Nimeni on Bond, James Bond

  • 1 166 047
  • 32 758

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
Täällä väläyteltiin et Bond tyttö ois Suomesta,mutta kuka olisi sopiva ehdokas ?
Pia Lamberg. Kaunis ja kielitaitoinen (asunut jenkeissä jo vuosia).

Näyttelijäntaidoista ei hajuakaan.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Jos Jaskan pitää olla vähintään puolet vanhempi kuin tyttö, niin ehdotan Helmi Loukasmäkeä tähän vaativaan rooliin.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Mutta joo kai sitä ny sit nukkuun. Hyvä oli seuranta taas. Kiitos siitä kaikille. Maanantai onkin sit omalta osalta arvoitus kun pitäs Bondin aikaan olla töissä.
Ja hyviä oli ehdoitukset Bond tytöksi.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Ja nyt alkaa hahmottumaan seuraavan Bondin henkilöllisyys.

Ilkka Johannes Lipsanen.
Danny yrittää estää Liisa Lipsasta viemästä tämän perintöä Armi-säädön takia.

Tämä pitäisi jo nähdä.
 

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
Jahas, huomenna taas pelipäivä.

Vuosi on 1977 ja matsina The Spy Who Loved Me eli Rakastettuni. Mukana totta kai itseoikeutetusti Rookeri. Bond-tyttönä sivutissiäänkin ihanasti vilauttava Ringo Starrin nykyinen rouva eli Barbara Bach. Hän esittää neuvostoliittolaista agenttia (XXX, oikealta nimeltään Anya Amasova), joka liittoutuu Jameksen kanssa.

Pahiksena Curt Jürgensin tulkitsema Karl Stromberg. Miehen ajatuksena on tuhota kaikki elämä maanpäällä ja aloittaa uusi sivilisaatio merenpohjassa (tiistain matsissahan Hugo Drax haluaa tehdä vastaavaa täysin toiseen suuntaan eli avaruuteen).

Pääpahiksen pilottina leipänsä tienaava Naomi (Caroline Munro) on jopa Barbara Bachia ihanampi ilmestys! Molemmille naisille hanttiin kauneudessa laittaa vielä Valerie Leonin esittämä sardinialaisen hotellin respan tyttö.

Neukuista ensimmäisen kerran mukana askissa nähdään kenraali Gogol (Walter Gotell).

Sokerina henkilökavalkadin pohjalla totta kai Richard Kielin esittämä jättimäinen Jaws. Jaws oli lapsuuteni lempihahmo, joka meni jopa itse Jameksen ohi mielessäni. Mukana myös lyhyen stintin tekevä Strombergin kätyri Sandor (Milton Reid).

Matsissa seikkaillaan ainakin Egyptissä ja Italiassa. Sukelluskohtaukset kuvattiin Bahamalla. Jameksen ajoneuvona toimii upea sukeltava Lotus Esprit.

Tunnarina hieno Nobody Does it Better, jonka esittää varsin persoonallisen lauluäänen omaava Carly Simon.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Tunnarina hieno Nobody Does it Better, jonka esittää varsin persoonallisen lauluäänen omaava Carly Simon.
Carly Simonilla on muuten melkoinen kontrasti esittämissään tunnareissa. Tililtä löytyy Bond-tunnarin lisäksi Nasun suuren elokuvan tunnari. Kiva kappale onkin.

Itse matsi menee itellä kyllä sinne TOP5:een. Erittäin kova ottelu.
 

hooceebruins

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, Janette Lepistö
Se on muuten siisteintä siistiä, kun Jameksi ajelee Lotuksella veden alla.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Huomenna tosiaan pelataan taas. @CuJo#31 melkein tyhjensi jo pajatson, mutta ehkä kehtaan lisätä myös oman vaatimattoman otteluennakkoni.

Nyt aletaan lähestyä tämän Jameksin huippuvuosia. Tulokassopparin kolmas ja viimeinen vuosi on menossa, joten rahakasta jatkopahvia varten pitäisi lyödä kovat näytöt pöytään. Ensimmäinen kausi oli menestyksekäs: ei sentään mallia Selänne, mutta ehkä mallia Laine. Toinen kausi oli hieman nihkeä ja yleisö meinasi välillä tylsistyä katsomossa, mutta siihen tietysti vaikutti koko jengin peli, eikä vastustajatkaan enää antaneet yllättää itseään kovin helposti.

Nyt on kuulemma panostettu Jameksin ketjukavereihin ja huhutaan jostakin puna-armeijan laina- tai vuokrapelaajasta. On melenkiintoista nähdä, miten iso kala on saatu naarattua. Q:n tilaamat varaluistimien varaluistimet takaavat sen, että maisemat vaihtuu entistä nopeammin, eikä meno hyydy vetisellä tai edes vedenalaisella pelikentällä. Vastustajakin on äärimmäisen kova, sillä pahakeisari ei tyydy oman liigan mestaruuteen, vaan tavoitteena on olla maailman paras jengi. Jameksilla on siis edessä hikinen iltapuhde, kun vastustajan ykköstykit yrittävät tehdä pahojaan.

Seuraa heitä:
-Sandor saa vihdoinkin nimensä pelipaidan selkään. Onko mies lintu vai kala?
-Kenraali Gogol tekee paluun isoon liigaan pelattuaan alasarjoissa monta vuotta sen jälkeen, kun lähti Spectren jengistä. Mies on kuitenkin vaihtanut hokkarit pikkukenkiin ja nähdään penkin takana.
-Naomi vaikuttaa vaarattomalta alakenttien pelaajalta, mutta on valmis rumiin temppuihin tuhotakseen Jameksin pelin
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Huomenna tosiaan Spy who Loved Me. Veljet @CuJo#31 ja @Viherpuiston Ruoska avasivat pelin hyvillä avauksilla. My GOD ja kiitos siitä.

Huomisen elokuvan juoni voisi hyvinkin olla tulevaisuutta. Asuminen merenpohjassa tai no ainakin pinnan alla voisi olla aika, mielenkiintoista. I Assume?
Tosin siihen saattaa mennä aikaa vielä paljon. Mutta kuitenkin.

Pää vastustaja on katala ja paha. Mutta loppu tulee hänelle myös. Huomenna ei pelkästään vedetä pään ja niskan alueelle, kuolleesta kulmasta vaan aika pahasti vyön alle. My GOD.

Jaws on kova pahis. Järkyttävä viivapeloite ylivoimalle. Siinä kun pääsee vetään Rightin miehenä one timerin, niin veli Tammisenkin 100 mph vanerilta Kohon puumailalla sepongin kenkälaatikkoon jää kakkoseksi...

Komeita maisemia taas huomenna. Pieni huolen aihe huomenna on että pitäisi olla asiakaspalvelutehtävissä leffan ajan. My GOD
 
Suosikkijoukkue
Colorado, Toronto, sympatiat Krakenille
Ströbän plääni on kyllä varsin keinotekoisen oloinen ja aika helppo oikotie siihen, että voidaan revitellä ydintuhon uhalla liennytyksen hengessä. Voi huvikseen verrata Kuurakettiin ja katsoa, miten paljon enemmän Draxin kohdalla oli panostettu "suuren suunnitelman" käytännön toteutuksen esittelyyn. Eli oli nämä rotuvaliot valittuna uutta maailmaa asuttamaan sekä tuhokeinoksi valittu sellainen väline, joka säästää flooran ja faunan.

Tavallaan olisi ollut hulvatonta, jos Stromberg olisi laittanut omansa onnistuneesti toteutukseen juuri silloin, kun Draxin porukat ovat menossa avaruusasemalle. Palaisivat sitten wtf-fiiliksissä ydintalven keskelle naapurina joku Välimeren pohjassa hummeria popsiva friikki erakko.
 

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Kyllähän nyt alkaa se Bondien todellinen herkku ihan tuonne Octopussyyn saakka. Olen sitä ikäluokkaa joka VHS-nauhoilla on Bondeihin opetettu. Nämä Mooren parhaat on ehkä 20 kertaa nähty ajan saatossa.

Tuolloin oli sekin erikoisuus että Bondeissa oli ne häikäisevimmät stuntit ja erikoistehosteet. Nykyään eivät kilpailijoistaan juuri eroa. Indiana Jonesit olivat ainoat vakavasti otetut kilpailijat ja ehkä Star Warsit.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Se on pelipäivä ja back-to-backit eivät armoa tunne. Tänne on jo ansiokkasti ennakkoa pistetty illan ottelusta ja vedenalaiset varat putsattu. Täytyy vähän kokoonpanoa silmäillä.

Pepe Jurgens tekee hienon roolisuorituksen Mika Strömbergina ja kyllähän tuota Curd Jurgenzin olemusta Strombergina on arvostettava. Veltto preesens, isoja ajatuksia. Hieno mies. Stay-at-home-pakkien viimeinen statement.

Anya Amasovaa ei pelkät kohelopelit enää vain sytytä ja tällainen saalis kansainvälisiin peleihin nauttii automaattisesti ykkössentterin roolin. Kemia kohdillaan Bondin kanssa ja kaksi franchisepelaajaa samassa ketjussa aiheuttaa jännitettä ymmärrettävästi.

Jaws sitten ottaa reppuselkään pakkiparinsa Strombergin. Jopa röyhkeitä hyökkäyksiin nousuja sekä kovaa fyysistä läsnäoloa.

Jawsin kohdalla ollut puhetta jatkolapusta enkä ihmettele. Siinä missä Tee Hee Johnson ei osannut rautamailalla pelata ja junamatka pelireissulta loppuikin äkkiä kesken, Jaws on rautamailojen spesialisti.

Naomi täydentää ykköshyökkäyksen provosoivalla ottellaan. Jo pelkkä läsnäolo ja pelitilanteen läpikäynti Bondin kanssa voi kerätä pahaa silmää Amasovalta. Kuin tehty tähän kolmikkoon.

Moneypenny palaa maalille ja perustelen tämän pelinumerolla: #1. Ei tarvitse edes kokemuksesta mainita mitään.

Huhut kokoonpanosta:

Bond-Amasova-Naomi
Stromberg-Jaws
Moneypenny

The Spy Who loved me(1977), Nelonen, klo 21.00

Hyvää ottelua jokaiselle tasapuolisesti.
 

boerje

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Tampereen Ilves
"What a handsome craft. Such lovely lines."

Minun Terhi ei aiheuta moisia lauseita, mutta toki vene onkin jo vanha.
 

Polemos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nakkilan uimaseura Uivat Nakit
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös