Nielikäinen K-Vantaaseen

  • 7 659
  • 61

Hescu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Leijonat
Re: Re: pöh

Viestin lähetti Carlos
Ja sitten vielä joku ihmettelee miksei mestis kiinnosta ketään. Miksette samantien vaihda lajia kokonaan kaukalopalloon, a.k.a. homokyykkään, siinä olisi ilmeisesti se laji mitä ainakin sinä haluat katsoa.

Taklaukset ovat erittäin suuri ja taktisesti erittäin merkittävä osa jääkiekkoa, niillä voidaan ratkaista otteluita myös "ylivoimaista" vastustajaa vastaan. Nielikäinen pelaa kovaa, se on hänen tavaramerkkinsä, ja siksi täällä suvi-urpo maassa hänestä ei pidetä. Me haluamme kukkaislapsia halailemaan puita, niitä on niiiin kiva katsoa.

Pasi ei sikaile, kuten niin moni muu, vaan hän pelaa reilusti mutta erittäin kovaa. Ei liene hänen vikansa jos Suomessa ei sitten pidetä jääkiekosta.

Sami Kapanen loukkaantui erittäin vakavasti kovan taklauksen seurauksena NHL-uransa alkuaikoina. Syyttikö hän siitä liian kovaa taklausta ja väkivaltaista pelityyliä? Ei todellaakaan. Sami totesi että tämän jälkeen hän oppi pitämään päänsä ylhäällä ja ottamaan taklaukset vastaan kuten pitää.

Pasi taklaa kuten oikeasti jääkiekossa kuuluu, Suomen sarjat ovat vain tehty niin totaalisen neideille ja osaamattomille pelaajille että täällä ei sitten näköjään voi taklata. Taklaukset saadaan kiellettyä kokonaan sillä että jotkut pässit kääntävät selkänsä aina taklauksen tullessa ja sitten tulee pipi. Sitten tulee suvi-urpo ja sanoo että taklaukset ovat pahoja, niitä ei saa harrastaa.

Milloin tulee joku joka sanoo että Suomessakin pitää opetella ottamaan ne taklaukset myös vastaan?

Keljuttaa moinen pelleily.

Haloo, Carlos, haloo! Ootko koskaan kuullut sarkasmista?
Kuten olen jo sanonut, minulla ei ole puhtaita taklauksia vastaan yhtään mitään. Sinäkin voisit vähän katsoa mihin sävyyn teksti on kirjoitettu.
No empä ihmettele mielipiteitäsi. Näyttää olevan monella HIFK-fanilla samat mielipiteet. Minä olen jo perusteluni kertonut siitä, miksei Nielikäisen pelityyli oikein innosta. Se lähtee jo hänen asenteestaan, joka tulee ilmi hänen lausunnoistaan.
Taklailkoon vaikka kuinka lujaa. Sopii mulle. Mutta se olisi tehtävä vastustajaa kunnioittaen!!!
 

Y-Pop

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, LT-Kings
"Kaikille Nielikäis-faneille ja etenkin antifaneille tiedoksi, tarkkailkaa Jatkoajan etusivua tällä viikolla... =D"


Cairns, viikko alkaa oleen lopullaan. Millon päästät meidät piinasta?
 

Cairns

Jäsen
Suosikkijoukkue
Miesten ringettemaajoukkue
Sitten kun jaksan / ehdin / viitsin
 

Aksu

Jäsen
Tulin lueskelemaan tätä keskustelua vasta nyt eli en ole kykenevä kommentoimaan, mutta voisiko joku Kiekko-Vantaan sivuilla vieraillut (tai webmaster) selittää miksi Nielikäistä koskevat ketjut on suljettu? Minulle ulkopuolisena viesti "nielikäistä koskevat ketjut on suljettu kun keskustelua on käyty tarpeeksi" (ei suora lainaus) ei selitä syytä siihen miksi näin tehtiin. Joku voisi siis ystävällisesti kertoa heitettiinkö siellä törkeyksiä vai onko kyseisen seuran webmaster heikkohermoinen seuransa suhteen?
 

Lada

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvinkään Ahmat
Noniin, Lada osallistuu keskusteluun piiiitkän tauon jälkeen.

Asiaan. Näin Pasin pelaavan n.vuosi sitten ottelussa HIFK-Pelicans. Täytyy sanoa että oli melkoinen HIFK-fanien sankari, varsinainen show-äijä. HIFKi fanit mylvivät katsomossa "ajele, ajele". No, Pasi ottaa puolestakentästä vauhdin (todellakin!) ja runttaa kädet ylhäällä Pelicans-äijän seinälle. Ryskis. HIFKi fanit innoissaan. että se siitä. HIFKi fanit älkööt loukkaantuko!
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
No nythän Pasi pelaa taas. TuToa vastaan kahden erän jälkeen tehot 1+2. Yksi kakkonen koukkaamisesta, montakohan ottelua pelikieltoa mies mahtaa tuosta tempusta saada?
 

fireman

Jäsen
Suosikkijoukkue
kaikkiruokainen
kova poika taitokiekkoilee

Kai kaikki epäilevät" nyt viimein huomaa että Pasista taitaa olla muuhunkin kuin pelkästään taklaamaan...:) Ei niin kauheen huono loppusaldo ole tää 1+2, vai mitä? mies oli Kivan paras pointsien keräilijä illan matsissa.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
K-Vantaa - Sport pelissä Pasin saldo oli 10 min rangaistus sukeltamisesta. Pistää vähän hymyilyttämään, kun kuvittelen Nielikäisen sukeltelemassa. Kertokaahan vähän pelissä olleet tuosta tilanteesta.
 

Cowboy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nivala Cowboys,HIFK
Niedemayer

Pikku-junnuissa Nielikäisen Pasi oli yksi koko Oulun läänin lahjakkaimmista pelaajista Cowboyssin edustusjoukkueen kapteenin kannsa.Nielikäinen poloki aina ainakin kaksi kertaa kovempaa kuin muut,ja teki parhaimmillaan kymmeniä maaleja yhdessä ottelussa.
 

Peach

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Vantaa ja hallista toiseen: Blues, Jokerit, Hifk
Viestin lähetti BitterX
K-Vantaa - Sport pelissä Pasin saldo oli 10 min rangaistus sukeltamisesta. Pistää vähän hymyilyttämään, kun kuvittelen Nielikäisen sukeltelemassa. Kertokaahan vähän pelissä olleet tuosta tilanteesta.

Kyse ei siis todellakaan ollut sukeltamisesta. Pasi ohitti puolustajan hyvällä luistelutemmolla kuin kukkakepin. Kukkakeppi koukkasi ylävartalosta, jolloin Pasi kaatui selälleen ja meni luistimet edellä laitaan. Kysessä oli ehkäpä sitten sukellus takaperin kerien tai jotain sinnepäin.

Tuomari halusi ilmeisesti Nielikäisen pois pelistä????

Perun puheeni kun aiemmin toivottelin Pasille tervemenoa. Jos tällä asenteella jatkaa niin hän on suureksi avuksi joukkueelle. Kannustaa omiaan erittäin näkyvästi ja huomioi myös yleisön pelin jälkeen. Lisäksi hyvää kahdensuunnan peliä ja taistelee loppuun asti.

Hiukan huvitti kun Sportin vaihtoaitiosta kuului Pasille Mikki Hiiri huutoja, kun Pasi sitten meni vähän kyselemään tarkemmin asiasta niin siellä ne todelliset Mikki Hiiret istui hiljaa. Jos uskaltaa huudella aitiosta niin luulisi uskaltavan sitten ihan kentälläkin vastata huudoistaan.
 

ELÄKELÄINEN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Keski- Uudenmaan muoviseurat
Olipa Pasi pettymys täällä Järvenpäässä.Ennen peliä vähän arvelutti,että mitenköhän meidän junnut miestä mahtavat kunnioittaa.Vaan katinkontit,jätkät näytti yrittävän ottaa erityisesti Pasia.Helppoa se olikin sillä Nielikäinen oli todella hitaassa kunnossa.Viime kaudella näin siltä pari hyvää peliä sekä Hifkin että Ässien paidassa.Ei näyttänyt eilen samalta mieheltä,puhti oli poissa.
Lopussa yritti pelotella meidä iso pakkia Viitasta,mutta sai vastaukseksi aidonnäköisen ylimielisen hymyn.
 

Rok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat
Hyvä vaan, että Pasi ei lähtenyt sikailulinjalle. Huomasi kyllä, että miehen "avut" oli otettu huomioon, sillä varsinkin Patrik Lostedt ajoi miestä seinälle varsin tiuhaan tahtiin, ja vieläpä puhtaasti.

Eipä Pasi oikein vakuuttanut millään tavalla, ehkä mies ei enää olekaan maineensa veroinen?
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Tshekki vs Itävalta
  • 1.12
  • 10.00
  • 12.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös