikalleen. Hän omaa tehokkaan laukauksen joka on tarkka. Laukaukset eivät mene plekseihin vaan suoraan kohteeseensa. Omaa nopean ja näyttävän luistelutekniikan.

Vasenpakki on tänään oikealta ampuva Saunders. Elokuussa 51 Tweed Heads Yhdistynyt kuningaskunta syntynyt mies on loistava löytö GM:ltä tälle tontille. Tekee tinkimätöntä työtä viivassa, toimittaa tarkasti laukaukset maalille ja blokkaa vastustajan vedot yksi toisensa jälkeen. Antaa viivasta ohjeita ja neuvoja, etenkin uudelle sentterille. Peliaikaa olisi toivonut paljon enemmän, mutta ottelun tuoksinnassa tullut osuma keskivartalon ja pään sekä niskan alueen seutuville katkaisee miehen.

Oikeana pakkina häärii tässä ottelussa Pushkin, Leonid Pushkin. 05.05.44 Salisbury Yhdistynyt kuningaskunta on kaverin syntymäaika ja paikka. Kaverit kutsuvat häntä kenraaliksi. Isokokoinen pakki on varma ratkaisu viivaan. Toiminta on yhtä varmaa kun se on ollut Kimmo Timosella. Ei hätäile vaan toimii rauhallisesti. Osaa myös olla röyhkeä ja häikäilemätön. Kun haetaan vastustajalle 5+20 jäähyä, osaa hän feikata loukkaantumisen jopa kuoleman taitavasti. Suu käy kanssa tarvittaessa.



Kakkoskenttä

Necros – Georgi Koskov - Whitaker

Jailer – Imposter

Koska ykköskentän paikat ottivat itselleen hyvät kundit, oli kakkosen vuoro täyttyä pahoista pojista ( ei Aleksi Mäkelän ohjaama leffa ). Samalla tavalla toimittiin myös Erittäin Salainen ottelussa. Siinä oli paljon hyviä pelaajia ja paljon pahoja. Oli luonnollista sijoittaa heidät omiin ketjuihinsa myös tässä ottelussa. Ketjun hyökkäysvoima on tasolla jollaista ei kovin monesta aiemmasta ottelusta löydy. Tässä ketjussa ei hyökkäyksestä löydy heikkoa jätkää. Olkaa hyvä

Vasempaan laitaan kova saksalainen täsmäpommittaja, Necros. Berliinissä 03.07.59 syntynyt järkälemäinen hyökkääjä osaa hyödyntää ison vartalonsa. Kun varressa on mittaa 193 cm ovat vastustajat helisemässä. Jakaa avojään pommeja surutta ja parkkeeraa itsensä maalille, josta hänet on todella vaikea poistaa. Saa hyvin peliaikaa ottelun tiimellyksessä. Poistaa pari tärkeää henkilöä. Ikävä nauhojen katkeaminen sysää miehen pudotukseen.

Keskeltä paikkansa löytää Amsterdamissa Hollannissa 05.12.44 maailmaan putkahtanut Georgi Koskov. Haalinut itselleen myös etuliitteen Kenraali. Todella kova taktikko, joka ei häpeile vetämäänsä tuplaroolia ottelussa. Eli osaa olla hyvä, mutta myös paha. Huolehtii siitä, että hänet napataan pahiksista hyvien puolelle kuljettamalla putkessa läpi rajan. Mutta pettää pelastajansa ja kääntää leiriä. Osaa johtaa omaa ketjuaan häikäilemättömästi ja ei kaihda keinoja tuhota vastustajansa. Pelaa kovilla panoksilla ottelussa, on isojen rahojen äärellä, mutta paha avojään pommi vastapalloon päättää ottelun.

Brad Whitaker 17.02.36 Groesbeck Texas USA täydentää ketjun hyökkäysvoiman. Lähes kolossimainen tankki ei jätä hyödyntämättä 189 cm vartaloaan. Pelaa kovaa ja koko ajan rangaistusten rajalla koko matsin ajan. Hyvä ratkaisu sijoittaa mies tähän laitaan. Jakaa kiekkoa hyvin, painaa peliä hyvin kulmiin, josta on paha tulla ilman kiekkoa pois, saati sen kiekon kanssa. Ottelun loppupuolella tuo omat taktiikkansa hyvin esille ja on todella lähellä tuoda esiin voittavan taktiikan. Osuma vartaloon päättää pelin.

Ketjun vasen pakki on rajuotteinen Jailer, 11.12.50 Liverpool Yhdistynyt kuningaskunta. Peliaika jää käsivamman vuoksi todella lyhyeksi, mutta osoittaa kuitenkin olevan todella kova mies. Käyttää mailaa muuhunkin, kun kiekon hallintaan. Tälle miehelle olisi ollut enemmänkin käyttöä ottelussa sillä olisi pelkällä puhellaankin alistanut vastustajat. Olisi ollut rightin miehenä todella kova viivassa.

Oikeana pakkina ennen pahaa törmäystä ehtii vaikuttaa Imposter. Vuonna 42 Eton Yhdistynyt kuningaskunta syntynyt mies vetää lyhyen, mutta sitäkin vauhdikkaamman suorituksen. Ikävä tapahtuma päättää ottelun heti alkuunsa.


Kolmas kenttä

Frederic Gray - M - Kenraali Gogol

Q – Rosika Miklos

Kolmas kenttä olkoon tuttu ja turvallinen, jarrukenttä. Kun olet löytänyt joukkueeseen hyvä miehet, oikeille paikoille, ei taktiikkaa kannata muuttaa. Tosin ketjun pelipaikkoja vähän muokataan, mutta kokonaisuus hyökkäyksessä on sama.

Vasemmalta pelipaikan saa Gogolin tavoin tuttu mies, 21.08.16 Wallingfordissa syntynyt Frederic Gray. Joku voisi sanoa häntä ”liiton mieheksi” sillä aiemmissa otteluissa hän on koettanut oheistaa ottelun kapteenia. Aina silloin tällöin varsin suorasanaisesti. Hän on se, joka osaa vaatia tähtipelaajilta roolinsa kantamista, vastuunottamista. Itse hän hoitaa tonttinsa taas ongelmitta.

Keskeltä ketjua paikan ottaa Legendaarinen M syntynyt 23.07.21 Swanage Yhhdistynyt kuningaskunta. M on vakiokalustoa ja mukana taas jengissä. Mies on samanlainen duunariketjun kaveri kuin ketjukaverinsa. Vaikka laulussa sanotaan, haalarit jo nurkkaan jäädä sai ja herätyskellokin on hiljaa vaan ei päde tähän mieheen. Miestä laidalle saatana on kaverin motto.

Kolmoskentän oikeaan laitaan siirtyy tähän peliin vanha kunnon kenraali Gogol. Tämä Saksassa Bonnin kaupungissa 15.03.24 syntynyt oikea käsi alhaalta ampuva on leppoisa ja hauska hyökkääjä. Peliaika on aina ollut rajallinen, mutta aina hän on tonttinsa hoitanut vakaasti. Häneen voi luottaa kun kärkiketjuille tarvitsee antaa lepoa.

Kentän vasempaan laitaan tiputetaan edellisen pelin kakkosketjusta useissa matseissa marinoitunut Newport, Yhdistynyt Kuningaskunta 12.09.14 syntynyt todellinen Legenda Q. Kuten viimeanalyyseissä on mainittu, Q pystyy tarvittaessa pelaamaan niin pakkina kuin hyökkääjänä, mutta parhaiten mies viihtyy pakkina. Vaikka kokemusta ja näkemystä pelistä on valtaisasti, ei hän saa arvostusta tälläkään kertaa antamilleen ohjeille tai kehittämilleen pelivälineille. Pahin alhaista arvostusta jakava pelaaja on edelleen ketjun keskushyökkääjä vaikka hän onkin try outilla. My god, mikä arvostuksen puute. Q:n otteet viivassa ovat Lasse Kukkosmaisen varmat. Ei tee virheitä vaan jakaa kiekkoa muille varmasti

Oikeana pakkina on uhkeat muodot omaava 28.05.61 Wimbledon Lontoo Yhdistynyt kuningaskunta syntynyt Rosika Miklos. Pituutta hänellä on 187 cm, eli pakiksi ihan sopivasti. I assume Vaikka peliaika on minimaalinen, on hänen roolinsa ottelun alussa valtaisa. Ilman hänen suoritustaan ottelu olisi voinut saada aivan toisenlaisen käänteen. Uhkeiden rintojen väliin olisi kuka vaan voinut painaa kasvonsa. Kova suoritus ja peliaikaa olisi voinut antaa ilman muuta huomattavasti enemmän.


Maaliin valittiin nimensä tuomalla historialla Miss Moneypenny. 12.07.61 Hammersmith Lontoo Yhdistynyt kuningaskunta syntynyt 168 cm vartalon omaava maalivahti on kenties lyhyt. Mutta jos nopeus ja liike on toimivaa, pitää silloin antaa mahdollisuus. Edellisen maalivahdin rooli voi olla vaikea saavuttaa, mutta aina pitää antaa mahdollisuus.



Kiitos ja anteeksi
 

Löysäranne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Oranje
Joskus viime kesänä tuli mieleen, että noinkohan Bond-ketju hiljalleen hiipuu, kun mitään sanottavaa ei enää vanhoista matseista ole.

Paskan marjat.

Joukkueet ovat vielä verskat päällä hallin ympäri hölkkäilemässä, mutta illan asetelmia on analysoitu jo 25 viestin verran. Ketään erikseen nimeämättä, aivan huipeaa settiä!

Uuden kaverin tulo pukkariin herättää helposti ristiriitaisia tunteita. Itselleni Dalton oli rooliin tullessaan ulkoisilta ominaisuuksiltaan jotenkin "epäbondmainen" herraskaisen sir Rogerin jälkeen. Tämä vaikutti suhtautumiseen ja leffasta jäi joskus aikanaan vähän sellainen mitäänsanomaton fiilis. Vertailun vuoksi, Brosnan taas sopi ulkoisesti Bondin rooliin hyvin. Vaaran vyöhykkeellä on kuitenkin ikääntynyt arvokkaasti ja tuntuu nostavan sijoitustaan omassa rankingissani kerta kerralta. Puhutaan ehkä jopa top3-sijoituksesta. Dalton on mukavan rouhea, jotain Mooren ja Craigin välimaastosta ja ehdotonta huippua ovat rautaesiripun takaiset tapahtumat ja ylipäätään tuo kylmän sodan meininki. Tämäkin on taas ajankohtaisempaa, nähdäänkö uusi Bond joskus aikanaan väistelemässä FSB:n nahkatakkijannuja jossain Transnistrian kaltaisessa lokaatiossa? Olisi hienoa nähdä Peskovin ja Zaharovan naamanvääntelyä.

Ainoa pikku miinus on Taliban-osuus, joka on mielestöni jotenkin irrallinen kokonaisuudesta. Lisäksi Kara on lähinnä söpö eikä häpeämättömän seksikäs kuten varsin monet Bond-tytöt. Toisaalta, Daltonin Bondkaan ei ole edeltäjiensä tyylinen sonni joten sikäli sopii hyvin.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Kiitos taas sinne minne se kuuluu, eli luottostaroille @Viherpuiston Ruoska ja @ZayWest (onko jätkillä nämä ennakot aina Lou-tyyliin pöytälaatikossa valmiina?)
Edellisten kausien ylijäämäjuttuja yhdistellään muiden hommien ohessa vähän kuin ohimennen... Ei sentään. Kyllä ennakot laaditaan alusta pitäen vain tätä kautta varten. Jokaista juttua varten saa tehdä paljon töitä, kun pitää selata Jääkiekkolehden ja The Hockey Newsin vanhoja numeroita tietääkseen, kuka on pelannut kenenkin kanssa ja millaisen sopparin pelaaja on saanut; seurapiiriuutiset sitten Seiskasta tai Apollon portsareilta. Kari Jalosen ja muiden huippuvalmentajien tapaan valmistaudun moneen matsiin samaan aikaan. Vaikka tämän illan matsi on vielä pelaamatta, kelataan täällä jo videoclippejä Sanchezin peleistä kauden varrelta.

Necrosia olen kehunut usein, mutta toistetaan vielä vanhat jutut. Tässä on vaihteeksi henchman, joka saa jotakin aikaiseksi. MI6:n turvatalon remppa lienee Bond-historian vaikuttavin suoritus keneltäkään apupahikselta.

Necros on tosiaan ehkä tehokkain tappokone sitten Mr. Kiddin ja Mr. Wintin. Aloin miettiä kommenttisi perusteella Jawsin otteita ja sitä, miksi toinen kausi jäi niin vaisuksi. Ensinnäkin sirkustelttaan päättynyt vapaa pudotus ilman laskuvarjoa monen kilometrin korkeudesta on saattanut aiheuttaa ainakin aivotärähdyksen. Onko tutkimuksissa noudatettu liigan protokollaa vai ainoastaan kysytty pelaajalta, miten kävi, ja käsketty mies takaisin kaukaloon, kun muminasta ei saanut selvää? Jonkun täytyisi haastatella joukkueen lääkäriä.

Lisäksi on syytä vähintään kyseenalaistaa valmentajan kyvykkyys. Stromberg antoi Jawsille - ja Sandorille - selvät ohjeet, joita oli helppo noudattaa. Sen sijaan - muistini mukaan - näemme Draxin puhuttelevan suoraan Jawsia ensimmäisen kerran vasta avaruudessa. Onko tässä käynyt niin, että Jaws hyökkäsi Ströban pelikirjalla, kun kukaan ei huomannut kertoa hänelle uuden jengin taktiikkaa? Me kaikki tiedämme Tamin teesit 95%:n valmistautumisesta.

Tässä elokuvassa Bond käy muuten kolmella eri mantereella, Euroopassa, Afrikassa ja Aasiassa. Noin nopeasti mietittynä missään muussa Bondissa ei toistu sama yhdistelmä. Afrikassa pistäydytään myös Spectressä, Casino Royalessa, Rakastetussani sekä erittäin pikaisesti Timanteissa. Unohtuiko joku? Jos Timanttien alkukohtaus lasketaan mukaan, niin kyseisessä elokuvassa käydään (Bondin toimesta) Euroopassa, Aasiassa, Afrikassa sekä Pohjois-Amerikassa. Onko muita neljän mantereen Bondeja?

Neljälle mantereelle ulottuvia pelireissuja ei taida olla muita, mutta kolmen mantereen kausia on monta. Yhdistelmä Eurooppa-Afrikka-Aasia on kyllä harvinainen.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Vaikka tämän illan matsi on vielä pelaamatta, kelataan täällä jo videoclippejä Sanchezin peleistä kauden varrelta.

Ai sinä olet vasta tuossa vaiheessa. Itse olen jo väijynyt Brosnanin pelitkin kahteen kertaan pohjille.

Muutenhan meitä ei kontentin osalta mikään yhdistä. Sinulta tulee paljon asiasisältöä kiinnostavista kulmista ja itse mietin että miten vähän asiasisältöä saisi tuotettua paskanjauhannan yhteyteen. Ykkönen on tulosyksikkö, nelonen rikkoo peliä ja hämmentää.

Roolitusten merkitystä ei sovi väheksyä, toki.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Naisten osalta noudatetaan varsin tyypillistä debyyttielokuvan henkeä. Eli vaikka matkalle sattuisi joku satunnaiskaato, yksi nainen dominoi vahvasti Bondin kiinnostuksen kohteena. Bond tekee parhaansa päästäkseen Karan pöksyihin, mutta tilanteen haastavuuden vuoksi soutaminen ja huopaaminen jäävät vähän kesken ja vauhtia haetaan tuhansien kilometrien päästä.
Muistaakseni tässä tapauksessa Bondin rauhalliseen menoon naiseten ja irtosuhteiden suhteen tais vaikutta sen hetkinen maailman aids tilanne.

Onko muita neljän mantereen Bondeja?
Pilkunviilaus vastaus eli: Kuuraketti! Pari rundia maailman ympäri Holly Goodheadin kanssa, joten kai siinä on mantereidein yläpuolella oltu. Pohjilla oli kuitenkin Euroopa, USA ja Etelä-Amerikka. ;)
 
Suosikkijoukkue
Colorado, Toronto, sympatiat Krakenille
Necros on tosiaan ehkä tehokkain tappokone sitten Mr. Kiddin ja Mr. Wintin. Aloin miettiä kommenttisi perusteella Jawsin otteita ja sitä, miksi toinen kausi jäi niin vaisuksi. Ensinnäkin sirkustelttaan päättynyt vapaa pudotus ilman laskuvarjoa monen kilometrin korkeudesta on saattanut aiheuttaa ainakin aivotärähdyksen. Onko tutkimuksissa noudatettu liigan protokollaa vai ainoastaan kysytty pelaajalta, miten kävi, ja käsketty mies takaisin kaukaloon, kun muminasta ei saanut selvää? Jonkun täytyisi haastatella joukkueen lääkäriä.

Lisäksi on syytä vähintään kyseenalaistaa valmentajan kyvykkyys. Stromberg antoi Jawsille - ja Sandorille - selvät ohjeet, joita oli helppo noudattaa. Sen sijaan - muistini mukaan - näemme Draxin puhuttelevan suoraan Jawsia ensimmäisen kerran vasta avaruudessa. Onko tässä käynyt niin, että Jaws hyökkäsi Ströban pelikirjalla, kun kukaan ei huomannut kertoa hänelle uuden jengin taktiikkaa? Me kaikki tiedämme Tamin teesit 95%:n valmistautumisesta.
Jaws esitti parhaita otteitaan tuhotessaan Egyptin liigasta ponnistaneita haastajia, jotka tosin eivät kysyttäessä tienneet, ovatko righteja vai leftejä. Toki esitti kelvollisia otteita parissa hävityssä pleijarisarjassa, mutta paras voitollinen näytös oli karsintasarjassa San Josea vastaan, jossa ratkaisi pelin käytännössä kirjaimellisesti yksinään. Sitten tämä sirkustelttajuttu ja viimeisenä niittinä kuvioihin ilmestynyt vaaleverikkö, niin keskittymisestä ei selkeästi tullut enää yhtään mitään. Eli pakko kyllä kääntää syyttävä sormi Draxin huoltojoukkojen suuntaan, kun selkeästi laiminlöivät kaikki siirron yhteydessä tehtävät lääkärintarkastukset ja/tai oireiden mukaisen hoidon.

Ja onhan tuossa selkeä ero myös kuuluisimpien koutsien pelikirjoissa. Ströbä ei todellisena kontrollifriikkinä antanut kenenkään muun koskea fläppitauluunsa ja Drax taas jakoi vastuuta myös apukoutseille, kunhan vain noudattivat Drax HC:n "meidän pelin" pääteesiä.
 

boerje

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Tampereen Ilves
Odotellessani tämän päivän joukkueita kentälle, lämmittelen eilisen ottelun parhailla paloilla.

Ellei muistini pahasti petä, tänään GM:n toimistossa käy vähän pahempi veto. Toivottavasti faksit yms. tärkeät paperit eivät lennä taivaan tuuliin.
 

hooceebruins

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, Janette Lepistö
Ostan eläkkeellä Aston Martin V8 Vantagen. Alkais jo.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Ostan eläkkeellä Aston Martin V8 Vantagen. Alkais jo.

Tuolla jalkapallon hiekkalaatikolla ihmettelevät kun ei ole jonkin höntsäfinaalin nurkilla kansa hurmiossa kaduilla.

Aika epäreilua kuvitella kilpailevansa sitä vastaan kun kohta alkaa Bond vs. Muu maailma ottelu.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Zamppoonit kiertää jäätä ja hallin valot ovat vielä pimeänä. DJ soittaa humppaa ja fiilis alkaa oleen kova

- 4,5 km alkulämmöt otettu
- Kävin paskalla
- Suihku teki hyvää
- Tein paperihommia, tilitys jne.
- Työpuhelin äänettömällä, kävelkää saatana
- Pesukone jauhaa pikapesulla työpaitoja puhtaaksi
- Pantteri mix -karkkipussi kaadettu kulhoon
- Pakastepizza uunissa
- Crispy Radler 0,0 % sekä Original Longdrink Ginger 0 % kylmässä

Mä oon aika valmis. Ootko sä
 
Suosikkijoukkue
Colorado, Toronto, sympatiat Krakenille
"Joudun" (en painostanut laisinkaan) katsomaan tätä Bondia rakkaan avovaimoni kanssa siihen asti, kunnes hän ei enää jaksa. Valitettavasti se estää kommentoinnin tänne ainakin ensimmäisen tunnin ajan. Häpeän itseäni ja mietin sopivia katumusharjoituksia.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Melkein tekisin Nelosen ohjelmapäällikkönä sen liikkeen että pyytäisin otteluohjelmassa siirtoa huomiselle. Ei muuten, mutta kilpailevassa liigassa näytetään Uuno Turhapuro -elokuva ja ikäviem tapahtumien johdosta se saattaa syödä katsojia tämän illan klassikolta.
Tähän asti kesä onkin ollut penkkiurheilijan unelma: maanantaina ja tiistaina Jameksin matseja, keskiviikkona ja torstaina Uunoja, vaikka niissä ei ole ollut otteluseurantaa. Nyt tällä ja ensi viikolla rytmi sotketaan. Huonosti suunniteltu otteluohjelma.

Toivottavasti Jameksi edes pitää hiljaisen hetken Loirin muistolle.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
"Joudun" (en painostanut laisinkaan) katsomaan tätä Bondia rakkaan avovaimoni kanssa siihen asti, kunnes hän ei enää jaksa. Valitettavasti se estää kommentoinnin tänne ainakin ensimmäisen tunnin ajan. Häpeän itseäni ja mietin sopivia katumusharjoituksia.

My GOD. Asetat muijasi tämän edelle ja hän jättää sut sit sohvalle.
 

WildCore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
"Joudun" (en painostanut laisinkaan) katsomaan tätä Bondia rakkaan avovaimoni kanssa siihen asti, kunnes hän ei enää jaksa. Valitettavasti se estää kommentoinnin tänne ainakin ensimmäisen tunnin ajan. Häpeän itseäni ja mietin sopivia katumusharjoituksia.
Toi on hirveä tilanne. Järkevämpi selitys sille, että miksi tekstaa leffan aikana, olisi se, että sanoisi vaimolle kirjoittelevansa tyttöystävän kanssa. Mutta ei, kirjoittelen jatkoaikaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös