Nielikäisen ja VandenBusschen välisestä tappelusta rikostutkinta

  • 115 727
  • 772
Tila
Viestiketju on suljettu.

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Pitikin mennä vilkaisemaan maikkarin teksti-tv:tä väsyneenä just ennen nukkumaan menoa. Alkoi meinaan sen luokan vitutus, että tekis mieli hajottaa jotain (siis omasta kämpästä, älkää soittako poliisia). Mistä vitusta tätä paskaa tule joka vitun kausi ja nimenomaan SM-liigassa? Joko kaiken maailman a-plussat, atlakset, 60 minuuttiset, ajankohtaiset neloset jne. ovat kutsuneet tämän maan urpot ja pellet studioon puhumaan siitä kuinka väkivaltaista jääkiekko on ja mitä pitäisi tehdä? Poistakaa se vitun miss Suomi sieltä Arkadianmäeltä, jotenkin kaikki nämä jutut aina jossain vaiheessa kulminoituu siihen paskanjauhajaan.

Seppo Kujala, voi helvetti. Eikös ylikomisariolle voi soittaa virka-aikana ja kertoa mielipiteensä?
 

kristian

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK - Muita ei oo
Tanja Karpelan kommentit ovat naurettavuuden huippu...ja muutenkin koko nainen on säälittävin ministeri sitten Suvi Lindenin.

Ensin mimmi ajaa tekijänoikeusasiaa voimakkaasti, ja tekee finninaamojen nettilataukset laittomaksi (Suomeen yhdellä lailla heti 2 miljoonaa lainrikkojaa)... sen jälkeen hän jää ulkomaanmatkalla kiinni käyttäessään väärennettyä Pradan merkkilaukkua... ja munaa itsensä totaalisesti.

Nyt hän "kauhistelee" jääkiekkotappeluita... ja samaan aikaan oma aviomies uhkaa julkisesti "vetäistä nokkaan" Eero Heinäluomaa (jolta muuten Saarela saisi varmasti pataansa). Heinäluoman käsikin on suunnilleen yhtä iso kuin Saarelan pää. :)

Ministeriksi pääsee nykyään aivan kuka vaan. Katsokaa nyt vaikka liikenneministeriäkin...joku helvetin päiväkodin täti, joka haluaa jalankulkijoille kypärä - ja heijastinpakon yöllä ja päivällä.

80-luvulla kaikki jauhoivat, kuinka tärkeää on saada naiset politiikkaan. Tässä on nyt tulos.
 

HABS #11

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Pelicans, Antikale Lahko
jääkiekkon ystävät barrikaadeille!

Jääkiekkoa aktiivisesti seuraavina meidän pitää ryhtyä vastaiskuun. Poliisi on nyt osoittanut että heillä on paljon ylimääräisiä henkilöresursseja joten laitetaan heidät töihin.
Jokaisesta jääkiekko-ottelusta tehtäisiin 1-5 tutkintapyyntöä ottelussa sattuneiden tapahtumien perusteella. Poliisi joutuisi tekemään esitutkinnan joka kerta. Olisi siinä poliiseilla ihmettelemistä kun liiga kierroksen jälkeisenä päivänä tulisi about 30 tutkintapyyntöä.
 

John Shaft

Jäsen
Suosikkijoukkue
Teeee Peeee Äs ja Alexander The Great
Mr.X kirjoitti:
Mielestäni tutkintaan pitäisi ehdottomasti liittää myös tuomarit. Hehän eivät menneet väliin estämään tätä kamalaa rikosta, vaan antoivat sen tapahtua.

Tuomareille ehdottaisin avunannosta rikokseen jotain kakunpalaa kiven sisässä. Kyllä alkaa per..le kohta vit....maan tää hyysääminen. Kohta varmaan Tarja Karpela ( vai mikä Saarela lienee) itkee ja jeesustelee asiasta...
 

jpp

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManU
#12 kirjoitti:
Suoraselkäinen suomalainen poliisimies Seppo taasen totesi yks'kantaan tulosruudussa ETTEI kukaan, ikinä missään ole vaikuttanut poliisin himoon lähteä tätä tutkimaan. Etkai hyvä lihaani väitä että suoraselkäinen suomalainen poliisimies puhuisi muunneltua totuutta?

Ei kai meistä kukaan voi lähteä tuollaista epäilemään eli poliisi on siis itse aloittanut tutkinnan ja tämä on virallinen totuus. Onkohan muuten lainvastaista pitää hallussaan kiekkotappeluita sisältäviä tallenteita? Entä saakohan yhtenä päivänä vuodessa käydä sitten luovuttamassa ne pois ilman rangaistusta kuten aseiden kanssa on viime vuosina tehty?
 

Kirwa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, K-Laser, Hokki, Raahe-K
Poliittisia irtopisteitä

Koko episodi juontaa juurensa takuuvarmasti poliittisten irtopisteiden keräämiseen. Epäilen että koko homman taustalla on rakas kulttuuriministerimme, jonka täytyy saada vaalien lähestyessä iltapäivälehtien huomio harhautettua oman miehensä toilailuista johonkin aivan muuhun.

Rivikansalaisen paras tapa taistella tällaista vastaan on tuoda mielipiteensä julki ja osallistua mahdollisiin adresseihin asian järkevän ratkaisemisen puolesta. Kun tällaiseen adressiin on saatu riittävästi massaa taakse, se kannattaa yrittää tuoda julki jonkin valtakunnallisen median kautta. Voisivatko jatkoaikalaiset kenties puuhata tällaisen adressin? Jos nimiä saataisiin kasaan yli 10 000, sillä olisi ehdottomasti vaikutusta asiaan julkisuuden kautta.

Jääkiekkoa on aina mainostettu vauhdikkaana kamppailulajina ja erilaiset tällit kuuluvat ehdottomasti osaksi peliä. Ei Suomessa joudu poliisitutkintaan nyrkkeilijät, potkunyrkkeilijät, karatekat, painijat tai mitkään muutkaan kamppailu-urheilijat, ellei ottelutapahtuman väkivalta ylitä räikeästi lajin sisällä asetettuja rajoja. Tässä tilanteessakaan kukaan ei loukkaantunut, eikä kukaan asianomainen vaadi minkäänlaista rangaistusta kenellekään. Palstan lakimiehet voisivat muuten kommentoida, onko pahoinpitely ylipäätänsä asianomistajarikos.
 

Black Adder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, The Original Six
Tanja Vienonen/Karpela/Saarela/tuleva X : Toivottavasti et liity tähän rikostutkintaan millään tavalla mutta jos, niin voit kysyä nykyiseltä mieheltäsi vinkkejä turpaan vedosta. Herra kuspää Saarelahan tuntuu olevan omien sanojensa mukaan kovakin nyrkkisankari (Imagen haastattelu). Olisiko syytä nostaa syyte laittomasta uhkauksesta?

Huvittavaa Tulosruudun - haaskalla jatkuvasti, kun MTV3 ei saanut oikeuksia SM-Liigan lähetyksiin - uutisoinnissa oli, että ensin on juttu ko. episodista ja poliisisetä kertoo siinä kuinka tässä oli kyseessä normaali kahden miehen nyrkkitappelu, josta tulee nostaa syyte. Seuraavaksi onkin uutinen Amin Asikaisesta valmistautumassa nyrkkeilyotteluun. Toivottavasti tämä viisas poliisisetä älyää nostaa tästäkin nyrkkitappelusta syytteen.

V*ttu mitä kaksinaismoralismia!
 

bull

Jäsen
Perseilyä sanon ma!

Tästä lähtien aioin tehdä tutkintapyynnön jokaisesta kirvesiskusta ja ehkä lievemmistäkin mistä pelaaja loukkaantuu. Eli jos loukkaantuu kaukalossa, niin eikös silloin ole täyttynyt pahoinpitelyn tunnusmerkit?

Ei voi tajuta, ei ollenkaan!
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Nukuin sen kuuluisan yön yli josko tämä olisi hieman laantunut tämä kiukku. Päinvastoin, vituttaa vielä enemmän, suorastaan raivostuttaa. Tuo esitutkintapyyntö kaikesta mitä jäällä peleissä tapahtuu, mikä hieman voisi rikkoa lakia vastaan, kuullostaisi hyvältä.
 

Donald_22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks, Jokerit
"- Lain mukaan ihmistä ei saa hakata nyrkillä." sanoo Kujala. Saako ihmistä hakata mailalla? Saako ihmistä taklata päähän tai yleensäkään? Jääkiekko on kuitenkin säännöiltään erotettu yhteiskunnan lainsäädännöstä muuten (tai sitä sovelletaan toisin), miksi ei myös tappeluiden osalta?
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Aika läpinäkyvä homma; kaveri vetää turpaan muutamaa poliisia Kanadassa, kaveri tulee Suomeen, kaveri on rikostutkinnassa mitättömästä asiasta. Jos kyseessä ei olisi ollut VdB, niin mitään tutkintaa ei olisi käynnissä. Älkää vaan nyt päästäkö kaveria auton rattiin, sillä puskurissa on varmasti poliisiauto kyttäämässä ajonopeutta ja puhalluttamassa. Jostainhan kaveri pitää narauttaa ja tähän hätään ei nyt parempaa tekosyytä löytynyt.
 

chelios77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Tietenki jokaisesta mailalla lyömisestä pitää tehdä poliisitutkinta.Eihän sitä voi kadullakaan mennä ihmisiä hakkaamaan kepillä.On tämä hienoa,maku menee koko hommasta ja hävettää niin perkeleesti koko suomalaisen jääkiekon puolesta.
 

grace

Jäsen
Suosikkijoukkue
CBJ
Palautetta miliisille

Ei muuta kuin antamaan palautetta poliisille. Poliisin webbisivuilla on "Palaute" -linkki, josta voi jättä palautetta poliisin toimista. Kannattaa pysyä asiallisella linjalla, jotta palautteesta olisi edes jotain hyötyä.
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Olenko kusessa ?

Myönnän, että olen mahdollisesti syyllistynyt rikokseen. Taputin käsiäni yhteen kun Ryan VandenBusschen ja Pasi Nielikäinen pahoinpitelivät toinen toisiaan Hartwall-areenassa 3.10.2006. Eli toisin sanoen olen syyllistyn kahteen (2) pahoinpitelyn yllyttämiseen.

Siis kyllähän tämä nyt on jo ihan kauheaa, ei edes kaikkien nynnyjen kotimaassa, Ruotsissa, tämä olisi mahdollista.
 

Toniii

Jäsen
Amin Asikaisen kannattaa ottaa iisisti omassa matsissaan. Sieltä voi muuten syytteet napsahtaa...

Kyllä varmaan ainakin tämä VandenBussche on aika ihmeissään. Nielikäinen on jo niin paljon nähnyt tätä kukkahattutätien touhuilua, että sille tämä ei varmaan niin isona yllätyksenä tullut. :)
 

Veijari

Jäsen
Voi herran jumala sentään tätä poliisivaltiota! Ei saatana, poliisitutkinta, olen sanaton.
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
heh heh

Hienoa Saarela!!

Taitaa Heleniuksen Samilla on tulinen rinki perseen alla kun odottaa ennakkopäätöstä tapauksesta Vandenb./Nielikäinen. Samihan on rusikoinut urakalla monta vuotta joten eiköhän linnaa rapsahda sellainen 5vuotta.

Toinen joka istuu peloissaan talonsa nurkassa on Toni Mäkiaho jolle ropsahtaa ilm noin 7 vuotta ehdotonta.

Onneksi liigan johdossa on Urpovaara eikun Helkovaara jonka olisi pitänyt eilen sanoa "Eiköhän me hoideta hommat lajin parissa itse ilman Poliisia" mutta mies taas tuttuun MUNATTOMAAN tyyliinsä pisti vastuuta seuroille ..hyi hyi.

Uskon että seurakset ovat ne että tästä eteenpäin tappeluista tulee automatic ottelurang. ja pelikieltojen pituudet senkun kasvavat.
 

Ruutuässä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ensireaktio asiasta oli lähinnä huvittunut. Sen jälkeen alkoi vituttaa ja vitutus vaan lisääntyy. Vie kyllä täysin uskon poliisilta. Ei tätä vaan pysty käsittämään. Olisi kiva tietää, että kuinka paljon rahaa tähänkin juttuun tuhlataan sen sijaan, että hoidettaisiin oikeasti vakavia asioita. Tai ei edes olisi kiva tietää, vituttaisi vaan enemmän.

Poliisin penailun lisäksi suurin lammas asiassa on Upi, joka "kääntäisi katseita seurajoukkueiden suuntaan". Käsittämätön kommentti. Perseennuolenta voisi loppua, sillä nythän asiat saavat vain lisää vettä myllyyn. Kommentillaan Urpo hyväksyy sen, että tappelusta voi saada pahoinpitelysyytteen ja tappelut jääkiekossa pitää kieltää. Toimitusjohtajan pitäisi puolustella omiaan, varsinkin tällaisessa tilanteessa. Matikaiselle nostan suuresti hattua, että sanoi mitä ajatteli.

Kyseinen matsi oli mitä suurimmassa määrin näytöstä. Katsojat halusivat nähdä kun kaksi alan miestä ottelee, vieläpä niin, että molemmat haluavat matsata. Eri asia olisi joukkotappelu, jossa turhautunut joukkue alkaisi mättää vastustajaa. Mutta nyt tapahtunut on uskomatonta penailua, mikä ei varmasti houkuttele ketään Suomeen pelaamaan.

Poliisi on ystävä.
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
kaizu kirjoitti:
Myönnän, että olen mahdollisesti syyllistynyt rikokseen. Taputin käsiäni yhteen kun Ryan VandenBusschen ja Pasi Nielikäinen pahoinpitelivät toinen toisiaan Hartwall-areenassa 3.10.2006. Eli toisin sanoen olen syyllistyn kahteen (2) pahoinpitelyn yllyttämiseen.

.

Totta IIK!! syylistyin samaan. Nyt menenkin pakkaamaan laukkuni ja pakenen maasta!
 

kakkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Luistelevat poliisit kaukaloon?

Tulipa mieleeni sellainen ajatus että olisiki ideaa jos jokaiseen SM-liigapeliin laitettaisiin tuomarin lisäksi poliisi kaukaloon? Siis poliisi ihan virkatehtävissä ja virkapuvussa, luistimet jalassa. Hän pystyisi helposti puuttumaan tällaisiin väkivaltarikoksiin ja toisaalta myös pienempiin rikkeisiin välittömästi paikan päällä. Rikesakko rumasta taklauksesta...korkea maila saattaisi tuoda päiväsakkoja ja maalivahdin ajelusta harkinnan mukaan ehkä kutsu oikeuteen?

Poliisin läsnäolo jo rauhoittaisi tilannetta uskon minä. Toki saattaisi viivästyttää peliä hieman kun sakkoja kirjoitetaan mutta onhan se älytöntä että tällä hetkellä rikolliset saa mellastaa kaukalossa kenekään puuttumatta asiaan.

Saarela, tämän idean saat ottaa käyttöösi ilmaiseksi.
 

grace

Jäsen
Suosikkijoukkue
CBJ
liigajyrä kirjoitti:
Hienoa Saarela!!

Ja onneksi Pena antoi Nelosen urheilu-uutisten puhelinhaastattelussa hyvällä sykkeellä palautetta kulttuuriministerille.

Kovastihan nuo poliisit kiistivät ulkopuolisen painostuksen vaikuttaneen tutkinnan aloittamiseen, mutta kovasti ihmetyttää, että nyt poliisilta löytyy resursseja tutkia tällaista tuubaa. Viime kaudella eivät korvaansa lotkauttaneet vaikka esim. Hifk-Ässät pelissä oli kolme erillistä tappelua.

Koska pahoinpitely ns. vanhenee rikoksena? Voi viime kautisista myllyistä tulla vielä rikostutkintoja?
 

Cavenuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Saarela ja Saarela

Mitä täällä jostain Saarelasta koko ajan jauhetaan. Ei Tanjalla ainakaan ole mitään tekemistä tän tutkinnan kanssa. Sitä en sit tiedä josko Olli on vanhana nyrkkeilijänä käyny kurittamassa molempia tappelupukareita hallin parkkipaikalla ja tutkinnassa onkin kysymys siitä. Silloin tässä tutkinnassa ja Saarelan nimen jatkuvassa esiinnostamisessa olis joku tolkku.
 

basswood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
grace kirjoitti:
Ei muuta kuin antamaan palautetta poliisille. Poliisin webbisivuilla on "Palaute" -linkki, josta voi jättä palautetta poliisin toimista. Kannattaa pysyä asiallisella linjalla, jotta palautteesta olisi edes jotain hyötyä.

Palautetta annettu, runsain mitoin.
Sain vaivoin hillittyä itseni ja pidettyä palautteen asiallisena. Onneksi kuitenkin siinä onnistuin. Toivottavasti näistä edes jotain hyötyä on, edes vastaisuuden varalle. Ettei tällainen farssi toistu!
 

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
kakkonen kirjoitti:
Tulipa mieleeni sellainen ajatus että olisiki ideaa jos jokaiseen SM-liigapeliin laitettaisiin tuomarin lisäksi poliisi kaukaloon?

Poliisin läsnäolo jo rauhoittaisi tilannetta uskon minä. Toki saattaisi viivästyttää peliä hieman kun sakkoja kirjoitetaan.

Tässä olisikin hyvä idea. Eikä välttämättä viivästyttäisi peliä yhtään. Riittänee jos poliisit (kaksihan niitä tarvitaan) laitetaan päivystämään toimitsija-aitioon. Toinen voi kirjoittaa sakkoja samalla kun toinen seuraa kaukalon tapahtumia. Sakkolaput voitaisiin jakaa vasta ottelun jälkeen palkintojenjaon yhteydessä tai sitten ulosajettu pelaaja voisi koukata hakemassa lapun mukaansa poistuessaan kaukalosta kesken pelin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös