Nielikäisen ja VandenBusschen välisestä tappelusta rikostutkinta

  • 115 612
  • 772
Tila
Viestiketju on suljettu.

Sir von Aulis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekko
Niin muuten, miten toimitaan, kun molemmat osapuolet ovat yhtämielisiä siitä, että tappelu oli tasuri? Huomioiko poliisi tätä tutkinnassaan, entä sitten siitä, että Nielikäinen sanoi kunnioittavansa RVB:a, koska "hän on tehnyt näitä hommia jo silloin, kun itse lypsi lehmiä Nivalassa"? Vai vedetäänkö Nivala ja lehmät oikeuteen, koska Pasi sattui nämäkin mainitsemaan, osallisuudesta rikokseen?
 

Panzerfaust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Endlösung...für alle Probleme
Vittu mitä perseilyä. Ei varmaan ole kytät oma-aloitteisesti tälläisen paskan takana. Suomen media tekee tämän ihan itse.
 

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
Helvetin vaikea uskoa, että poliisissa oltaisiin omin päin lähdetty tutkimaan. Poliisihan on velvollinen aloittamaan esitutkinnan, kun joku sitä pyytää. Tutkintapyyntö on eri asia kuin rikosilmoitus, jota ei siis ole nyt tehty. "Poliisi aloitti tutkinnan itse" voi tarkoittaa myös tutkintakäskyä ylhäältä. Luulisi esim. Tanjalla tai Liisalla olevan mekanismit käynnistää tutkinta "sisältä".
 

Ostrich

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
Nyt nolottaa perkeleesti!

Siis voi helvetti mitä pelleilyä poliisin puolelta, mahtaa Vandenbuscche saada hyvän kuvan suomen jääkiekosta kun pienestä "tappelustakin" järjestetään rikostutkinta, siis ei jumalauta mitä voi tapahtua. Kyllä hävettää ja nolottaa suomen poliisin toiminta.
 

AceMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Tulipahan laitettua palautetta poliisille. Nyt toivon muiden tekevän saman.
 

#12

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eikö muutama Reinikainen joutaisi ensin hoitamaan näitä vanhoja hommia pois: http://www.poliisi.fi/poliisi/bulletin.nsf/pftbd?openview ja sitten vasta ryhtyy itse keksimään itselleen tällaisia Palme-klassikoita.

Tuolle sivulle muuten päädyin, kun lähdin hakemaan kohtaa missä voisi antaa virkavallalle apua tällaisten vastaavien, hirvittävien RIKOSTEN löytämisessä. Muksun tarhassa kaksi kakaraa heittivät tänään hiekkaa toistensa päälle!
 

Juicey

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, G
AceMan kirjoitti:
Tulipahan laitettua palautetta poliisille. Nyt toivon muiden tekevän saman.
Ei poliisi palautteen perusteella jätä tutkimatta, on tutkittava jos joku on rikosilmoituksen tehnyt.
 

expertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brodeur, Hughes bros., Dawson Mercer, NJD, HPK
Nyt sitten porukalla myös poliisi ja Tanja materiaalia katsomoihin heti lauantaina. Pitäähän tämä viesti saada myös selkeästi julkisuuteen. Miten olis "vitun ämmät" lakana joka katsomoon;-)
 

AceMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Jussi77 kirjoitti:
Ei poliisi palautteen perusteella jätä tutkimatta, on tutkittava jos joku on rikosilmoituksen tehnyt.

Olin lukevinani, että mitään rikosilmoitusta ei olla tehty. Poliisi itse käynnisti tutkinnan.
 

tombraider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
expertti kirjoitti:
Nyt sitten porukalla myös poliisi ja Tanja materiaalia katsomoihin heti lauantaina. Pitäähän tämä viesti saada myös selkeästi julkisuuteen. Miten olis "vitun ämmät" lakana joka katsomoon;-)

" Mikä poliisin resurssipula?" voisi olla myös tehokas. Kettu mitä pelleilyä.
 

mutt

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,ylilyönnit,Harkinsin juomalahjat
Voi vi***u mitä p***aa. Näin Suomessa!
 
Onhan tämä yhdenlaista pelleilyä.

Ensi ajatukset oli syyttää poliisia.. mutta turhaapa se on. Poliisilla ei ole paljoa valinnan varaa, jos joku rikosilmoituksen tekee. Tässä tapauksessa sen on pakko johtaa syyttämättä jättämis päätökseen, koska muuten pitää alkaa tutkimaan viimeisen 5 vuoden ajalta paria muutakin tapausta.. ja moni näistä on videolla, joten ei näyttöön pitäisi kaatua.

Itkuhan tässä pääsee, kun tällaista joutuu näkemään.. hävettää jopa enemmän kuin Oiva Virta koko tapaus suomen kannalta.

EDIT: sen verran korjausta, että ohan se kumma jos poliisi on oma-aloitteisesti ruvennut tuota tutkimaan.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Kissojenvihaaja kirjoitti:
PS. Loistava video. Tuon takia pidän jääkiekosta.
Joo, mutta noista "taklauksista" liian moni oli jäähyn arvoisia tilanteita (voi olla että niistä jäähyjä tulikin). Poikkaria ja kyynärpäätä naamaan. Kyllä niistä sai änärissäkin jäähyn.

Kuka on muuten tuo kenen kanssa Kovy tappelee tuossa lopussa?
 

Länäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Helvetin naurettavaa! Joku vitun poliisitutkinta. Ei hyvää päivää. Eipä pysty muuta sanomaan.
 

Lawless

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ihan sanattomaksi vetää...Jos olisin rahamies, niin perustaisin heti tältä istumalta LNAH-tyyppisen liigan Suomeen, ihan vain näpäytykseksi kukkahattulijoille, joita tässä maassa näyttää riittävän.

Paljon haukutaan jenkkilää kaksinaismoralismista ja muusta perseilystä, mutta kyllä meilläkin osataan.
 

Dastrike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Helsinki
Saarela kukkahattutäteineen ei nyt ihan ymmärrä kulttuurista mitään, sillä vuoden kulttuuriteko oli raahata Vandy Ilmalaan ja nyt sitten halutaan Olli pois lööpeistä kaikella mahdollisessa tavalla. Hyi hyi mitä toimintaa!
 

Kennel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tähän sopiikin pätkä Alivaltiosihteeriä vuodelta 1999:


Poliisi-tv - Pollari televisjuun

Lain pitkää kouraa vaan kaikille Poliisi-tv:n ihailijoille sinne koteihin ja lääninvankiloihin!
-Tällä kerralla ohjelmassamme on mm. törkeä pahoinpitely Helsingissä, väkivaltainen haltuunotto Kuopiossa ja raaka päällekarkaus Turussa.
-Ja luvassa on paljon verista turvakamerakuvaa, joten nautittavaa katsottavaa riittää tälläkin kertaa.
-Viime lauantaina Helsingin jäähallissa punasinivalkoiseen urheiluasuun pukeutunut suunnilleen 190-senttinen, eräänlaisella puukepillä aseistautunut noin 25-vuotias vaalea mieshenkilö pahoinpiteli törkeästi helsinkiläisen urheilunharrastajan.
-Pahoinpitelyllä oli useita, jopa tuhansia silminnäkijöitä, mutta pahoinpitelijän henkilöllisyys on yhä selvittämättä.
-Seuraavassa näemme valvontakameran kuvaa Helsingin jäähallista kyseisenä iltana.
-Pankaa merkille pahoinpitelijän paidassa näkyvät kirjaime K, A, R, A, L, A, H, T ja I, sekä numero, joka on joko 4 tai 3.
-Jos tunnistit tuosta valvontakamerakuvasta selin olleen pahoinpitelijän kasvonpiirteet, niin soita Poliisi-tv:n puhelinnumeroon.
-Pidätykseen johtavasta vihjeestä lupaamme sinulle uuden henkilöllisyyden, kasvoleikkauksen sekä uuden ammatin ja asunnon toisella puolella maata.

***

-Viikko sitten kerroimme, miten kuopiolaiselta jääkiekonharrastajalta anastettiin noin viiden markan arvoinen jääkiekko Kuopion jäähallin jäällä.
-Silminnäkijöiden mukaan rikospaikan läheisyydessä nähtiin liikkuvan kuusi punasinivalkoisiin urheiluasuihin pukeutunutta mieshenkilöä, joista yhdellä oli kasvojensa edessä naamio.
-Aseistuksena tällä ilmeisesti eteläsuomalaisella jengillä oli lasikuituvahvisteiset puiset karahkat.
-Ja kiitos yleisövihjeiden, tämä kuopiolaiselta jääkiekonharrastajalta anastettu kiekko löytyi myöhemmin kaukalon toisesta päästä kuopiolaisen maalivahtiharrastajan selän takaa.
-Tässä olivat Poliisi-tv:n aiheet tällä kertaa.
-Ja nuorisoa muistutamme jälleen kerran, että rikos ei koskaan kannata. Ryhtykää harrastamaan mieluummin vaikka jääkiekkoa.
 
Viimeksi muokattu:

Outsider

Jäsen
Joku voisi nyt laittaa Virmaselle tekstaria, että lahjottaisi pari tuhatta vapaalippua poliiseille johonkin koti peliin.

Jokerit-Tps peliin areenan lipunmyynnistä 5€ alennus fanipaita päällä ja poliisin virka-asussa ilmaiseksi?

Nyt kuunnellaan mitä tulosruutu sanoo.
 

#12

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pula-ajan Tretjak kirjoitti:
Ensi ajatukset oli syyttää poliisia.. mutta turhaapa se on. Poliisilla ei ole paljoa valinnan varaa, jos joku rikosilmoituksen tekee.

Näinhän se tietenkin on, mutta kun maikkarin uutisnerot väittävät edelleen, että poliisi ITSE käynnisti tutkinnat ilman tuota rikosilmoitusta.

Seppo Kujala, äitis on ylpeä!
 

R0kMies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, HIFK, Newcastle
Jari "silmäpussi" Porttila pitkällä kesälomalla? Juu-u, poliisi siis itse alkanut tutkimaan juttua, kukaan ei ole tehnyt rikosilmoitusta....että näin. Hyvä TANJA!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös